David Alexandru Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 (editat) Am o problema la motor, a inceput sa joace roata din bascula si nu stiu ce sa ii fac. Am fost pana la un service de mi-am luat ceva pentru motor si am intrebat, mi s-a zis ca ar fi pds-ul, nu bascula. Kitul de reparatie pentru bascula costa 200 lei si cel pentru pds e 400 lei. Are joc la prinderea basculei pe sasiu. Ceva sugestii? Editat Mai 22, 2015 de Chivu Nelizibil, scris aiurea ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 FI UN PIC MAI EXPLICIT... despre ce motor este vorba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 (editat) FI UN PIC MAI EXPLICIT... despre ce motor este vorba Kx 250 in profil. @David Alexandru, fa rost de un manual de sevice si vezi ce ai acolo ori bucse ori rulmenti cu ace. Editat Mai 21, 2015 de vlad58 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David Alexandru Postat Mai 21, 2015 Autor Share Postat Mai 21, 2015 da ce ii pds-u sau bascula? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ernorban Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 Nu te supara dar ce limba vorbesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
isai@ Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 Nu te supara dar ce limba vorbesti?pentru romana apasati tasta 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 bucsele la bascula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat Mai 22, 2015 Share Postat Mai 22, 2015 Am o problema la motor a inceput sa joace roata din bascula si nu stiu ce sai fac.Am fost pana la un service de miam luat cv pt motor si am intrebat si o zis ca ala ii pds-u nu bascula si kitu de reparatie bascula ii 200 lei si pds 400 lei.(mie a inceput sa joace de acolo de unde se prinde bascula de motor prin ceva ax cred) Ceva sugestii? ce-ar fi sa le repari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David Alexandru Postat Mai 22, 2015 Autor Share Postat Mai 22, 2015 cum? cemi trebe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 22, 2015 Share Postat Mai 22, 2015 Am o problema la motor a inceput sa joace roata din bascula si nu stiu ce sai fac.Am fost pana la un service de miam luat cv pt motor si am intrebat si o zis ca ala ii pds-u nu bascula si kitu de reparatie bascula ii 200 lei si pds 400 lei.(mie a inceput sa joace de acolo de unde se prinde bascula de motor prin ceva ax cred) Ceva sugestii? Iti sugerez sa lasi dreaqu mobra si sa te duci la scoala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Mai 22, 2015 Share Postat Mai 22, 2015 (editat) E bn k ai vz ce trb la mbr da mai bn lst de cnd mobr. Nici eu n-am inteles ce am scris,da...nu conteaza. Mai bine fa un filmulet si arata,punand degetul(dar nu ala mijlociu) pe "buba" motocicletei. Editat Mai 22, 2015 de G B V Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Mai 22, 2015 Share Postat Mai 22, 2015 David, trage aer in piept, calmeaza-te si scrie cu liniuta de la capat..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 22, 2015 Share Postat Mai 22, 2015 (editat) E mai bine acum? » Post actualizat in 22 May 2015 16:49 Acum on-topic http://www.cmsnl.com/kawasaki-1989-g1-kx250_model11940/partslist/F2141.html#results Dupa cum se vede din schema de pe site, bascula ta vine cu rulmenti si nu bucse. Probabil le poti comanda la orice service, pentru inlocuit fie te duci la service fie iei manualul de reparatie si citesti capitolul legat de montare/demontare bascula si rulmenti si o faci singur acasa. Daca nu ai manualul cauta pe http://www.manualedereparatie.info/. Editat Mai 22, 2015 de Chivu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David Alexandru Postat Mai 22, 2015 Autor Share Postat Mai 22, 2015 astea ar fi? http://www.shopmania.ro/accesorii-moto/p-kit-rulmenti-si-garnituri-bascula-all-balls-racing-pentru-kawasaki-kx-124162331 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Mai 22, 2015 Share Postat Mai 22, 2015 Asa pare ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David Alexandru Postat Mai 26, 2015 Autor Share Postat Mai 26, 2015 am rezolvat problema cu bascula.....Cand dau in viteza a treia merge ca si cum ar intra la liber accelerez si se acceleareaza in gol care ar fi buba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 26, 2015 Share Postat Mai 26, 2015 Gizaaas! Dot again, not again! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Mai 26, 2015 Share Postat Mai 26, 2015 Esti sigur ca schimbi bine vitezele ? Daca nu impingi indeajuns de tare schimbatorul se mai intampla uneori mai ales la motoare mai vechiute si maltratate sa ramana "intre viteze". Daca nu ma insel motorul e in 2 timpi, ai verificat recent uleiul in cutie? e posibil sa iti faca asa si de la lipsa uleiului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David Alexandru Postat Iunie 3, 2015 Autor Share Postat Iunie 3, 2015 da am incercat si tot asa....posibil sa fie de la placutele de la ambreiaj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate