Honda60 Postat Noiembrie 15, 2015 Share Postat Noiembrie 15, 2015 Pentru ca se anunta vreme buna pt. miercuri (20°,partial innorat ) propunem o plimbare pe transbucegi pana la piatra arsa si retur. Vom verifica si stadiul executiei noii linii de telegondola cota 1400-cota 2000 (pasionatii de ski stiu despre ce e vorba). Plecarea la 9.30,petrom miorita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 15, 2015 Share Postat Noiembrie 15, 2015 Azi erau o multime de idioti cu conserva care taiau curbele mai ales in zonele inguste multi cu lamai in luneta abia tineau volanul si au plecat pe serpentine sus era plafon de nori dar asfaltul uscat 5 grade pe la ora 3-3.30 zona noua spre platou asfalt ok zona veche dinspre sinaia naspa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Noiembrie 15, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2015 Asa e in w.e., in timpul saptamanii nu e nimeni pe acolo.Doar pt.cei ce pot fugi de acasa/job ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Noiembrie 15, 2015 Share Postat Noiembrie 15, 2015 Asa e in w.e., in timpul saptamanii nu e nimeni pe acolo.Doar pt.cei ce pot fugi de acasa/job ! That could be me... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Noiembrie 15, 2015 Share Postat Noiembrie 15, 2015 Tentant ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bbaarrbbooss Postat Noiembrie 15, 2015 Share Postat Noiembrie 15, 2015 Tentant, dar parca as merge undeva sa se mentina temperatura de 20 grade Celsius... Nu prea as pleca de la 20 de grade sa ma dau cu moto la 4-5 grade.... E doar o parere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Noiembrie 15, 2015 Share Postat Noiembrie 15, 2015 Vezi ca la umbra mai poti sa gasesti gheata chiar si la pranz. Azi la Padina a nins putin... Mare atentie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Noiembrie 15, 2015 Share Postat Noiembrie 15, 2015 Si asta e adevarat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Noiembrie 16, 2015 Share Postat Noiembrie 16, 2015 (editat) Rectific - Foarte tentant ... Te bagi Bobi? Editat Noiembrie 16, 2015 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Noiembrie 16, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2015 Ieri la cota 1000 erau 8° la ora 11.00 ! In functie de vreme, vedem pana unde urcam.In cel mai rau caz ne alegem cu o plimbare pana la Sinaia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Noiembrie 16, 2015 Share Postat Noiembrie 16, 2015 (editat) Binenteles, daca vin merg pina unde ma simt in siguranta (fara zapada si gheata). Dan? Editat Noiembrie 16, 2015 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Noiembrie 16, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2015 Binenteles, daca vin merg pina unde ma simt in siguranta (fara zapada si gheata). Corect , stiam eu ca nu rezisti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Noiembrie 16, 2015 Share Postat Noiembrie 16, 2015 (editat) Sper sa nu deranjeze ca mai invit citiva colegi, dar cind voi vorbi cu "colega mea de viata" in vederea unei noi invoiri ...... sa am mai multe argumente . » Post actualizat in 16 Nov 2015 08:16Catalin? Editat Noiembrie 16, 2015 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvannnn Postat Noiembrie 16, 2015 Share Postat Noiembrie 16, 2015 eu am mers ieri pe transbucegi, frigut, insa uscat pe jos (ora 15-16). Problema ramane portiunea dinspre Sinaia, unde e plin de denivelari si gropi. Daca e chiar cum ziceti voi de frumos, incerc sa imi iau liber sa vin si eu as mai plusa si cu niste serpentine Rucar - Poiana Brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Noiembrie 16, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2015 eu am mers ieri pe transbucegi, frigut, insa uscat pe jos (ora 15-16). Problema ramane portiunea dinspre Sinaia, unde e plin de denivelari si gropi. Daca e chiar cum ziceti voi de frumos, incerc sa imi iau liber sa vin si eu as mai plusa si cu niste serpentine Rucar - Poiana Brasov Si asta suna bine :Predeal , Rasnov,urcare in poiana si intoarcere prin Brasov,Sinaia...numai curbe ! Decidem in functie de vreme si de timp.. Luam in calcul si o pauza de masa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin10 Postat Noiembrie 16, 2015 Share Postat Noiembrie 16, 2015 Sper sa nu deranjeze ca mai invit citiva colegi, dar cind voi vorbi cu "colega mea de viata" in vederea unei noi invoiri ...... sa am mai multe argumente . » Post actualizat in 16 Nov 2015 08:16 Catalin? Salut . si merci de mesaj dar ... cred ca de data asta lipsesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Boby-HRZ Postat Noiembrie 16, 2015 Share Postat Noiembrie 16, 2015 Si eu m-as baga. Exact la traseul asta, predeal, rasnov, poiana, brasov, ma gandeam si eu. Mai verificam vremea maine si vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Noiembrie 16, 2015 Share Postat Noiembrie 16, 2015 (editat) Si asta suna bine :Predeal , Rasnov,urcare in poiana si intoarcere prin Brasov,Sinaia...numai curbe ! Decidem in functie de vreme si de timp.. Luam in calcul si o pauza de masa. Ma bucur ca sinteti flexibil, eu ies sa mobresc, in general evit sau caut sa evit treseele facute de prea multe ori in acelasi an, in rest ...... vorba celor mai in virsta - miercuri mergem spre nord. » Post actualizat in 16 Nov 2015 10:33 Salut . si merci de mesaj dar ... cred ca de data asta lipsesc Ne vedem cu alta ocazie .... nu-i bai. Editat Noiembrie 16, 2015 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Noiembrie 16, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2015 Se pare ca suntem cam sase pana acum. E ok. Studiem evolutia prognozelor meteo ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Noiembrie 16, 2015 Share Postat Noiembrie 16, 2015 (editat) La mine este 100% prezenta sigura, numai vremea ma poate opri ..... si dumnezeu (ordinea este invers). Editat Noiembrie 16, 2015 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvannnn Postat Noiembrie 17, 2015 Share Postat Noiembrie 17, 2015 Vremea in B si BV este prielnica unei ture de neuitat In B maxime de 20gr, in Bv maxime de 14g si soare. Ora de plecare as zice sa fie un 10, sa se mai usuce asfaltul, dar sunt deschis si la alte propuneri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adisis Postat Noiembrie 17, 2015 Share Postat Noiembrie 17, 2015 Inca unul pe lista pt.maine.Deci la ce ora plecati de la Petrom miorita? ca eu va astept pe DN1 imediat dupa intrarea spre Snagov,ma lipesc de grup din mers ca nu aveti unde opri acolo.Eventual un tel cand o luti din loc la 0747496492. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Noiembrie 17, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2015 Daca alegem varianta Predeal,Rasnov,Poiana, vor fi 80-100 km.in plus,deci vom fi la limita cu timpul rezonabil de tura. Se micsoreaza si timpul pauzei de masa, situatie in care putem sa oprim la mc-ul din Brasov pt.ceva rapid. Din aceste motive propun intalnirea la 9.30 la petrom miorita pt.stabilire traseu si plecare la 9.45-10.00. Pe Adisis il voi suna eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Noiembrie 17, 2015 Share Postat Noiembrie 17, 2015 Este ok 9.30. Salve Adi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Boby-HRZ Postat Noiembrie 17, 2015 Share Postat Noiembrie 17, 2015 O sa va aștept și eu în Petrom lângă Metro la Ploiesti pe centura, sa ma luați și pe mine din drum Contabil, te rog, dacă poți sa îmi dai și mie un tel când plecați spre Ploiești. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate