ZIDU' Postat Martie 20, 2016 Share Postat Martie 20, 2016 contribuiti la subiect. Restul - despre ciobanelile lui Alex- mergeti pe topicul lui. Clientii merita sa stie parerea despre "nu se vede" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adria1977 Postat Martie 20, 2016 Share Postat Martie 20, 2016 Problema rezolvata: - telescopul era dat jos si fara ulei - am demontat partea de jos a telescopului (surubul M6 cu cap imbus) - am cumparat o tija filetata M6 si am infiletat-o prin partea de jos pana a ajuns in dop - am batut in tija filetata, dopul a inceput sa iasa, am mai infiletat si iar am baut pana a iesit dopul care bine-nteles era plin de rugina. - am curatat cu smirghel fin atat dopul cat si interiorul telescopului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aditza Adrian Postat Mai 13, 2016 Share Postat Mai 13, 2016 salutare..imi poate pune cineva ce ulei sa folosesc pentru telescoape??am o yamaha yz 450f din 2004.ms:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazyzly Postat Noiembrie 8, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2016 Salutari! Update (cam tarziu) la problema mea, ca sa invete si alti nu numai eu. Am rezolvat scurgerea uleiului prin: - montare semeringuri ALLBALLS (si ulei si praf) - schimbare cuzineti (toate cele patru la cele doua tuburi) cu OEM Si cam atat. Mersi de sfaturi, pareri, critici. Numai bine va doresc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Noiembrie 9, 2016 Share Postat Noiembrie 9, 2016 Multi schimba doar simeringurile de ulei si praf ,cand in majoritatea cazurilor de vina sunt cuzinetii,pe aia nu ii schimba si.se mira ca dupa o luna-doua curg iar.Cuzinetii tin toata presiunea,Simeringurile sterg sabia ,dacă cuzinetii sunt dusi,poti sa spui si mama simeringurilor ca tot vor curge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazyzly Postat Noiembrie 10, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2016 De acord 100%. Patit si invatat pe propria piele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Noiembrie 10, 2016 Share Postat Noiembrie 10, 2016 Ai încercat să pui ulei in.furcă fara simeringurilor de ulei?sa vezi cat curge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Noiembrie 10, 2016 Share Postat Noiembrie 10, 2016 Ai încercat să pui ulei in.furcă fara simeringurilor de ulei?sa vezi cat curge? Asta pt ca se misca tubul. Au si cuzinetii un rol de stergere oarecare, dar pt mentinerea uleiului in furca se ocupa simeringurile. Altfel, de ce au gandit astia sa puna simeringuri de ulei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Noiembrie 11, 2016 Share Postat Noiembrie 11, 2016 Simeringurile izolează foarte bine,si asigura transportate,la ce presiune este in furcă ,Simeringurile fara cuzinetii nu ar face fata,la fel si dacă sunt uzate Simeringurile va curge ulei,nu foarte mult dar curge cât sa te lase fara ulei in furca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Noiembrie 11, 2016 Share Postat Noiembrie 11, 2016 Simeringurile izolează foarte bine,si asigura transportate,la ce presiune este in furcă ,Simeringurile fara cuzinetii nu ar face fata,la fel si dacă sunt uzate Simeringurile va curge ulei,nu foarte mult dar curge cât sa te lase fara ulei in furca vezi ca sunt furci fara cuzineti exteriori ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Noiembrie 11, 2016 Share Postat Noiembrie 11, 2016 asigura etanseitate,dar dictionarul telefonului e dement.Eu nu am zis ca nu conteaza simeringurile,conteaza mult,dar un simering poate sa corecteze prin elasticitatea cauciucului o ovalitate ,nu poate sa tina mult ,dar tine,problema este ca multi nu inteleg ca atunci cand incepe sa curga un simering,sunt sanse extrem de mari sa trebuiasca sa schimbi si cuzinetii.Si astase vede celmai bine la furcile usd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Noiembrie 11, 2016 Share Postat Noiembrie 11, 2016 Nu vrei sa intelegi ca simeringul etanseaza... el si doar el. De ce crezi ca gasesti ulei in partea interioara a simeringului, daca cuzinetii fac toata treaba? Intrebarea e retorica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Noiembrie 11, 2016 Share Postat Noiembrie 11, 2016 offf,daca te uiti mai sus ai vedea ca am scris ca simeringurile asigura etanseitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate