costinush Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 S-a intamplat pe o autostrada directia Dresden. S-a Format o coloana mai bine de 15 km (eu fiind pe la km 10) si am iesit. La radio am aflat ca este un motociclist si am cautat pe net date despre accident. Din ce am inteles de la politai, tirul a incetinit si mergea incet ca urma un drum in lucru. Motociclistul nu a putut opri la timp si......s-a intamplat ce s-a intamplat. 45 de ani avea motociclistil, am inteles ca a murit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marshal.RO Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 Doamne cum arata motorul ala, riderul e ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 Mda ,cam nasol ...mai aveti accidente de prin lume ?! ca-i mare planeta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carpe diem Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 Mi se pare mie sau e un Ducati 848?Urat accident,mi-a dat fiori... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remus Opriş Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 Doamne fereste de asa ceva,restul cuvintelor nu cred ca isi mai au rostul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sconx Postat Iulie 3, 2015 Share Postat Iulie 3, 2015 Sa frangi cadrul de Ducati in 2 de la mijloc itzi trebuie ceva viteza.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 3, 2015 Share Postat Iulie 3, 2015 Oare erau taiate legal lemnele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Delo Postat Iulie 3, 2015 Share Postat Iulie 3, 2015 Oare erau taiate legal lemnele ? Pozele sant din Germania!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carpe diem Postat Iulie 3, 2015 Share Postat Iulie 3, 2015 Mi se pare mie sau e un Ducati 848?Urat accident,mi-a dat fiori... Scuze am gresit...Cel mai probabil pare sa fie un Ducati Hypermotard modelul mai vechi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Iulie 3, 2015 Share Postat Iulie 3, 2015 Pozele sant din Germania!!! da, dar lemnele cel mai probabil ca din Romania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costinush Postat Iulie 3, 2015 Autor Share Postat Iulie 3, 2015 Erau semne cu limitare de viteza 100, 80, apoi 60 . Era timp de franare destul. Inca nu se stie de ce nu a putut sa opreasca la timp. Lemnele nu stiu de unde sunt dar aici nu te joci cu autoritatile. Pe autostrazi sunt controale, opresc chiar si motociclistii si ii controleaza peste tot (cauciucuri, frane, discuri de frana etc.....uneori chiar si la sange) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Iulie 3, 2015 Share Postat Iulie 3, 2015 de-aia nu merg eu in spatele camioanelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 3, 2015 Share Postat Iulie 3, 2015 Dupa cum spui tu , tind sa cred ca s-a format un stau si baiatul a venit in plin si nu stiu daca nu venea de pe rezerva . . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 3, 2015 Share Postat Iulie 3, 2015 Dupa cum spui tu , tind sa cred ca s-a format un stau si baiatul a venit in plin si nu stiu daca nu venea de pe rezerva . . . . bild.jpg stau, stau al naibii de stau, dar cum sa nu vezi ditamai de camion.... pacat RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costinush Postat Iulie 3, 2015 Autor Share Postat Iulie 3, 2015 Da, se formasera un Stau de 400-600m, pt ca se bifurca drumul. Se folosea banda de urgenta si o banda de pe contrasens. Pana sa fie semnele cu restrictionarea vitezei 100, 80, 60 este o portiune unde nu ai limita de viteza. Semnele nu sunt puse la 5 metri distanta, sunt la cateva sute de metri distanta intre ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Iulie 3, 2015 Share Postat Iulie 3, 2015 Era roman tipul? Eu cred ca tipul avea talent si curaj din plin...de si-a putut face asa ceva...Si mai cred ca daca ar fi calarit un scuter, un CB500... poate scapa! Asa... unul cu scuter CB500 citeste aici, iar altul mai vioi, curajos si talentat priveste din ceruri...cum asta cu pocnitoarea de CB500 se plimba multumit! Aviz amatorilor...se stiu ei...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
on-x Postat Iulie 6, 2015 Share Postat Iulie 6, 2015 In principiu nu merg in spatele camioanelor sau a dubelor... sau a altor agregate de genu... dar daca se intampla imi las o distanta suficienta astfel incat sa pot evita cam orice....chiar daca de multe ori am fost injurat de masina din spatele meu... mai bine injurat decat sub tir... In rest RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate