Bogdan_dbm Postat Septembrie 20, 2015 Share Postat Septembrie 20, 2015 Salutare! Imi poate spune si mie cineva unde este localizat la o Honda CBR 1000RR SC57, an 2004, releul de semnalizare si cutiuta cu sigurante? Am ramas fara semnalizari, nu se mai aprind deloc nici semnalele si nici ledurile indicatoare din bord. Ma gandesc ca s-a ars releul de semnalizare sau vreo siguranta si nu vreau sa ma apuc sa desfac toata motocicleta sa vad pe unde sunt localizate. Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Septembrie 20, 2015 Share Postat Septembrie 20, 2015 (editat) Uita-te sub saua pilotului, cred ca acolo sunt sigurantele. Iar releul sub bord, parbriz. Nu sunt sigur, te poti uita Editat Septembrie 20, 2015 de darcocbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Septembrie 20, 2015 Share Postat Septembrie 20, 2015 Sub carena laterala stanga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan_dbm Postat Septembrie 27, 2015 Autor Share Postat Septembrie 27, 2015 Am gasit sigurantele, insa releul de semnalizare habar nu am unde e. M-am uitat sub sa, m-am uitat sub carena din stanga...ori nu l-am vazut eu, ori e in alta parte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Septembrie 28, 2015 Share Postat Septembrie 28, 2015 Pai pune si tu semnal stanga sau dreapta si n-are cum sa nu il auzi. Sau e ars? E o chestie mica, neagra .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan_dbm Postat Septembrie 29, 2015 Autor Share Postat Septembrie 29, 2015 Nu se aude nimic si nu semnalizeaza nici o semnalizare. Nici macar indicatorii de semnalizare din bord. O fi o chestie mica neagra, dar unde e acea chestie? Eu aia incerc sa aflu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Septembrie 29, 2015 Share Postat Septembrie 29, 2015 Cand ajung acasa pe seara iti pun o poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Septembrie 29, 2015 Share Postat Septembrie 29, 2015 Uite aici . Sper ca il gasesti acum » Post actualizat in 29 Sep 2015 12:14 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan_dbm Postat Septembrie 30, 2015 Autor Share Postat Septembrie 30, 2015 Am vazut si eu vide-ul respectiv, insa este modelul 2006-2007 cel din video. La a mea nu e nici un releu de semnalizare acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_dorin83 Postat Ianuarie 12, 2016 Share Postat Ianuarie 12, 2016 Salut Vreau sa montez pe cbr 1000rr an 2007, un soclu de bricheta pentru diverse alte chestii cum ar fi un gps, un telefon... Stie cineva de unde ar trebui sa ma leg cu firele exact si daca trebuie vreun releu sau altceva de protectie in afara de siguranta pe cablu? Deasemenea vreau sa montez si un gps tracker doar pentru o eventuala disparitie. Aceeasi intrebare. Ma poate ajuta cineva cu indicatii, poze sau video? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Ianuarie 12, 2016 Share Postat Ianuarie 12, 2016 Eu iti recomand sa conectezi priza direct la baterie, dar cu siguranta inseriata obligatoriu. Astfel o vei putea folosi si atunci cand nu ai cheia in contact, e foarte util sa-ti poti incarca un telefon de exemplu. Riscul unei astfel de conexiuni e ca daca cineva vrea sa-ti faca o gluma proasta iti poate pune un consumator in priza si sa-ti descarce bateria. Totusi riscul asta e foarte mic, glume proaste se pot face si in alte multe moduri, chiar mai facile. GPS tracker-ul e obligatoriu sa-l legi direct la baterie , dar tot asa printr-o siguranta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Ianuarie 12, 2016 Share Postat Ianuarie 12, 2016 Salut, Pana la a identifica sursa de tensiune, ar trebui sa te gandesti si la tipul de priza si modul de fixare, iar aici intrebarea este unde? Ai o motocicleta frumoasa, vrei sa aplici o gaura oriunde( Foto 2)??. Sunt mai multe tipuri de socluri pentru prize, cele mai uzuale se fixeaza in gaura de diametrul prizei prin impingere/clipsare (varianta , nu ti-o recomand, pentru a nu face o gaura in elemente ale motocicletei. Pentru motociclete, mai practica este (foto din varinata A) se fixeaza prin colierul de PVC pe un element al motociclete. In principiu in zona bordului(foto 1), se integreaza mai bine si acolo ai si o sursa permanenta de tensiune. Circuitul este simplu si foarte adaptiv, hotaraste-te cum doresti? Numai bine, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Ianuarie 12, 2016 Share Postat Ianuarie 12, 2016 https://www.google.ro/search?site=&source=hp&ei=OXGVVvOMMOHoywP557ToBg&q=priza+moto+12v&oq=priza+moto&gs_l=mobile-gws-hp.1.1.0l3j0i22i30l2.2325.6160.0.8447.11.9.0.2.2.0.222.1610.0j8j1.9.0....0...1c.1.64.mobile-gws-hp..0.11.1709.3.WZsTZlM4SF0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate