Istvan Csuros Postat Octombrie 4, 2015 Share Postat Octombrie 4, 2015 Honda cb50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stfan Postat Octombrie 4, 2015 Share Postat Octombrie 4, 2015 .......superba ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecscosmi Postat Octombrie 4, 2015 Share Postat Octombrie 4, 2015 Trebuie sa-mi spui si mie cum ai reusit s-o faci asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DANG3R Postat Octombrie 4, 2015 Share Postat Octombrie 4, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat Octombrie 4, 2015 Share Postat Octombrie 4, 2015 Uite-asa se mai scrie un rand despre cele mai amuzante topicuri de pe forum. Istvane tati, sa nu creada cineva, ca e vorba cumva, de Honda CB 500. Tu ai modelul CB 50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 5, 2015 Share Postat Octombrie 5, 2015 Nu pot sa cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Octombrie 5, 2015 Share Postat Octombrie 5, 2015 cred ca face teste ptr primul post .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Z3US Postat Octombrie 5, 2015 Share Postat Octombrie 5, 2015 dati-i pace omului; inca traduce poza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 5, 2015 Share Postat Octombrie 5, 2015 bai oameni buni, nu-l speriati asa din prima pe noul coleg, ca nu mai intra pe forum lasati-l sa se obisnuiasca un pic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Istvan Csuros Postat Octombrie 5, 2015 Autor Share Postat Octombrie 5, 2015 Am tradus pózele..o zi buna.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Octombrie 5, 2015 Share Postat Octombrie 5, 2015 ai fost la RAR? ai facut si ITP? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 5, 2015 Share Postat Octombrie 5, 2015 @Istvan: e misto, nice job man, well done! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Istvan Csuros Postat Octombrie 5, 2015 Autor Share Postat Octombrie 5, 2015 Multumesc am fost dar respins:( inca:) de ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.apetroi Postat Octombrie 5, 2015 Share Postat Octombrie 5, 2015 Foarte faina. Spor la zumzait Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Octombrie 5, 2015 Share Postat Octombrie 5, 2015 Multumesc am fost dar respins:( inca:) de ce? si eu a trebuit sa revin cu cafe-ul din cauza semnalizarilor si lampii de stop.... de restul modificarilor au trecut cu vederea, dar au verificat cu imaginile din arhiva lor de la prima intrare in RAR in 2005. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate