JCDenton Postat Ianuarie 4, 2016 Share Postat Ianuarie 4, 2016 Pe scurt, motor electric ce produce cam 13 cai, maxim 20 km/h (si cu functie de marsarier la aproape 2km/h), se incarca de la energia produsa de franare. Nu cred ca o sa coste cat niste crashpad-uri detalii http://www.visordown.com/motorcycle-news--general-news/the-two-wheel-drive-r1200gs/30632.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Ianuarie 4, 2016 Share Postat Ianuarie 4, 2016 Ca si la automobile, partea cea mai costisitoare, voluminoasa si complicata este stocarea energiei electrice/acumulatorii. O parte din energie este produsa si prin franarea recuperativa, este binevenita. Oricum, se fac pasi importanti in dezvoltarea motocicletelor cu propulsie electrica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 4, 2016 Share Postat Ianuarie 4, 2016 ...Pentru că primul lucru de care avea nevoie R1200GS era niște greutate suplimentară. Eventual greutate nesuspendată, la nivelul roții față Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Ianuarie 4, 2016 Share Postat Ianuarie 4, 2016 (editat) Pe scurt, motor electric ce produce cam 13 cai, maxim 20 km/h (si cu functie de marsarier la aproape 2km/h), se incarca de la energia produsa de franare. Am postat stirea asta pe topicul dedicat GS LC, in urma cu o luna si jumatate, cand a aparut. Intr-adevar, in germana, dar de atata timp cine vroia gasea linistit info in engleza. Nu stiu daca mai merita deschis un topic separat. /index.php?/topic/684988-noul-bmw-r1200-gs-2013/?p=4087624 Editat Ianuarie 4, 2016 de KHK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Ianuarie 5, 2016 Share Postat Ianuarie 5, 2016 Nu merita topic separat , mai ales ca este vorba de un BMW » Post actualizat in 05 Jan 2016 07:13P.S : mai ales daca este vorba de un model de care sunt indragostit iremediabil ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate