sorin.iasi Postat Mai 5, 2015 Share Postat Mai 5, 2015 Salut, Cautam colegi care sa detina motociclete bune de mers pe drumuri forestiere (F650GS, Transalp, Africa Twin, etc,) si care vor sa ne insoteasca in plimbari prin padurile din jurul orasului. Cine are asa ceva si nu ii e frica sa o murdareasca, sa-mi trimita un PM. Endureala adevarata iese din discutie, nu va fi nimic extrem pentru ca si noi avem motociclete din clasa mentionata mai sus (170 ~ 200 kg). Plimbarile vor fi pe drumuri forestiere, poteci prin padure, etc Momentan suntem putini, ne sincronizam rar (fiecare cu serviciu, familie, etc) si din aceasta cauza iesim mai mult singuri. Ideal ar fi sa facem un grup mai mare si daca nu o sa poata iesi X, poate iese Y si tot asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucescuciprian Postat Mai 5, 2015 Share Postat Mai 5, 2015 Eu m-as baga la iesiri de genul, dar mai degraba in weekend. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niroL Postat Mai 6, 2015 Share Postat Mai 6, 2015 ... si eu, in weekend'urile cand pot "fugi" de acasa. (daca stiu din timp e si mai bine) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat Mai 6, 2015 Autor Share Postat Mai 6, 2015 Probabil ca peste 90% din iesiri sunt in weekend, fiecare cum are timp liber si cum se potriveste. Dupa cum am mai spus, iesirile sunt potrivite pentru moto din categoria 'Adventure', fara mlastini dar si fara asfalt. Nu mergem tare, iesim pentru distractie si nu competitie; ar fi bine daca ati putea sa mergeti in scarite ca altfel o sa va cam zdruncinati; daca nu, se poate invata. Atasez niste poze, pentru exemplificare: Sorin » Post actualizat in 06 May 2015 06:21 ... si eu, in weekend'urile cand pot "fugi" de acasa. (daca stiu din timp e si mai bine) si eu sunt cam in aceeasi situatie, dar nu mai spun la nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shogard Postat Mai 22, 2015 Share Postat Mai 22, 2015 Ma bag si eu la o tura, doar la sfarsit de saptamana. Cum dau de voi? dati un pm cu nr de telefon sau puneti aici cand iesiti. Nu pot week-end-ul asta. Nu sunt in Iasi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat Mai 22, 2015 Autor Share Postat Mai 22, 2015 hai aici: https://www.facebook.com/groups/339216616262630/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shogard Postat Mai 22, 2015 Share Postat Mai 22, 2015 Nu mai am facebook. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat Mai 25, 2015 Autor Share Postat Mai 25, 2015 Mai jos sunt o parte din poze, adunate de mai multe iesiri: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Iunie 9, 2015 Share Postat Iunie 9, 2015 @ Sorin: sperii oamenii cu pozele cu cazaturi si alte nebunii , am pus mai multe poze cu softareala/ peisaje frumoase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lionx1987 Postat Iunie 10, 2015 Share Postat Iunie 10, 2015 @robertd Sa stii ca ai dreptate, chiar m-a speriat un pic Sorin. Daca faceti plimbari soft, as fi interesat. Daca vorbim de off-road "extrem" ca in pozele lui Sorin, nu sunt interesat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat Iunie 10, 2015 Autor Share Postat Iunie 10, 2015 (editat) Stati linistiti, pozele sunt trucate in Paint, nu am scapat-o niciodata Veniti aventurieri, in grupul nostru e doar lapte si miere @lionx1987, hai pe FB, daca ai; o sa te lamuresti acolo vazand discutiile noastre Editat Iunie 10, 2015 de sorin.iasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Iunie 10, 2015 Share Postat Iunie 10, 2015 @lionx87 * Se fac trasee hard / soft, in functie de doritori, la ce ma refer cand zic hard, e hard pentru o mobra de 200 kg, ca pentru caprite e soft, mai avem si ideea de a face un training day, gen gasit un loc unde sa exersam diverse tehnici - derapaje controlate, mers in scarite , mers pe sea, urcari, etc. Cred ca de la un punct incolo plimbarile soft pot deveni usor limitatoare, pentru ca nu apuci sa vezi ce se afla dupa un deal, poate sa fie un peisaj foarte fain si in loc sa-l urci, mergi mai departe pe drumul de tara. In principiu alatura-te pe grupul de fb, vezi cine iese, ce trasee s-au mai facut, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat Septembrie 28, 2015 Autor Share Postat Septembrie 28, 2015 ...cautam in continuare colegi care au un 'utilaj' propice si vor sa iasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan.cuciureanu Postat Decembrie 9, 2015 Share Postat Decembrie 9, 2015 ...cautam in continuare colegi care au un 'utilaj' propice si vor sa iasa... Dacă mai ieșiți, aștept un semn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat Februarie 8, 2016 Autor Share Postat Februarie 8, 2016 Dacă mai ieșiți, aștept un semn sorry, acum am vazut postul tau. nu mai primesc update la thread-uri, ca mai toata lumea de altfel... am iesit duminica, 7 februarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucescuciprian Postat Februarie 9, 2016 Share Postat Februarie 9, 2016 Da,mai iesim, le mai scapam. In principiu niste crash bars sunt obligatorii ca sa nu te usture la buzunar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat Februarie 9, 2016 Autor Share Postat Februarie 9, 2016 Ciprian, unii le freaca toata ziua de zici ca-s bibelouri, altii le plimba (cu riscul de a le mai scapa)... Noi sa fim sanatosi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucescuciprian Postat Februarie 9, 2016 Share Postat Februarie 9, 2016 Corect, Sorin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Februarie 16, 2016 Share Postat Februarie 16, 2016 Tot adventure e si asta, dupa ce o inmatriculez, am sa fac ce facea Mihai mai demult cu DRZ-ul . Va lipseste un scout in echipa doar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat Februarie 22, 2016 Autor Share Postat Februarie 22, 2016 ma bucur ca o sa-i chinui pe altii de acum, cu traseele tale )) PS: felicitari de achizitie, sa o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai ss Postat Mai 10, 2016 Share Postat Mai 10, 2016 (editat) mai adaugam 2-3 poze din ultima plimbare calimani......2 mai Editat Mai 10, 2016 de mihai ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat Septembrie 27, 2016 Autor Share Postat Septembrie 27, 2016 sa mai punem niste poze, sa tinem topicul sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat Mai 24, 2017 Autor Share Postat Mai 24, 2017 sa mai postam niste poze, poate mai gasim un coleg amator de forestiere Octombrie 2016: Borsa / Cascada Cailor Mai 2017: Barajul de la Stanca Costesti Mai 2017: Zona de exploatare petroliera OMV/Petrom din jud. Bacau, langa Moinesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Mai 26, 2017 Share Postat Mai 26, 2017 Sorin cam mult timp liber ai...cred ca nu te mai lasa nevasta la Apriliana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat Mai 26, 2017 Autor Share Postat Mai 26, 2017 (editat) Misto si astea. Merge Aprilica? Multumim de apreciere. Merge Aprilica, n-ai treaba cu ea, problemele sunt la cel ce o calareste... Sorin cam mult timp liber ai...cred ca nu te mai lasa nevasta la Apriliana o sa ma duc sa iau paine si vin peste doua zile Editat Mai 26, 2017 de sorin.iasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate