Arthur E Postat Ianuarie 22, 2016 Share Postat Ianuarie 22, 2016 Road Patrol MC Hunedoara va provoaca la cea de-a 11-a editie a festivalului Bikes on Ice, care va avea loc in data de 19 – 21 februarie 2016 intr-o locatie noua, la Pensiunea Panorama, loc Ghelari, jud. Hunedoara. Pensiunea Panorama este situata pe versanatul N-V al muntilor Poiana Rusca la o altitudine de 810 m, de unde se pot admira muntii Tarcu, Retezat, Paring, Sureanu, Apuseni, 360 grade de munte cu 4 virfuri de peste 2000m.Cazarea va fi de 70 ron / pers pe tot parcursul festivalului, de vineri pana duminica. Taxa de participare: „Dai cat vrei!!!”. Conditiile sunt foarte bune, cu incalzire si apa calda. Se va face o suplimentare pana la 40 de locuri, in total. Mare atentie! Anul acesta rezervarea locului de cazare se va face prin virarea din timp a taxei de cazare (70 ron/persoana/2 nopti) in urmatorul cont: GHIDA ROMEO TIBERIU ADRIAN, Cod IBAN: RO 76 RNCB 0318018377770001, Banca Comerciala Romana (BCR)Distante:18 km Hunedoara35 km Deva200km aeroport Timisoara sau Sibiu400 km Bucuresti Sa aveti o calatorie placuta si sa ne vedem cu bine la Bikes on Ice!Informatii la:Eddy – 0726 169 889Adi – 0721 420 223 » Post actualizat in 22 Jan 2016 11:48Poze fresh din locatie : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Ianuarie 23, 2016 Share Postat Ianuarie 23, 2016 Una dintre intrunirile mele preferate de la care nu am cum sa lipsesc, abia astept sa ne revedem, sunteti niste oameni minunati Rezerv balot de paie Foarte misto noua locatie, sper sa urce scuterica pana sus. Va salut pe toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Ianuarie 23, 2016 Share Postat Ianuarie 23, 2016 Ne vedem acolo , tuica deja e pusa la incalzit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eddy Metal Postat Ianuarie 26, 2016 Share Postat Ianuarie 26, 2016 Una dintre intrunirile mele preferate de la care nu am cum sa lipsesc, abia astept sa ne revedem, sunteti niste oameni minunati Rezerv balot de paie Foarte misto noua locatie, sper sa urce scuterica pana sus. Va salut pe toti Multumim, te asteptam! Anul asta facem ceva iures! » Post actualizat in 12 Feb 2016 09:56 Anul acesta vom organiza si o mica excursie pe ceva traseu forestier pentru enduristi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emircea Postat Februarie 15, 2016 Share Postat Februarie 15, 2016 Link cu articolul postat pe Ghiduri Turistice: http://www.ghiduri-turistice.info/ghid-turistic-bikes-on-ice-2016-motociclete-foc-de-tabara-si-primele-semne-ale-primaverii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 Ce se mai aude pentru anul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Februarie 4, 2017 Share Postat Februarie 4, 2017 Cine pleaca Sambata din bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 4, 2017 Admin Share Postat Februarie 4, 2017 Unde să pleci bre, hai in piata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Februarie 4, 2017 Share Postat Februarie 4, 2017 Unde să pleci bre, hai in piata!Nu plec, e pe 18.02.2017 intrunirea. Ne vedem in piata ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 4, 2017 Admin Share Postat Februarie 4, 2017 Aaa, asa da.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Februarie 11, 2017 Share Postat Februarie 11, 2017 Anul asta observ ca nu s-a mai facut topic nou pe aceast forum asa ca ramane sa scriem pe acesta....Sunt interesati oameni sa plece din Bucuresti , se organizeaza ceva ? Daca da... cand? de unde? si cu ce ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Februarie 12, 2017 Share Postat Februarie 12, 2017 (editat) Anul asta observ ca nu s-a mai facut topic nou pe aceast forum asa ca ramane sa scriem pe acesta....Sunt interesati oameni sa plece din Bucuresti , se organizeaza ceva ? Daca da... cand? de unde? si cu ce ?Salut, eu plec sambata dimineata din Bucuresti pe la 6 dimineata, Petrom Militari (vsv de Mc Donalds) Plec cu Burgmanul 0730850966 Editat Februarie 12, 2017 de balazsfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macs Postat Februarie 19, 2017 Share Postat Februarie 19, 2017 A nins rau la intoarcere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Februarie 19, 2017 Share Postat Februarie 19, 2017 A rupt, acum am ajuns acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 19, 2017 Admin Share Postat Februarie 19, 2017 Bine ca ai ajuns sanatos! Mi se parea nesabuinta mare ce ati facut, stiind ca va ninge! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Februarie 20, 2017 Share Postat Februarie 20, 2017 Bine ca ai ajuns sanatos! Mi se parea nesabuinta mare ce ati facut, stiind ca va ninge! De ce nesabuinta? Este Bikes on Ice, e iarna, iarna ninge in mod obisnuit. Lor le place intrunirea, si mie imi place s-o privesc, deocamdata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macs Postat Februarie 20, 2017 Share Postat Februarie 20, 2017 Dupa 2-3 "aventuri" pe zapada, viscol, frig si alte fenomene extreme pt moto iti dai seama ca nu are rost chinuiala si riscul asumat chiar daca ai anvelope bune, lanturi sau crampoane metalice ...bikes in ice e o intrunire inedita unde cei cu atas isi pot dovedi suprematia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 20, 2017 Admin Share Postat Februarie 20, 2017 Corect, este chiar nesabuinta, poti aluneca oricand sub vreo masina, nu mai vorbesc de faptul ca tavalesti motocicleta inutil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Februarie 20, 2017 Share Postat Februarie 20, 2017 Felicitari pentru curaj celor doi colegi cu maxi scuterele ce se indreptau pe autostrada spre Bucuresti, duminica seara pe o vreme incredibil de urata. Am banuit ca se intorceau de la Bikes on Ice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carpaciul Postat Februarie 21, 2017 Share Postat Februarie 21, 2017 (editat) Cel putin vreo 10 km am mers pe banda de urgenta cu 30 la ora din cauza ninsorii.Asa a fost sa fie,vremea urata ne a prins acolo.Pentru toti cei ce iubesc doua roti indiferent daca sunt Maxi sau Moto :hug: Editat Februarie 21, 2017 de carpaciul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Februarie 21, 2017 Share Postat Februarie 21, 2017 Felicitari pentru curaj celor doi colegi cu maxi scuterele ce se indreptau pe autostrada spre Bucuresti, duminica seara pe o vreme incredibil de urata. Am banuit ca se intorceau de la Bikes on Ice. Da, thanks man...a fost dificil, nu ma asteptam la o asa vreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate