baz-v8 Postat Mai 29, 2015 Share Postat Mai 29, 2015 Salut, am o problema la un 954 in cutie , de curand a inceput sa faca o figura mai exact o scoate in liber din treapta 2 ... adica pleci de pe loc schimbi 2 si daca incerci sa tragi mai tare de gaz te trezesti ca se tureaza in gol ... oare ce sa sa fie , vre-o furca , sau selectorul , sau pinionul ...? Daca s-a lovit cineva de problema asta astept pareri ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Mai 29, 2015 Share Postat Mai 29, 2015 e o pb comuna la toate motoarele abuzate in tr a doua. trebuie desfacuta cutia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyziggy Postat Mai 29, 2015 Share Postat Mai 29, 2015 si ce trebuie facut, cam care ar fii problema, s-a tocit pinionul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baz-v8 Postat Mai 29, 2015 Autor Share Postat Mai 29, 2015 Culmea ca mobra asta chiar nu a fost abuzata ... problema e un pic ciudata , pt ca nu sare cum se intampla de obicei , ci o scoate pe liber ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat Mai 29, 2015 Share Postat Mai 29, 2015 iti trebuie pinion de a 6-a, de a 2-a, o furca si selectorul daca vrei sa faci o treaba buna. Eu sunt de parere ca a fost condusa de sateni care habar n-au sa schimbe vitezele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Mai 29, 2015 Share Postat Mai 29, 2015 Eu am o cutie de 929. Cred ca e identic cu 954. Daca te intereseaza dami un semn. Numai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Mai 30, 2015 Share Postat Mai 30, 2015 pt ca nu sare cum se intampla de obicei , ci o scoate pe liber ... Dar unde ai vrea sa se duca, daca sub a doua e neutralul?? Daca erai intr-a cincea, ti-o dadea intr-a patra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baz-v8 Postat Mai 30, 2015 Autor Share Postat Mai 30, 2015 Am vazut si mers cu destule moto care aveau probleme la cutie , senzatia era alta cand era vb de uzura pinionului , sarea din viteza dar ramanea acolo , la asta o scoate pe liber , ai impresia ca nu o bagi bine in viteza ... cineva mi-a zis ca e posibil sa fie si de la steluta aia care este pt fiecare treapta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Mai 30, 2015 Share Postat Mai 30, 2015 Daca deja ai raspunsul la ce mai intrebi aici, ti-au zis cativa ca e cutia, ce vrei mai mult. Las-o moarta cu "motoru asta nu a fost abuzat" , daca era un NTV, un CB, un Bandit sau mai stiu eu ce alt motor de genul asta cred ca te-ar fi crezut lumea, dar la RR-uri si alte vitezane asta problema e destul de comuna deci ... Eu am avut aceeasi problema la un CB 500, problema a aparut dupa vreo-un an de "dat pe o roata" ocazional apoi schimbat treapta imediat dupa ce se duce in limitare ... dupa ce am schimbat cutia cu una SH in stare buna s-a remediat problema instant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
302v8 Postat Mai 30, 2015 Share Postat Mai 30, 2015 Si eu am aceiasi problema la un kawasaki zx-6r, nu sta in a 3a la turatii joase...in rest nu are probleme...cam aceiasi intrebare am si eu, se poate repara cutia sau trebuie luata alta..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Mai 30, 2015 Share Postat Mai 30, 2015 Nu aveai un 954 la vinzare? De unde stii ca NU a fost abuzata? A fost la prietenii tai in curte inca din ziua de cind a fost cumparata noua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baz-v8 Postat Mai 30, 2015 Autor Share Postat Mai 30, 2015 In fine o fi fost si abuzata pe afara , cel putin eu am intretinut-o si la fel si fostul propietar din ro , una peste alta ia zi merge cutia de pe 929 pe 954 ?, are domnu lessy una de vanzare si sa nu o cumpar degeaba .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Mai 30, 2015 Share Postat Mai 30, 2015 Abalamuc stie. Zi, este moto care l-ai pus la vinzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Mai 30, 2015 Share Postat Mai 30, 2015 fara domnu... doar lessy ajunge interesati-va daca e aceasi dupa cum stiu eu doar pistoanele si injectoarele difera. poate ma insel.nu stiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baz-v8 Postat Mai 30, 2015 Autor Share Postat Mai 30, 2015 Eu cred ca este la fel , maine aflu sigur ... dar te intreb din nou , ce sti de cutie ? A functionat in parametri ? Nu vreau sa cumpar tot ceva uzat , asa mai bine o fac pe a mea si stiu sigur ca va fi tun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Mai 30, 2015 Share Postat Mai 30, 2015 ce sa stiu despre cutie?functiona bine.motorul original care era pe mobra mea...a ramas fara cuzineti,amus vreo 2 ani.ok.am luat alt motor.motorul defect l-am desfacut si am vandut/donat ce am putut.a mai ramas cutia si carterul de jos.oricum carterul de jos doar cu cel de sus se pupa dar cel de sus era afectat. deci cutia e buna.nu am scris prin pm ca eram de pe tel.amu sunt la prietena-mea.daca vrei ma suni maine.200 lei.dar numai prin posta pot sa trimit.la curierat nu pot sa ajung, lucru anormal la servici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat Mai 30, 2015 Share Postat Mai 30, 2015 cand motocicleta "scapa" din a doua dar nu sare pe liber inseamna ca sunt uzate doar pinioanele 2 si 6, cand sare pe liber inseamna ca datorita "scaparii" a polizat sau indoit furca, apoi a ciomagit putin si selectorul (acea steluta de care ti-a zis prietenul tau) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baz-v8 Postat Mai 30, 2015 Autor Share Postat Mai 30, 2015 Nu inteleg ce treaba are treapta 6 ! Deci mie imi merge perfect toate vitezele , doar acum de curand a inceput sa faca aceasta figura , initial am crezut ca nu bag bine in viteza pana mi-am dat seama ca de fapt este o problema ... selectorul pot sa verific prin dreapta unde este oala de ambreaj ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat Mai 31, 2015 Share Postat Mai 31, 2015 eu ti-am zis, daca vrei sa ma crezi bine, daca nu asta e. Trebuie desfacut motorul in doua ca sa verifici selectorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Mai 31, 2015 Share Postat Mai 31, 2015 Nu inteleg ce treaba are treapta 6 ! Deci mie imi merge perfect toate vitezele Pai daca stiai cum functioneaza cutia de moto ai fi inteles de ce spune omul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Mai 31, 2015 Share Postat Mai 31, 2015 Nu inteleg ce treaba are treapta 6 ! Deci mie imi merge perfect toate vitezele , doar acum de curand a inceput sa faca aceasta figura , initial am crezut ca nu bag bine in viteza pana mi-am dat seama ca de fapt este o problema ... selectorul pot sa verific prin dreapta unde este oala de ambreaj ? Oricum ar fi trebuie sa crapi motorul in 2 oricum, cutia nu o poti schimba decat cu motorul desfacut in 2, dar poti desface carterul inferior fara sa desfaci chiuloasa, cilindri, etc. Ce treaba are a 6-a? pinioanele din cutie vin pereche si a 2-a e cu a 6-a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baz-v8 Postat Mai 31, 2015 Autor Share Postat Mai 31, 2015 Da , am înţeles ideea , o sa pun altă cutie cu totul şi asta e ... Până atunci poate ştie cineva dacă sunt identice cutia de 929 cu 954 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate