flaviu57 Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 (editat) Achizițiile intracomunitare nu sunt absolut deloc la limita legalității, tocmai ca legea iti permite, in anumite condiții, sa le faci. Din cate stiu, nu poti sa limitezi z1000 la 35kw in România. Editat Februarie 25, 2016 de flaviu57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Februarie 26, 2016 Share Postat Februarie 26, 2016 Inca un topic din seria "ce i-as face eu Angelinei Jolie"..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darco_cbr Postat Iulie 1, 2016 Share Postat Iulie 1, 2016 Bai saracio, ce nu ti a placut la Z de l ai si vandut ? Muahahaha Salutare colegi,voiam sa va intreb ce parere aveti despre ultimul model de kawasaki z1000 pro sau contra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan73 Postat Iulie 10, 2016 Share Postat Iulie 10, 2016 Si eu as vrea z1000-le asta si chiar as vrea sa-l vad live. O avea cineva motoreta asta prin Bucuresti? Spre sfarsitul anului ma bate gandul sa-mi cumpar una dar mi-ar placea si mie s-o vad macar...parca n-as vrea sa cumpar ceva doar din poze/review-uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darco_cbr Postat Iulie 14, 2016 Share Postat Iulie 14, 2016 Crezi ca atunci cand mergi sa cumperi motorul ala, vanzatorul tine mobra in pod si tie iti arata poze? Raspunsul e nu! Deci daca ai banii pt ea,o cauti si mergi. Ghici?! O vezi live! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat August 27, 2016 Share Postat August 27, 2016 are careva z1000 sx ? e pe wish listul meu dar nu am gasit nici una live sa o incalec sa vad daca stau bine pe ea,nu sunt foarte inalt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate