David Alexandru Postat Septembrie 6, 2015 Share Postat Septembrie 6, 2015 Imi curge ulei pe la pinion care ar fi cauza(pinion uzat 70%) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Septembrie 6, 2015 Share Postat Septembrie 6, 2015 simeringul de la pinion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Septembrie 6, 2015 Share Postat Septembrie 6, 2015 Off:topic : uite asa ai rezolvat problema ungerii lantului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpeciaL Postat Septembrie 6, 2015 Share Postat Septembrie 6, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David Alexandru Postat Septembrie 7, 2015 Autor Share Postat Septembrie 7, 2015 Imi poate spune cnv care e cota de le simering? K vreau sami iau si un pinion(se pare ca imi joaca si axu pe care e pinionu ,imi intra un pic inauntru dak il imping dar revine,din cauza de la simering?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Septembrie 7, 2015 Share Postat Septembrie 7, 2015 La magazin cu actele in mana iti spune omul de acolo tot ce vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David Alexandru Postat Septembrie 7, 2015 Autor Share Postat Septembrie 7, 2015 Ii cross nam acte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigFatAss Postat Septembrie 7, 2015 Share Postat Septembrie 7, 2015 Da o serie de motor ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David Alexandru Postat Septembrie 7, 2015 Autor Share Postat Septembrie 7, 2015 Kx250ee015476 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigFatAss Postat Septembrie 7, 2015 Share Postat Septembrie 7, 2015 Nu mie, la vanzator sau pe E-Bay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David Alexandru Postat Septembrie 8, 2015 Autor Share Postat Septembrie 8, 2015 Trebe data cutia jos ca sa pun semeringu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 8, 2015 Share Postat Septembrie 8, 2015 Off:topic : uite asa ai rezolvat problema ungerii lantului Off:nominalizez la postul anului 2015 - locul 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Septembrie 8, 2015 Share Postat Septembrie 8, 2015 Trebe data cutia jos ca sa pun semeringu In general nu trebuie dat jos motorul ca sa schimbi un simering de ax pinion, in privinta cotei, scrie pe el, ar trebui sa fie cu etansare atat pe partea de ulei cat si pe partea de exterior (praf). Cauta-l dupa cota prin tara, eu de exemplu am luat simeringuri de la Baza Tehnica Alfa din Bucuresti, mult mai ieftin cam 5 lei/buc. Daca te apuci sa cauti dupa codul din manual si sa iei "OEM" te costa mult mai scump, ce am luat eu la 5lei (am luat 3 sa fie) la cei specializati in moto era 60. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David Alexandru Postat Septembrie 9, 2015 Autor Share Postat Septembrie 9, 2015 E pus doar silicon si peobabil sa dus omfg.trebuie doar dat jos pinionu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigFatAss Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 Astea-s piesele? http://www.ebay.ie/itm/KAWASAKI-KX-250-83-02-Front-Sprocket-Oil-Seal-Motocross-Enduro-Supermoto-Evo-/291474395033?hash=item43dd3a4f99 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David Alexandru Postat Septembrie 10, 2015 Autor Share Postat Septembrie 10, 2015 habar nam am tot cautat sa vad cotele ca poate gasesc si pe la noi( 4 bucati trebe sau numa 1?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigFatAss Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 In poza-s 4 da el cica-ti trimite doar 1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 (editat) habar nam am tot cautat sa vad cotele ca poate gasesc si pe la noi( 4 bucati trebe sau numa 1?) pe semering scrie ce cote are, pe ala original, in general gasesti pe stoc semering de ala cu 5-8 lei sau il aduce in 2 zile orice magazin specializat de rulmenti Editat Septembrie 10, 2015 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David Alexandru Postat Septembrie 11, 2015 Autor Share Postat Septembrie 11, 2015 nam cum sa stiu cota dak nu mai am semering acolo,s-a dus.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate