alex_dr Postat Noiembrie 29, 2015 Share Postat Noiembrie 29, 2015 Cand am cumparat motorul am observat ca fostul proprietar a vopsit masca farului si codita,nu ar fi un lucru rau daca nu ar fi inceput sa crape asa ca am inceput sa le curat,problema e ca au fost matuite inainte de vopsire si au sgarieturi, m-am tot uitat la tot felul de metode pe youtube care le curata cu o lama de cater dupa care cu smirghel de 400-1000 le matuiesc si dupa le poliseaza.Stiti careva ceva solutie de polisat si ce burete sa pun pentru a le polisa?De specificat ca plasticele sant de la o yamaha xtx Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Noiembrie 29, 2015 Share Postat Noiembrie 29, 2015 cred ca zgarieturile ce le vezi sunt tocmai de la matuire ,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Noiembrie 29, 2015 Share Postat Noiembrie 29, 2015 mai bine le smirgheluiesti, dai un strat de plastic primer, smirgheluiesti iar pana ies bine. Dupa aceea daca doresti le poti vopsi si lacui cu lac mat, sau lucios, cum doresti! E mai bine asa decat sa incerci prin polish sa le faci ca inainte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Noiembrie 29, 2015 Share Postat Noiembrie 29, 2015 Cu pistolul de aer cald dacă ai îndemânare ca sa treci repede pe toate zonele, face o topire superficială şi redă luciul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Noiembrie 29, 2015 Share Postat Noiembrie 29, 2015 eu asa le-am polisat si iese f bine dar necesita timp si munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gnraloo Postat Noiembrie 29, 2015 Share Postat Noiembrie 29, 2015 Foarte simplu: smirghel de la 800 pana la cel mai fin pe care-l gasesti (2000 e suficient), cu apa. Nu incepe cu un smirghel mai jos de 600-800 pentru ca o sa lase zgarieturi. Curatat apoi cu diluant, uscat, aplicat lac de 15 lei sprayul. Incaperea in care faci asta sa fie incalzita (nu cu flacara deschisa ) si pe cat posibil fara praf. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Noiembrie 30, 2015 Share Postat Noiembrie 30, 2015 (editat) Ideal ar fi sa nu se foloseasca lac sau vopsea pe plasticele din polipropilena. Tocmai de aici a plecat problema lui alex_dr! Editat Noiembrie 30, 2015 de s@rpe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gnraloo Postat Noiembrie 30, 2015 Share Postat Noiembrie 30, 2015 In general plasticele moto standard sunt din ABS, nu polipropilena, deci merge lacul obisnuit din majoritatea magazinelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Noiembrie 30, 2015 Share Postat Noiembrie 30, 2015 (editat) In general plasticele moto standard sunt din ABS, nu polipropilena, deci merge lacul obisnuit din majoritatea magazinelor. La vitezane ABS, cele de enduro care NU SE VOPSESC si au culoarea in compozitia materialului sunt de POLIPROPILENA! Editat Noiembrie 30, 2015 de s@rpe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 1, 2015 Share Postat Decembrie 1, 2015 ... Curatat apoi cu diluant, uscat, aplicat lac de 15 lei sprayul. ... Lacul din spray in contact cu benzina se zbarceste si se ia de pe orice suprafata, testati inainte de a folosi asa ceva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sly06 Postat Decembrie 1, 2015 Share Postat Decembrie 1, 2015 lacul poate face reacție cu vopseaua anterioară dacă nu sunt compatibile sau le folosești dupa ureche există multe tipuri de lacuri și de vopsele de asta există vopsitori și vopsitorii,acum fiecare e liber să facă ce vrea cu banii lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate