Raduss Postat Mai 19, 2015 Share Postat Mai 19, 2015 Bestia e de fapt o Yamaha Tzr de 50 cm ,an 2005.Am cumpărat o ca sa ma învăț sa merg pe motor si apoi am început sa fac si școala .Dupa ce iau permisul sper sa trec la ceva mai mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecscosmi Postat Mai 19, 2015 Share Postat Mai 19, 2015 Una din foarte putinele persoane care si-a luat un Yamaha TZR in loc de Aprilia RS. Bine ai facut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RD 02 ALX Postat Mai 19, 2015 Share Postat Mai 19, 2015 Sa o stapanesti sanatos si te bucuri de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Mai 20, 2015 Share Postat Mai 20, 2015 Dacă tu îi spui "bestie" unei "jucării" de 50 cc, când(poate) iti vei lua vreun Zx10 sau R1, ăleia cum o sa-i mai spui?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 20, 2015 Share Postat Mai 20, 2015 Bestia e de fapt o Yamaha Tzr de 50 cm ,an 2005.Am cumpărat o ca sa ma învăț sa merg pe motor si apoi am început sa fac si școala .Dupa ce iau permisul sper sa trec la ceva mai mare. succes colegu cu scoala de soferi si cu permisul e bine asa, step by step, imblanzitor de fiare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Mai 20, 2015 Share Postat Mai 20, 2015 Sa o stapanesti sanatos colegu, si fara evenimente neplacute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raduss Postat Mai 20, 2015 Autor Share Postat Mai 20, 2015 Dacă tu îi spui "bestie" unei "jucării" de 50 cc, când(poate) iti vei lua vreun Zx10 sau R1, ăleia cum o sa-i mai spui?! Sper ca ti-ai dat seama ca am spus-o sub forma de gluma tocmai pt faptul ca are doar 50 cm dar lasand gluma la o parte ,jucaria asta chiar m-a ajutat sa ma obisnuiesc cu comenzile unui motor,ce inseamna sa iesi in trafic si altele. Eu zic ca n-am gresit ca am inceput cu un motor asa mic care iti iarta greselile de incepator decat sa ma incapatanez sa ma sui direct pe un 600 si sa testez duritatea asfaltului In rest multumesc tuturor pt urari si sa ne ferim de rele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 (editat) E bine ca ai învățat ce înseamnă sa iesi in trafic si altele. Cand ziceai ca iei permisul? Editat Mai 21, 2015 de Baxxter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raduss Postat Mai 21, 2015 Autor Share Postat Mai 21, 2015 E bine ca ai învățat ce înseamnă sa iesi in trafic si altele. Cand ziceai ca iei permisul? la inceputul lui iunie sper sa dau si daca nu se intampla ceva neprevazut cu plasticu o sa incep sa caut si un motor mai mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 Pai normal, daca din asta ai scos deja maxim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 Eu zic ca n-am gresit ca am inceput cu un motor asa mic care iti iarta greselile de incepator decat sa ma incapatanez sa ma sui direct pe un 600 si sa testez duritatea asfaltului Ai facut f f bine! Multi au inceput cu 600 sau chiar 1000 si s-a ales praful de vietile lor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raduss Postat Mai 21, 2015 Autor Share Postat Mai 21, 2015 Ai facut f f bine! Multi au inceput cu 600 sau chiar 1000 si s-a ales praful de vietile lor... Din pacate aici ai dreptate,cand intru pe sectiunea accidente si citesc toate nenorocirile care se intampla acolo am impresia ca platim un pret poate prea mare pt pasiunea asta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate