Costin Penciu Postat Iulie 4, 2015 Share Postat Iulie 4, 2015 Salutare, Am achizitionat azi un set de cauciucuri si tipul care le-a vandut cred ca a aplicat un strat de silicon sau ceva "sa dea bine" si alunca foarte rau...aveti vreo idee cum le pot degresa? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aethys Postat Iulie 4, 2015 Share Postat Iulie 4, 2015 crezi ca daca mergi cateva sute de km mai ramane urma de silicon pe ele? mergi si tu asa cu ele, ce degresare sa le mai faci...numa sa fie de la siliconul ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristirus Postat Iulie 4, 2015 Share Postat Iulie 4, 2015 Sunt noi cauciucurile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aethys Postat Iulie 4, 2015 Share Postat Iulie 4, 2015 probabil is second si aluneca de la cauciucul transformat in plastic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristirus Postat Iulie 4, 2015 Share Postat Iulie 4, 2015 Pai daca nu is noi uitate la DOT si vezi. Poate is prea vechii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat Iulie 4, 2015 Share Postat Iulie 4, 2015 Incearca asta: http://www.pro-detailing.ro/smartwax-multi-surface-degreaser-degresant-auto-p-61.html Sau du-te in targ la Vitan si intreaba-i pe baieti. Mai e si varianta cu spirt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teby05 Postat Iulie 4, 2015 Share Postat Iulie 4, 2015 alcool technic, gasesti la magazinele de chimicale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristirus Postat Iulie 4, 2015 Share Postat Iulie 4, 2015 Daca is noi is date cu ceva ceara de protectie. Dupa 100 si ceva km nu mai io stres cu ele. Daca is secound pot fi vechii sau daca is date cu silicon si nu is plastificate se rezolva in 100 de km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costin Penciu Postat Iulie 4, 2015 Autor Share Postat Iulie 4, 2015 Multumesc de raspunsuri!o sa merg asa cu ele niste km,credeam ca trebuiesc spalate cu ceva anume,merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iulie 4, 2015 Share Postat Iulie 4, 2015 Daca is noi is date cu ceva ceara de protectie. eu credeam ca suprafata de contact intre cauciuc si matrita in care este injectat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristirus Postat Iulie 4, 2015 Share Postat Iulie 4, 2015 eu credeam ca suprafata de contact intre cauciuc si matrita in care este injectat... Poate ii aia nu stiu. Sau poate is amandoua. In orice caz zice ai producatorul ca primele 100 de mile sa mergi mai incet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iulie 5, 2015 Share Postat Iulie 5, 2015 La curse, cauciucurile noi se "dezvirgineaza " in maxim 1 tura, adica 3-5km de rulaj sustinut. La urmatoarea tura se da forja maxima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costin Penciu Postat Iulie 5, 2015 Autor Share Postat Iulie 5, 2015 Am dat azi o tura pe cheia, s a rezolvat problema :DD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Iulie 19, 2015 Share Postat Iulie 19, 2015 smirghel si rabdare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate