88ELF Postat Iulie 31, 2015 Share Postat Iulie 31, 2015 http://www.gds.ro/wp-content/uploads/2015/07/mail.gds_.ro1_9.jpg » Post actualizat in 31 Jul 2015 11:40Un tânăr de 26 de ani a murit ieri, în urma unui accident rutier care a avut loc în comuna Predeşti. Totul s-a petrecut în jurul orei 17.30, pe DJ 606, când Tuiu Mădălin, de 25 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism nu a acordat prioritate la efectuarea virajului la stânga şi a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă din sens opus de Mitroi Marian, de 26 ani, din comuna Pleşoi, Dolj, care nu poseda permis de conducere. În urma impactului, tânărul de 26 de ani a fost rănit grav, fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Craiova. Din cauza complicaţiilor medicale, acesta a decedat. Polițiștii rutieri ajunși la fața locului au întocmit în cauză dosar de cercetare penală, pentru ucidere din culpă.(Gazeta de sud). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnyk Postat Iulie 31, 2015 Share Postat Iulie 31, 2015 e ceva anul asta cu neposesorii de permis. toti sunt "baikari" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Iulie 31, 2015 Share Postat Iulie 31, 2015 s-a umplut romania de ghost rideri . pacat ca nu ii duce mintea mai mult de atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 31, 2015 Share Postat Iulie 31, 2015 Si serviciile funerare aduc bani la buget si vad ca incep sa prospere . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Iulie 31, 2015 Share Postat Iulie 31, 2015 in Craiova e mare afacere cu ele. Vezi la intersectia de la Clubul lui Electroputere, zici ca-s baruri firmele de pompe funebre... Asa iluminari au. Si-s una langa alta. Un adevarat spectacol noaptea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mome Postat Iulie 31, 2015 Share Postat Iulie 31, 2015 Si serviciile funerare aduc bani la buget si vad ca incep sa prospere . adevarat...e anul celor fara creier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 31, 2015 Share Postat Iulie 31, 2015 Si serviciile funerare aduc bani la buget si vad ca incep sa prospere . NU, aia nu dau niciodata chitanta sau factura..... si din cauza lor s-a introdus impozitul forfetar.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktor Postat Iulie 31, 2015 Share Postat Iulie 31, 2015 (editat) artisti, dom'le, artisti... Cred ca-s vorbiti astia fara permis....prea se moare artistic. Oricum, urat din partea soferului sa nu beleasca ochisorii.. Editat Iulie 31, 2015 de ktor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dany_Tm Postat Iulie 31, 2015 Share Postat Iulie 31, 2015 Cum se circulă la olteni... Mai bine nu va dădea la nimeni permisul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 31, 2015 Share Postat Iulie 31, 2015 (editat) iar nu putem delimita VINA......???? daca avea permis ..... si conducatorul auto NU I ACORDA PRIORITATE..... era un MOTOCICLIST posesor de permis MORT!!!!! mortii masii de sofer daca vin prin zona o sa mi pun un tricou cu POSED PERMIS CATEGORIA A ACORDA MI PRIORITATE......... asa cu siguranta se rezolva problema!!!! Editat Iulie 31, 2015 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Iulie 31, 2015 Share Postat Iulie 31, 2015 Cum se circulă la olteni... Mai bine nu va dădea la nimeni permisul Please, abtine-te... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat August 1, 2015 Share Postat August 1, 2015 adevarat...e anul celor fara creier Problema e ca si anii ce vor veni sunt tot ai celor fara creier, care sunt din ce in ce mai multi. Pacat de tineretea lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dacii Postat August 2, 2015 Share Postat August 2, 2015 Pacat de tineretea lui.Nu vad aceea fiind o scuza ca nu avea permis.Insa sa vedeti si cati cu permis or sa o pateasca ,si nu vor ajunge nici la 20 de ani ,cu tampenia asta cu A1.Nu e cel mai bine,la nemti numai de la 25 de ani poti sa dai pentru A,pe pricncipiul ca la 25 de ani esti destul de " copt"ca sa constientizezi la ce riscuri te expui .Pacat de el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat August 2, 2015 Share Postat August 2, 2015 Eu nu am inteles nimic din postul tau. Adica era mai bine sa se dea A-ul la noi ca inainte, de la 18 ani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat August 2, 2015 Share Postat August 2, 2015 iar nu putem delimita VINA......???? daca avea permis ..... si conducatorul auto NU I ACORDA PRIORITATE..... era un MOTOCICLIST posesor de permis MORT!!!! Vinovați amîndoi. Întîi a greşit mortul. Apoi a greşit viul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat August 3, 2015 Share Postat August 3, 2015 Oul sau gaina ? Daca individul nu se urca pe motocicleta fara permis ala cu masina mai facea si in ziua de azi cerculete pe acolo . Daca ala cu masina belea ochii si urechile si ar fi fost atent la trafic , motociclistul ar fi trait si ar fi avut sansa sa o comita altfel . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat August 3, 2015 Share Postat August 3, 2015 iar nu putem delimita VINA......???? daca avea permis ..... si conducatorul auto NU I ACORDA PRIORITATE..... era un MOTOCICLIST posesor de permis MORT!!!!! mortii masii de sofer daca vin prin zona o sa mi pun un tricou cu POSED PERMIS CATEGORIA A ACORDA MI PRIORITATE......... asa cu siguranta se rezolva problema!!!! ieri aveam ~180 pe drum de 80 , mi-a iesit unul de pe o straduta... era vina lui ca eu nu aveam 80??? omu s-a asigurat dar nu era nimic in raza lui vizuala cand a inceput manevra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat August 3, 2015 Share Postat August 3, 2015 ieri aveam ~180 pe drum de 80 , mi-a iesit unul de pe o straduta... era vina lui ca eu nu aveam 80??? omu s-a asigurat dar nu era nimic in raza lui vizuala cand a inceput manevra la 180 in mod sigur ca nu erai ascuns de o curba... drumul presupun ca era drept... ala nu s-a uitat, sau la cat de atent s-a uitat ar fi vazut eventual un tir sau un tren eu te-as fi vazut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat August 3, 2015 Share Postat August 3, 2015 la 180 in mod sigur ca nu erai ascuns de o curba... drumul presupun ca era drept... ala nu s-a uitat, sau la cat de atent s-a uitat ar fi vazut eventual un tir sau un tren eu te-as fi vazut. ai fi vazut pe dracu, era o curba larga in panta si tocmai depasisem o conserva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate