MotoRocker Postat Mai 25, 2015 Share Postat Mai 25, 2015 poate pe VTRul tau... a mea sta bine, chiar tre' s-o mai inmoi unpic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Mai 26, 2015 Share Postat Mai 26, 2015 (editat) poate pe VTRul tau... a mea sta bine, chiar tre' s-o mai inmoi unpic Cum zici tu Hai sa il lasam topicul lui gixu in pace Editat Mai 26, 2015 de G B V Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Mai 26, 2015 Share Postat Mai 26, 2015 Daca sunt originale carenele vopseste-le ! Nu se pot compara cu carene after market. S-o stapanesti sanatos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 26, 2015 Autor Share Postat Mai 26, 2015 Nu va certati, nu exista mobra naspa ) Bine, fie, poate doar transalpul de 600 » Post actualizat in 26 May 2015 13:23Cred ca o s-o vopsesc intai neagra si poi vad eu mai departe, probabil ca ii voi adauga cateva detalii pe rosu. Tobele sunt si ele in plan, nasol e ca aici trebuie sa fie musai conforme legislatiei europene, altfel risti sa o aduci acasa pe platforma daca esti oprit in trafic si nu corespunzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Mai 26, 2015 Share Postat Mai 26, 2015 ))) Ce sa fac eu daca exact cu aia te ai trantit pe circuit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 26, 2015 Autor Share Postat Mai 26, 2015 Mie nu mi s-a potrivit mobra aia de nici o culoare. N-a fost sa fie Dovada ca bautura si "caii" nu se amesteca, altfel te trezesti cu dureri de cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Mai 26, 2015 Share Postat Mai 26, 2015 Daca e vorba doar de drumuri foarte bine asfaltate si late, nici nu e mobra potrivita, te limiteaza. Pe drumuri de categorie inferioara e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 26, 2015 Autor Share Postat Mai 26, 2015 (editat) Pe macadam se descurca ok, dar pana la macadam te mananca sfintii » Post actualizat in 26 May 2015 23:04 Let the games begin! ) Editat Mai 27, 2015 de Gixu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 27, 2015 Share Postat Mai 27, 2015 nonono, de asta ti-a trebuit motor colegule? sa-l desfaci bucati? amu' e bine ce ai facut? PS: spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecscosmi Postat Mai 27, 2015 Share Postat Mai 27, 2015 Incep sa plang daca nu-l faci alb perlat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 27, 2015 Autor Share Postat Mai 27, 2015 (editat) N-ar fi decat inca o mobra mare si alba. Nu e deja plin bucurestiul de neni calare pe pseudo-mobre de militie? Avand in vedere ca la Victoriei n-o sa ma duc,consider ca pe negru ii va sta cel mai bine. Daca o vopsesc alba,imi trebuie musai atat un flip alb cat si o vesta reflectorizanta. In oras sa sperii lumea in calitate de pseudo-militian iar la drum lung in calitate de pseudo muncitor de la drumuri si poduri ) Pana una alta am cumparat deja filtrul de aer,bujiile,uleiul (Castrol Power One) si filtrul. Editat Mai 27, 2015 de Gixu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecscosmi Postat Mai 29, 2015 Share Postat Mai 29, 2015 (editat) Tare as vrea sa vad militia umbland pe asa ceva. Si mai ales pe aia de la drumuri si poduri Editat Mai 29, 2015 de alecscosmi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 1, 2015 Autor Share Postat Iunie 1, 2015 Azi au venit toate piesele,gramada. Astept sa termin carenele si apoi o sa inceapa distractia. Pana una-alta we asta m-am porcait cu alte mobre... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Iunie 1, 2015 Share Postat Iunie 1, 2015 Pe macadam se descurca ok, dar pana la macadam te mananca sfintii » Post actualizat in 26 May 2015 23:04 Let the games begin! 20150526_191801.jpg Ce facusi bre? Ai stricat betoniera? Iese d'o Dnepra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat Iunie 1, 2015 Share Postat Iunie 1, 2015 V-max-ul ala de 1700 cred ca-i cea mai spectaculoasa moto in momentul de fata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 1, 2015 Autor Share Postat Iunie 1, 2015 Ce facusi bre? Ai stricat betoniera? Iese d'o Dnepra? Mult plastic, putina mobra ) Fara carene juri ca e ceva de 250 ! V-max-ul ala de 1700 cred ca-i cea mai spectaculoasa moto in momentul de fata... Da si nu. Nu am apucat sa merg cu ea, e cvasi noua si fara numere. E a unui prieten. Personal prefer oricand un Super Duke pentru cei 15500 euro cat a costat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 2, 2015 Share Postat Iunie 2, 2015 Cu frina ai rezolvat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 2, 2015 Autor Share Postat Iunie 2, 2015 (editat) Nu am ce sa rezolv,am mers cu Busa 2015,Brembo-ABS bla bla ,si e cam aceiasi poveste. M-am obisnuit eu prost cu franele de pe Blade. » Post actualizat in 08 Jun 2015 12:56 Carenele sunt la vopsit iar consumabilele au sosit. 4 litri de Castrol Power1,filtru ulei,filtru de aer si 4 bujii cu doar 100 euro. Nu ma asteptam ca,consumabilele sa coste atat de putin. Intre timp,pentru a proteja Busa si conserva la numaratoare s-a mai adaugat un NTV 650,pentru uzul de zi cu zi... Editat Iunie 9, 2015 de Gixu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate