SpeciaL Postat Februarie 16, 2016 Share Postat Februarie 16, 2016 Accident moto in Arges. Tipic: Nu l-am văzut. Am filmat repede ecranul televizorului, pe net nu am gasit nimic. (turn the volume up) Motociclistul are ambele picioarele rupte si risca sa rămână paralizat. Mai multe detalii in videoclip. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Februarie 16, 2016 Share Postat Februarie 16, 2016 https://www.facebook.com/marinoiu.adi/posts/1070779516323177?pnref=story... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpeciaL Postat Februarie 16, 2016 Autor Share Postat Februarie 16, 2016 Am adăugat pozele de pe Facebook aici. (unii useri nu au cont pe Facebook.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorosocsi Postat Februarie 16, 2016 Share Postat Februarie 16, 2016 nici nu a anceput sezonul moto si din pacate a aparut si primul accident moto . ansanatosire grabnica motociclistului si viata grea conservarului daca el a fost vinovatul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Februarie 16, 2016 Share Postat Februarie 16, 2016 nici nu a anceput sezonul moto si din pacate a aparut si primul accident moto . ansanatosire grabnica motociclistului si viata grea conservarului daca el a fost vinovatul ! Au fost cel putin 4 pina acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darco_cbr Postat Februarie 16, 2016 Share Postat Februarie 16, 2016 Pretenas, tu esti sigur pe ceea ce spui ? E al 4 lea accident, din pacate. "Antelegi?" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Februarie 16, 2016 Share Postat Februarie 16, 2016 nici nu a anceput sezonul moto si din pacate a aparut si primul accident moto . ansanatosire grabnica motociclistului si viata grea conservarului daca el a fost vinovatul ! nu e primul. cel putin 3-4 au fost doar in Buc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan.Andrei Postat Februarie 17, 2016 Share Postat Februarie 17, 2016 Unde Dumnezeu facea stanga dacia respectiva?!? ... e ditamai sleaul fix in dreptul ei ... cred ca vroia sa intoarca fara sa se asigure si a dat-o la intors cum ca vroia sa intre in curte .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darco_cbr Postat Februarie 17, 2016 Share Postat Februarie 17, 2016 Crezi ca impactul nu a avut nimic de spus? Dacia a vrut stanga, dar i-a mutat traiectoria cel cu motocicleta. Si daca a vrut sa intoarca, intorcea pe acel "pod". E logic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titishor Postat Februarie 17, 2016 Share Postat Februarie 17, 2016 In reportajul de la ineputul topicului zice ca motociclistul a intrat in depasire, iar soferul (care nu l-a vazut) a facut brusc dreapta sa intre in curte. Asta ar insemna ca depasirea s-ar fi facut aiurea, prin dreapta masinii. Dar din poze se vede ca lovitura a fost in stanga masinii, si asta era cu rotile tot spre stanga...deci banuiesc ca reportajul a fost aiurea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 17, 2016 Share Postat Februarie 17, 2016 In reportajul de la ineputul topicului zice ca motociclistul a intrat in depasire, iar soferul (care nu l-a vazut) a facut brusc dreapta sa intre in curte. Asta ar insemna ca depasirea s-ar fi facut aiurea, prin dreapta masinii. Dar din poze se vede ca lovitura a fost in stanga masinii, si asta era cu rotile tot spre stanga...deci banuiesc ca reportajul a fost aiurea.. Te-ai gandit o miime de secunda, macar, ca poate curtea in care vroia ala sa intre era pe stanga drumului in sensul lor de mers?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titishor Postat Februarie 17, 2016 Share Postat Februarie 17, 2016 Te-ai gandit o miime de secunda, macar, ca poate curtea in care vroia ala sa intre era pe stanga drumului in sensul lor de mers?! Evident ca m-am gandit la asta, dar daca ai fi ascultat ce a zis reporterul, am reprodus mai sus ca a spus ca " a facut brusc DREAPTA sa intre in curte" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 17, 2016 Share Postat Februarie 17, 2016 Evident ca m-am gandit la asta, dar daca ai fi ascultat ce a zis reporterul, am reprodus mai sus ca a spus ca " a facut brusc DREAPTA sa intre in curte" Pai daca am ajuns sa ne uitam in gura "jurnalistilor" din Vintu' de Jos o sa facem cercetara penala la Vintu de Sus... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titishor Postat Februarie 17, 2016 Share Postat Februarie 17, 2016 (editat) Pai daca am ajuns sa ne uitam in gura "jurnalistilor" din Vintu' de Jos o sa facem cercetara penala la Vintu de Sus... Tocmai de aia am scris "deci banuiesc ca reportajul a fost aiurea.." Tineai tu musai sa te contrazici putin? Editat Februarie 17, 2016 de Titishor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat Februarie 17, 2016 Share Postat Februarie 17, 2016 "Antelegi?" Nu trebuie sa fii rautacios, dupa nick colegul nostru poate fi de etnie maghiara, e greu pentru multi romani sadea sa utilizeze corect in scris nenorocirea asta de litera, a reusit Academia sa faca o bulibaseala in lege. In alta ordine de idei, e al doilea accident de la inceputul anului pe acelasi tipic, masina face stinga si ia cu ea motociclistul venind din spate, aflat (probabil) in depasire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darco_cbr Postat Februarie 17, 2016 Share Postat Februarie 17, 2016 De acord. Dar cu siguranta nu este singurul de aici de alta nationalitate,sau cum vrei sa spui..etnie. Mai sunt o gramada. Asta nu este o scuza sa ai dreptul sa strici o limba,fie ea si romana. Pe mine ma deranjeaza "in ochi" cand vad chestii. Stiu,nici eu nu-s perfect,nimeni nu e. Si nu e necesara gramatica aici,clar! Dar totusi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinisterr Postat Februarie 20, 2016 Share Postat Februarie 20, 2016 Insanatosire grabnica colegului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 20, 2016 Share Postat Februarie 20, 2016 Tocmai de aia am scris "deci banuiesc ca reportajul a fost aiurea.." Tineai tu musai sa te contrazici putin? Tineam sa TE contrazic (pe tine), nu sa MA contrazic (pe mine). Ideea e: nu-ti mai crea dileme dupa scrierile imbecile ale idiotilor din presa online. » Post actualizat in 20 Feb 2016 11:14 a reusit Academia sa faca o bulibaseala in lege. Mie mi se pare foarte simplu si limpede. Cu toate ca, dupa nume, par a fi de alta nationalitate conlocuitoare, vorba lu Ceausescu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChrisRR Postat Februarie 20, 2016 Share Postat Februarie 20, 2016 (editat) Un alt accident a avut loc in urna cu cateva minute in jud. Arges. Accident motocicleta, posibil persoana decedata, Budeasa, Valea Marului. Sambata 20.02.2016 ora 16:30 Sursa: SMURD. Nu cunosc alte detalii. Daca vreti sa faceti topic nou, sa mute cineva. Editat Februarie 20, 2016 de ChrisRR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titishor Postat Februarie 22, 2016 Share Postat Februarie 22, 2016 Tineam sa TE contrazic (pe tine), nu sa MA contrazic (pe mine). Ideea e: nu-ti mai crea dileme dupa scrierile imbecile ale idiotilor din presa online. Nu ma refeream la faptul ca te contrazici (pe tine) sau ca ma contrazici (pe mine). Ma refeream la ideea ca tie iti place sa te contrazici (in general, cu oricine). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate