sebyteo Postat Octombrie 8, 2015 Share Postat Octombrie 8, 2015 (editat) Salut, Avem un spatiu destul de generos pentru iertatul motocicletelor. Este in incinta Flaros, pe Str. Minulescu Ion, sector 3, aproape de Timpui noi. Hala acoperita si pazita. Tarife: - 1 luna: 90 lei. - 2 luni: 160 lei - 3 luni: 220 lei - 4 luni: 280 lei. Contact: aici, pm tel: 0761462262 mail: office@flyevents.info Detalii, intrebari, va stau la dispozitie. Merci. Editat Noiembrie 15, 2015 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Octombrie 8, 2015 Share Postat Octombrie 8, 2015 Se poate veni si lucra la mobra pe perioada iernatului.exista o sursa de curen si lumina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 8, 2015 Share Postat Octombrie 8, 2015 prin lucrat te referi la furat piese de pe moto de la iernat? Cum s-ar putea evita gluma de mai sus? As fi tentat... Ps. Ce inseamna spatiu generos?(mi-e sa nu pierd locul..) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Octombrie 8, 2015 Share Postat Octombrie 8, 2015 spatiu generos pentru iertat nu am mai auzit pana acum,interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Octombrie 8, 2015 Share Postat Octombrie 8, 2015 Sunt camere. + de asta nu, s ar împinge nimeni sa ti fure tie de pe mobra .. prin lucrat te referi la furat piese de pe moto de la iernat? Cum s-ar putea evita gluma de mai sus? As fi tentat... Ps. Ce inseamna spatiu generos?(mi-e sa nu pierd locul..) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebyteo Postat Octombrie 8, 2015 Autor Share Postat Octombrie 8, 2015 exista sursa de curent, se poate lucra spatiu generos, peste 50 motoare. » Post actualizat in 08 Oct 2015 11:20Sunt camere. + de asta nu, s ar împinge nimeni sa ti fure tie de pe mobra .. spatiul este pazit in exterior, camere sunt in exterior. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Octombrie 8, 2015 Share Postat Octombrie 8, 2015 Am intrebat fiindca vreau sa imi desfac mobra bucati.sa o reconditionez. Si daca am loc.oricum timpul de lucru ar fi in week-end.si unele seri de pe la 6 seara la 8 » Post actualizat in 08 Oct 2015 12:17 Nu vopsesc nimic acolo.dar vreau sa o pot lasa fara roti o saptamana fara sa imi fac griji Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebyteo Postat Octombrie 8, 2015 Autor Share Postat Octombrie 8, 2015 Am intrebat fiindca vreau sa imi desfac mobra bucati.sa o reconditionez. Si daca am loc.oricum timpul de lucru ar fi in week-end.si unele seri de pe la 6 seara la 8 » Post actualizat in 08 Oct 2015 12:17 Nu vopsesc nimic acolo.dar vreau sa o pot lasa fara roti o saptamana fara sa imi fac griji este ok, poate sta fara problema, va fi si loc de mesterit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GuLL1v3R Postat Octombrie 8, 2015 Share Postat Octombrie 8, 2015 Floros nu cred - Flaros cu siguranta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebyteo Postat Octombrie 8, 2015 Autor Share Postat Octombrie 8, 2015 Floros nu cred - Flaros cu siguranta ) da, scuze, nu mai pot edita, asa va ramane pe vecie. » Post actualizat in 08 Oct 2015 15:20 prin lucrat te referi la furat piese de pe moto de la iernat? Cum s-ar putea evita gluma de mai sus? As fi tentat... Ps. Ce inseamna spatiu generos?(mi-e sa nu pierd locul..) gluma cu sustrasul piseselor de pe motoarele vecinilor se poate evita o sa facem o procedura ceva, cumva, o sa fie in siguranta oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Octombrie 8, 2015 Share Postat Octombrie 8, 2015 Eu ma bag.dar sa am acces in weekenduri3-4 ore si seara dupa 6,sa nu ma trezesc ca nu pot intra sa umblu la mobra.Asta cu furtul de la colegi e tiganie .cum sa faci asa ceva.plus cate motoare sunt la fel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebyteo Postat Octombrie 8, 2015 Autor Share Postat Octombrie 8, 2015 Eu ma bag.dar sa am acces in weekenduri3-4 ore si seara dupa 6,sa nu ma trezesc ca nu pot intra sa umblu la mobra.Asta cu furtul de la colegi e tiganie .cum sa faci asa ceva.plus cate motoare sunt la fel? ma bucur, suntem 3 pana acum o sa avem acces fara probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Octombrie 9, 2015 Share Postat Octombrie 9, 2015 Asta cu furtul de la colegi e tiganie .cum sa faci asa ceva.plus cate motoare sunt la fel? Adica tu ii faci asigurare CASCO? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Octombrie 9, 2015 Share Postat Octombrie 9, 2015 Ma abonez la topic pentru ca sunt interesat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Octombrie 9, 2015 Share Postat Octombrie 9, 2015 Avea dreptate jumba cu motociclistii de tastatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Octombrie 9, 2015 Share Postat Octombrie 9, 2015 (editat) pai nu ti-am zis io... unde pui ca la mine e 50ron/luna )) Editat Octombrie 9, 2015 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebyteo Postat Octombrie 9, 2015 Autor Share Postat Octombrie 9, 2015 Ma abonez la topic pentru ca sunt interesat . te tin la curent » Post actualizat in 12 Oct 2015 07:38 se termina sezonul mai repede? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Octombrie 13, 2015 Share Postat Octombrie 13, 2015 Salut, pot aduce un matiz in loc de moto ? ( vorbesc serios ) ms ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebyteo Postat Octombrie 13, 2015 Autor Share Postat Octombrie 13, 2015 Salut, pot aduce un matiz in loc de moto ? ( vorbesc serios ) ms ! salut, in principiu da, ocupa cam 2 locuri de moto, discutam, dar in principiu da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Octombrie 13, 2015 Share Postat Octombrie 13, 2015 Cum facem ?ca daca vreme e ok as mai sta si in noiembrie sa ma dau ,sau cel putin jumatate de luna,banuiesc ,,ca plata se face pe lunile noi-feb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebyteo Postat Octombrie 13, 2015 Autor Share Postat Octombrie 13, 2015 Cum facem ?ca daca vreme e ok as mai sta si in noiembrie sa ma dau ,sau cel putin jumatate de luna,banuiesc ,,ca plata se face pe lunile noi-feb poti sa-l adici si in decembrie sau ianuarie, nu e o luna fixa de iernat. si eu il mai tin pe al meu luna asta, poate se mai repara vremea » Post actualizat in 13 Oct 2015 12:27 Avem un update la preturi: - 1 luna: 75 lei. - 2 luni: 140 lei - 3 luni: 195 lei - 4 luni: 240 lei. Contact: aici, pm tel: 0761462262 mail: office@flyevents.info Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Octombrie 13, 2015 Share Postat Octombrie 13, 2015 Ma bag sigur,se poate viziona locul inainte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebyteo Postat Octombrie 13, 2015 Autor Share Postat Octombrie 13, 2015 Ma bag sigur,se poate viziona locul inainte? da, saptamana asta spre sfarsit, ne auzim si mergem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Octombrie 13, 2015 Share Postat Octombrie 13, 2015 Ce limitari sunt la accesul in incinta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Octombrie 13, 2015 Share Postat Octombrie 13, 2015 Duminica e ok sau vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate