motokes Postat Decembrie 8, 2015 Share Postat Decembrie 8, 2015 Usor usor strangem gasca! Romanian Brotherhood (Canada) este format din motociclisti romani de pe tot teritoriul Canadei, indiferent de provincie si poate fii extins la cerere, in celelalte state ale lumii unde exista motociclisti romani care vor sa se asocieze cu simbolurile nationale prezente in sigla si sunt dispusi sa adere la principiile RB Romanian Brotherhood, un concept al Valah Motors Targoviste, reprezinta o uniune de cluburi moto si a unor motociclisti independenti ce are la bază respectul între membri acesteia, solidaritatea, sprijinul, comunicarea, organizarea de activități menite să promoveze motociclismul romanesc in tara si in strainatate si să reducă accidentele de circulație în care sunt implicate motociclete;Motociclistii care doresc sa faca parte din acest concept trebuie sa accepte si sa promoveze prin actiunile/inactiunile lor, atat in tara cat si peste hotare, prietenia, respectul si solidaritatea motociclistilor romani si a Romaniei. Romanian Brotherhood nu reprezinta si nu se guverneaza ca un MC! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Decembrie 8, 2015 Share Postat Decembrie 8, 2015 Stiu ca Valah adopta spiritul '' brotherhood'' de cativa ani la nivel de tara cu alte cluburi moto. Felicitari pentru extinderea initiativei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Decembrie 8, 2015 Share Postat Decembrie 8, 2015 Felicitari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Decembrie 8, 2015 Share Postat Decembrie 8, 2015 Interesant... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costinush Postat Decembrie 8, 2015 Share Postat Decembrie 8, 2015 Foarte frumos, felicitari. Chiar sunt interesat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Decembrie 8, 2015 Share Postat Decembrie 8, 2015 Interesant ... interesat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Decembrie 8, 2015 Share Postat Decembrie 8, 2015 Ce trebuie facut,care sunt indatoririle membrilor:)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Decembrie 8, 2015 Share Postat Decembrie 8, 2015 in ceea ce priveste activitatea din romanica... da unele cluburi din brotherhood se implica... insa sunt unele cluburi care nu au nici o legatura cu fenomenul ... asta ca sa stiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motokes Postat Decembrie 8, 2015 Autor Share Postat Decembrie 8, 2015 in ceea ce priveste activitatea din romanica... da unele cluburi din brotherhood se implica... insa sunt unele cluburi care nu au nici o legatura cu fenomenul ... asta ca sa stiti Aici vorbim despre un club romanesc in diaspora, ..dar daca suntem romani trebuie sa carcotim ca altfel nu ne sta bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZZTOP Postat Decembrie 8, 2015 Share Postat Decembrie 8, 2015 (editat) Fug în Canada să mi pun pe spate România?!?! Poate mă văd niște Mongols bikers sau alți grei , și mă bat intr o benzinărie de mi sar gumele!!! Dacă ești hotărât și tot scrie România, mergi p acolo cu o mobra sau Carpați, și se vor opri să ți arate respect!! Altfel, nu are niciun sens... Părerea mea....hehe Editat Decembrie 8, 2015 de ZZTOP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motokes Postat Decembrie 8, 2015 Autor Share Postat Decembrie 8, 2015 (editat) Bine zis "parerea ta"....apropo nu am fugit..am zburat Editat Decembrie 8, 2015 de motokes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maniakz Postat Decembrie 9, 2015 Share Postat Decembrie 9, 2015 Fug în Canada să mi pun pe spate România?!?! Da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorangel Postat Octombrie 5, 2016 Share Postat Octombrie 5, 2016 Salut baieti !!! De ieri si eu cu acte in regula ( Montreal ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Noiembrie 24, 2020 Share Postat Noiembrie 24, 2020 Sal'tare de la Vancouver baieti.... Ce faci monsieur Kesu? Sa ne vedem curand pe doo roti, hai noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Ianuarie 26, 2021 Share Postat Ianuarie 26, 2021 (editat) Habar n'am cum sa pun un video sa se vada online IMG_7691.mov Editat Ianuarie 26, 2021 de chif Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate