Cipryan Ioan Postat Septembrie 18, 2015 Share Postat Septembrie 18, 2015 o intrebare mai stupida! voi unde va depozitati casca? mi se pare deranjant sa o port dupa mine cand parchez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Septembrie 18, 2015 Share Postat Septembrie 18, 2015 sub sa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Septembrie 18, 2015 Share Postat Septembrie 18, 2015 Incap doar s sau xs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Septembrie 18, 2015 Share Postat Septembrie 18, 2015 Eu ridic seaua pasagerului si am doua urechi special pentru treaba asta. Trec cureaua castii pe dupa o ureche din aceea, pun seaua la loc si aia e. La scuter nu stiu ce posibilitati ai. Poate un top case ... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cipryan Ioan Postat Septembrie 18, 2015 Autor Share Postat Septembrie 18, 2015 nu incape sub sa! marimea care o am este s(56) .m-am gandit sa o leg de scuter » Post actualizat in 18 Sep 2015 13:12 nu incape sub sa! marimea care o am este s(56) .m-am gandit sa o leg de scuter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Septembrie 18, 2015 Share Postat Septembrie 18, 2015 E pacat sa ai scuter si sa nu-ti intre casca sub sa. Ala era tot farmecul scuterului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cipryan Ioan Postat Septembrie 18, 2015 Autor Share Postat Septembrie 18, 2015 poate marimea xs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Septembrie 18, 2015 Share Postat Septembrie 18, 2015 Daca ai fullface si nu are loc sub sa, atunci poti cumpara un antifurt de bicicleta si o legi de scuter/motor. Bingo. Folosesc solutia asta cu succes. Daca mai ai si husa castii, o poti pune peste sa fie mai discreta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianklm4 Postat Septembrie 18, 2015 Share Postat Septembrie 18, 2015 Daca ai fullface si nu are loc sub sa, atunci poti cumpara un antifurt de bicicleta si o legi de scuter/motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Octombrie 8, 2015 Share Postat Octombrie 8, 2015 (editat) E pacat sa ai scuter si sa nu-ti intre casca sub sa. Ala era tot farmecul scuterului. La unele scutere in special cele chinezesti, nu incape, are un capac care incurca, doar casca open face incape. E sigur daca agat la acele urechi de sub sha casca ? Poate un prost sa taie cureaua sau sa faca o gluma proasta la casca, traim in Romania, ma gandesc la orice.... Eu prefer sa o car cu mine... e incomod cateodata dar... Editat Octombrie 8, 2015 de KoKolau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cipryan Ioan Postat Octombrie 8, 2015 Autor Share Postat Octombrie 8, 2015 (editat) cum a zis colegu @marianklm4,am luat un antifurt pentru bicicleta cu cablu de oţel,o leg de scarita de la portbagaj » Post actualizat in 08 Oct 2015 17:46 scuze,Starcream a fost cu ideea Editat Octombrie 8, 2015 de Cipryan Ioan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
severin31 Postat Octombrie 8, 2015 Share Postat Octombrie 8, 2015 Ia puneti poze cu minunile voastre legate cu antifurt de bicicleta! Daca ai dat o poala de bani pe casca sigur nu o spanzuri de motocicleta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 8, 2015 Share Postat Octombrie 8, 2015 Ia puneti poze cu minunile voastre legate cu antifurt de bicicleta! Daca ai dat o poala de bani pe casca sigur nu o spanzuri de motocicleta! O poala de bani...banuiesc ca inseamna de la 300 de euro in sus, nu?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
severin31 Postat Octombrie 8, 2015 Share Postat Octombrie 8, 2015 Pe a mea, 1700 lei, la vremea ei, n-as lasa-o la vedere, daramite spanzurata. Asta e! Am dat bani multi pe echipament si posed moto mai ieftina decat suma lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cipryan Ioan Postat Octombrie 9, 2015 Autor Share Postat Octombrie 9, 2015 nu e "spanzurata" ,sta pe şa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
severin31 Postat Octombrie 10, 2015 Share Postat Octombrie 10, 2015 cum a zis colegu @marianklm4,am luat un antifurt pentru bicicleta cu cablu de oţel,o leg de scarita de la portbagaj » Post actualizat in 08 Oct 2015 17:46 scuze,Starcream a fost cu ideea Pune o poză cum stă. Nu poate cădea în lateral, să se spargă viziera? Mulți scuteriști nici nu au viziere, poate din motive dintr-astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cipryan Ioan Postat Octombrie 10, 2015 Autor Share Postat Octombrie 10, 2015 rezemata de portbagaj,nu cade doar daca o arunca cineva intentionat(o sa pun o poza) .oricum e o casca ieftina 30ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
severin31 Postat Octombrie 10, 2015 Share Postat Octombrie 10, 2015 Păi vezi?!! Acea asigurare e mai mult să nu plece vreunul cu ea și să rămâi fără. N-ai nicio problemă dacă îți cade, că ți-o trântește cineva sau vântul. Dacă ar fi una de câteva milioane, ai privi cu alți ochi legarea căștii pe șa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate