Keyser Söze Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă De atunci sa inteleg ca, nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat 1 oră în urmă Autor Share Postat 1 oră în urmă Doar cu auto sau cu avionul. Anul asta o noua tura in concediu in Turcia dar merg cu Goldwingul... asa ca nu se pune la calatorii de aventura. Posibil sa fac niste poze si sa filmez, dar nu va fi ceva interesant, de povestit. Interesant si de povestit va fi daca reusesc sa mai raman cu ceva bani cat sa fac o tura low budget si cu scuterul. Promit sa postez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Keyser Söze Postat 22 minute în urmă Share Postat 22 minute în urmă Daca esti atent la consum la Goldwing, poate ca ramane ceva benzina pentru un chinez, mic asa... Ai vandut Pegaso-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat 1 minut în urmă Autor Share Postat 1 minut în urmă Nu am vandut Pegaso. Il am si pe ala...de fapt i l-am dat lui fii-miu ca prima motocicleta. Insa asta toamna, la el in parcare, i l-a daramat unul cu o masina... asa ca trebuie sa il retusam putin si sa ii schimb radiatorul ca pierde antigel... si un oring la rezervor, ca "plange niste benzina" A fost o busitura cam ciudata, cred ca socul a fost destul de puternic ca sa cedeze radiatorul si sa se miste robinetul de benzina. Posibil sa il facem si dupa aia sa se plimbe anul asta... iar anul viitor sa si-l vanda ca sa isi ia ceva mai sportiv, asa cum isi doreste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate