geo.m Postat Mai 31, 2015 Share Postat Mai 31, 2015 UN, ESEU SUPERB ! (@ melcozaurus ) .,, PENTRU CEI CARE AU COMENTAT ,, BICICLISTI cu motor CITITI PRINTE RANDURI ! VETI AFLA UN ADEVAR ! . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mos bear Postat Iunie 1, 2015 Share Postat Iunie 1, 2015 UN, ESEU SUPERB ! (@ melcozaurus ) .,, PENTRU CEI CARE AU COMENTAT ,, BICICLISTI cu motor CITITI PRINTE RANDURI ! VETI AFLA UN ADEVAR ! . Amin ! Subscriu ( chiar cu greseli gramaticale , au fara ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Iunie 1, 2015 Share Postat Iunie 1, 2015 Mi se pare dusa la extrem ironia asta: pe strada cand ne intalnim...ne salutam toti intre noi, pastrand respectul cuvenit dintre niste oameni care impartasesc aceeasi pasiune. Insa imediat ajunsi in spatele tastaturii, ajung sa comenteze toti complexatii. Toti neajunsii in lupta cu conditia care incearca sa-si verse frustrarile pe prima persoana sau primul obiect care le iese in cale, probabil singura metoda prin care se pot crede si ei folositori in lumea asta- facandu-i pe ceilalti sa para inferiori. Nu sunt motociclist sau membru aici de multa vreme, dar deja vad ca la fiecare topic trebuie sa se gaseasca cel putin un astfel de exemplar. Luati in plm lucrurile ca atare si nu mai stati sa cautati gaselnite in fiecare postare de aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Iunie 4, 2015 Share Postat Iunie 4, 2015 @melcozaurule... suspanusul asta ne omoara! Cum fu pow-ul cu k1300? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Iunie 4, 2015 Share Postat Iunie 4, 2015 Din păcate, cei care citesc astfel de postări dar, în același timp, înțeleg spiritul/mesajul citind printre rânduri, nu sunt aceiași cu cei care fac Powwww! iresponsabil. Ei sunt mai tari decât fierul, nu au nevoie de sfaturi. Eu, unul, m-am distrat, e fain scris (am și notat câteva chestii)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian45 Postat Iunie 14, 2015 Share Postat Iunie 14, 2015 o pierdere de timp grozava , absolut nimic de invatat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fatih Postat Iulie 30, 2015 Share Postat Iulie 30, 2015 Fain, bun, cu efect ambele posturi. Bravo, si la mai mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rzww Postat Iulie 31, 2015 Share Postat Iulie 31, 2015 Nimic de invatat?! Curios... Din propria experienta am observat ca in 98% din cazuri pot evita "EU" orice incident daca circul regulamentar, atent spre paranoic. De cate ori scap cate unul dintre aceste aspecte din vizor, apar si pericolele. De cate ori incerc sa ma strecor printre masini mai mult decat e "normal" , apare unu care "schimba banda ca nesimtitu". Fapt deja confirmat e ca: Fa poww responsabil! Nimic mai important. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat August 12, 2015 Share Postat August 12, 2015 (editat) <iframe width="640" height="360" src="http://link interzis/ll_embed?f=34399cb37807" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Editat August 12, 2015 de 5129114 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate