Sari la conținut

Honda VFR750F RC36 1994


Postări Recomandate

Salut. Am si eu o rugaminte. La Honda mea am momente cand ma chinui sa prind 120km/h... in sarcina nu are putere... filtrul de aer este curățat, si filtrul de benzina este nou... sunt momente cand si pe liber nu se tureaza mai mult de 7-8 mii ture.... in sarcina pare ca vrea sa traga dar nu poate...pkus ca daca trag de gaz la maxim mai mult se ineaca decat sa se tureze....Mulțumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si cum anume se verifica pompa de benzină? Ideea este ca nu face mereu asa. Inaintea mergea perfect.. apoi avea perioade cand se chinuia sa traga.. isi revenea daca o turam la maxim...acum nu isi mai revine.... e undeva la 60-70% din cum mergea inainte...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai in primul rand ai nevoie de manualul de service, iti explica acolo cum se verifica pompa, in principiu se masoara cantitatea de benzina pe care o pompeaza intr-o sticla in interval de 1min.

De fapt inainte sa verifici pompa verifica intai daca merge in toti cilindri ca-i mai usor. Pentru asta dupa ce pornesti motorul pune mana pe coturile de evacuare de la fiecare cilindru( la aia din spate e ceva mai greu dar nu imposibil) si vezi daca se incalzesc toate la fel si in acelasi timp. Ai grija cand si cat timp pui mana ca te poti arde rau daca nu stii ce faci....

Daca nu merge in toti cilindrii pasul urmator e verificatul/curatatul/schimbatul bujiilor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai mergi la acel mecanic bun. Dupa cum pui intrebarile, imi cer scuze, dar esti pe dinafara! Noi, din fata calculatoarelor, nu putem gasi o cauza, un mecanic care are motorul langa el, daca e si bun, DA!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu toti ne.am nascut invatati. Sunt incepator si incerc sa invat. Dupa cum am spus si mai sus partea financiara momentan e cam lipsa.. de aceea am intrebat aici . Am cerut o parere sa vad daca e ceva ce pot face eu acasa fara a mai ajunge la mecanic.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu ai cum sa diagnostichezi exact asa. Motorul V4 este un super motor, insa experienta MAGNA mi-a spus ca pot aparea probleme foarte usor.

Intr-o alta ordine de idei, cand ai facut ultima curatire de carburi? cand le-ai sincronizat ultima oara? nu toate pleaca din filtru si bujii.

De curiozitate, macar un test de compresie, ai facut?

 

PS: nu avea grija, ca toti am fost invatacei la un moment dat... unii inca mai sunt(em)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu am facut nimic din toate acestea.... sunt constient ca sunt multe variabile... eu speram sa fie mai simplu pentru a nu mai fi nevoie sa ajung la mecanic. Acum la 6 dimineata cand am plecat la munca, pe racoare si aer umed a mers perfect. Nu a mai facut figuri. O mai chinui asa sezonul asta iar apoi in garaj si la demontat cu ea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sunt din Brăila. Si voi bucureștenii ce nume aveti ? :). Am mecanic bun aici. Credeam ca o pot rezolva eu insumi deoarece cu banii e cam grava treaba momentan... oricum, mulțumesc!

Bujie?

 

Daca ai ceva experienta poti sa iti cureti singur carburatoarele, manualul in fata si da-i bice. Nu mai merge cu ea asa ca mai rau faci.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 5 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...