notealbastre Postat Iunie 19, 2015 Share Postat Iunie 19, 2015 BikersParty RmSarat-Podgoria Motociclistii din Rm.Sarat cu sprijinul Primariei com. Podgoria , jud. Buzau , organizeaza traditionala intrunire a motociclistilor in perioada 10 - 12 Iulie 2015 in padurea Plesesti la 6 km de Rm.Sarat , accesul facandu-se pe un drum asfaltat . Cazare nelimitata la corturi . Din partea casei , vineri seara , ceaunul de fasole cu afumatura si un sprit rece . Surpriza serii de sambata este ceaunul cu gulas . Pe parcursul zilei de sambata puteti gasi mancare , bere si suc rece la preturi decente . Vor fi jocuri si concursuri rasplatite cu premii . Intrarea ca de obicei - LIBERA . INFO. tele 0745750744 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Iunie 19, 2015 Share Postat Iunie 19, 2015 Frumos se vede luna printre copaci la Plesesti, anul trecut stiu ca era plina sau aproape plina si a fost superb. De pahare sunt sigur ca erau pline! Venim si anu' asta poate in gasca mai mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
notealbastre Postat Iunie 19, 2015 Autor Share Postat Iunie 19, 2015 afisul oficial aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costi97 Postat Iunie 20, 2015 Share Postat Iunie 20, 2015 Suna bine. Sa speram ca si vremea tine cu noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
furtex Postat Iunie 21, 2015 Share Postat Iunie 21, 2015 sper ca nu organizeaza lolo! ... ploua mereu! .. ps: vitezanii de VN azi dimineata dormeau! eu urcam pe grohotis si iarba uda pt ca ma astepta cineva la Buc! Gadjo Dildau stie cine! si pa el o sa-l astepte cineva ... in curand!!! .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Iunie 22, 2015 Share Postat Iunie 22, 2015 Nu organizez eu mă nebune. Ne vedem acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyziggy Postat Iunie 22, 2015 Share Postat Iunie 22, 2015 Prezent !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bbaarrbbooss Postat Iunie 22, 2015 Share Postat Iunie 22, 2015 Am vazut de n-spe mii de ori postul asta... Multumim, dar......am observat... Multumim inca o data... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iunie 22, 2015 Share Postat Iunie 22, 2015 He-he, stiu vreo cativa flacai din Focsani ce abia asteapta sa vina in vizita la voi! Eu o sa ajung sambata dupa 12:00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iulie 11, 2015 Share Postat Iulie 11, 2015 Adica ploua? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iulie 11, 2015 Share Postat Iulie 11, 2015 Stiu, am vazut ora (si ziua). Azi nu ploua. Doar pe d-amiaza o sa-mi ploua in gura. Cu bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniel1954 Postat Iulie 13, 2015 Share Postat Iulie 13, 2015 Salut pe toti! Felicitari domnului Nicu care a reusit o organizare de toata lauda, s a intrecut pe el insusi! Felicitari, a fost o super petrecere. Poate pune cineva cateva poze, ar fi minunat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
milica Postat Iulie 13, 2015 Share Postat Iulie 13, 2015 A fost o petrecere ca pe vremuri. O haiduceasca Felicitari Nicu si sotiei tale pt ceea ce faceti. Respect din partea SEAWOLVES M.C ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonustelystu1992 Postat Iulie 14, 2015 Share Postat Iulie 14, 2015 a fost superb....felicitari domnului Nicu si sotiei....sa traiasca 1000 de ani si prezenta obligatorie anii viitori, chiar o petrecere pe cinste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasakimann Postat August 12, 2015 Share Postat August 12, 2015 FRUMOS BRAVO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Septembrie 3, 2015 Share Postat Septembrie 3, 2015 A fost o întrunire reușită, am fost la mai multe,unele cu pretenții și nu s-au ridicat la nivelul acesteia. Felicitări BACIU!!! Respect!!! » Post actualizat in 03 Sep 2015 16:54 Mai venim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate