robertd Postat Iulie 1, 2015 Share Postat Iulie 1, 2015 Salut ! Acu 2-3 saptamani mi s-a prajit ambreiajul, al doilea pe anul asta (celalalt mi s-a prajit cu o luna jumate inainte). Kitul pe care-l avusesem a fost trw Lucas, aparent cam slabuta calitatea. Acum sunt in cautarea unui kit Ebc, dar din cate am inteles nu mai este stoc pe Europa. Precizez ca este vorba de un translap 600v. Alte alternative la Ebc si trw ? E vreme asa frumoasa de mers prin paduri, mor de draci ca stau cu motoru pe tusa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Iulie 1, 2015 Autor Share Postat Iulie 1, 2015 Salut ! Acu 2-3 saptamani mi s-a prajit ambreiajul, al doilea pe anul asta (celalalt mi s-a prajit cu o luna jumate inainte). Kitul pe care-l avusesem a fost trw Lucas, aparent cam slabuta calitatea. Acum sunt in cautarea unui kit Ebc, dar din cate am inteles nu mai este stoc pe Europa. Precizez ca este vorba de un translap 600v. Alte alternative la Ebc si trw ? E vreme asa frumoasa de mers prin paduri, mor de draci ca stau cu motoru pe tusa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Iulie 1, 2015 Share Postat Iulie 1, 2015 Salut ! Acu 2-3 saptamani mi s-a prajit ambreiajul, al doilea pe anul asta (celalalt mi s-a prajit cu o luna jumate inainte). Kitul pe care-l avusesem a fost trw Lucas, aparent cam slabuta calitatea. Acum sunt in cautarea unui kit Ebc, dar din cate am inteles nu mai este stoc pe Europa. Precizez ca este vorba de un translap 600v. Alte alternative la Ebc si trw ? E vreme asa frumoasa de mers prin paduri, mor de draci ca stau cu motoru pe tusa. da tu tragi lemne in padure de iti prajesti asa ambreiaju? ,daca l-ai terminat in asa scurt timp nu cred ca de la calitatea proasta de frabricare se trage. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dacro Postat Iulie 1, 2015 Share Postat Iulie 1, 2015 Un pic offtopic, dar 100% orice marca pui o sa ti se duca repede iar. Ai o problema mai adanca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Iulie 1, 2015 Autor Share Postat Iulie 1, 2015 Daca nu stii cum merg, incearca data viitoare sa fii pe subiect. Oricat ai abuza un ambreiaj intr-o luna, nu ai avea cum sa-l prajesti, decat daca-i prost kitu, n-a fost bagat in ulei inainte de montaj sau nu s-a impaca bine cu uleiul, in cazul meu Motul 7100. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Iulie 1, 2015 Share Postat Iulie 1, 2015 Aici sunt, adica apar cu verde: http://www.romimoto-piese.ro/category/10400000000/vehicle/honda-xl-600:17828/article/164246 http://www.romimoto-piese.ro/category/10400000000/vehicle/honda-xl-600:17828/article/135134 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Iulie 1, 2015 Autor Share Postat Iulie 1, 2015 @dacro : ai vreo idee care are fi ? @ emilian_rks : ms de linkuri ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dacro Postat Iulie 1, 2015 Share Postat Iulie 1, 2015 Cablu de ambreiaj prea strans? in general ceva ce ar impiedica cuplarea totala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Iulie 1, 2015 Autor Share Postat Iulie 1, 2015 Verificat jocul la maneta de ambreiaj, avea intotdeauna joc suficient. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val.Hayabusa Postat Iulie 1, 2015 Share Postat Iulie 1, 2015 cumpara original ... aftermarket m-a tinut la k7 1000km ... nu stiu marca l-au adus cei de la service cu 800 ron dar de acum merg numai pe original Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 Am pus kit complet EBC Heavy Duty(discuri de frictiune+metal+arcuri) in service, cu factura si dupa 30 de km patina ambreiajul. Am dus mobra inapoi si mi-au comandat alt kit care merge impecabil de vreo 8000 de km. Ce ulei pui in motoreta? Sigur ai o cauza ascunsa... n-ai cum sa arzi un kit in doua luni... zic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siadimet Postat Iulie 4, 2015 Share Postat Iulie 4, 2015 La enduro cam ai ocazia sa il strici la o singura iesire, daca esti ambitios. Dar daca totusi vrei ceva ok calitativ, pune original sau Hinson, daca face si pentru motoreta ta. La motoarele de enduro, Hinson face cam pentru orice model. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Iulie 5, 2015 Autor Share Postat Iulie 5, 2015 @siadimet : sau nu mai incerc sa fac enduro cu o mobra de 200+ kg. De-a dreq si de ambitios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi200exc Postat Iulie 23, 2015 Share Postat Iulie 23, 2015 eu si inca cativa enduristi de la noi din zona ,am cumparat chituri de mabreiaj MITAKA de pe ebay,unii le au deja de un an pe motoreta si merg f bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate