dopeman1979 Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 dupa 4ani de facultate de filologie (lb engleza), n-am reusit sa gasesc partea in care se scrie ca nu se preteaza uzului pe pista. Nu spun ca un k3 sau un r1 nu e mai bun, dar filozofia lui tadao baba era alta, si Honda a pus accent pe control, si mai putin pe o putere sau o pozitie in sa tocmai buna de abordat viraje pe pista. Honda de serie nu a excelat niciodata pe circuit, clar, poate doar 600rr-ul e un motor intr-adevar bun pe pista dar pentru restul exista HRC sau Ten Kate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 Din cate am citit eu totusi 954 nu se preteaza uzului pe pista , daca ati luat-o ca sa o tineti . Luati si voi de cititi . http://www.motorcyclenews.com/MCN/bikerevi...?&R=EPI-309 sunt aberatii daca ai fi vazut cate 929 si 954 erau la honda day in pista ...te speriai merg f bine stai linistit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dami3n Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 dupa 4ani de facultate de filologie (lb engleza), n-am reusit sa gasesc partea in care se scrie ca nu se preteaza uzului pe pista. Nu spun ca un k3 sau un r1 nu e mai bun, dar filozofia lui tadao baba era alta, si Honda a pus accent pe control, si mai putin pe o putere sau o pozitie in sa tocmai buna de abordat viraje pe pista. Honda de serie nu a excelat niciodata pe circuit, clar, poate doar 600rr-ul e un motor intr-adevar bun pe pista dar pentru restul exista HRC sau Ten Kate. Baga si un master The odd Honda CBR900RR FireBlade used for racing suffered problems with the engine but motorcycles used on the road are pretty much trouble free. --- Mesaj completat în 21 Jan 2008 14:21 ------------- sunt aberatii daca ai fi vazut cate 929 si 954 erau la honda day in pista ...te speriai merg f bine stai linistit Pai era Honda day .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 partea buna ca in ani de zile de racing utilizatorii nu au avut probleme grave, nimic deosebit, vreo 2 au spart cutia de viteze si cam atat. afirmatia ca au probleme in curse este o prostie, lucru nejustificat, iti spun asta dupa 3 ani de fireblade.it, cea mai mare comunitate fireblade din italia. de'ar rezista noile motoare asa de bine cum rezista vechile versiuni, bine ar fi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergiuVsn Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 (editat) Spunetimi si mie , adik ce ulei imi recomandati dintre astea 2: MOTUL 7100 10W-40 Sau MOTUL 300V Factory Line 10W-40 Pt o Fireblade 919 din 97? Moto are 55000 km Multumesc,Sergiu. Editat Ianuarie 21, 2008 de SergiuVsn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 Spunetimi si mie , adik ce ulei imi recomandati dintre astea 2: MOTUL 7100 10W-40 Sau MOTUL 300V Factory Line 10W-40 Citez din MAC, 19 ian 2008, 03:15 PM : "in locul tau mergeam pe v300 factory line 10w-40 dublu ester, nu mai mult de 15€ pe litru. oricum e bun uleiul (MOTUL 7100, n.n.)" De acord cu el! Scrie un un pic mai sus, daca ai rabdare sa citesti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergiuVsn Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 Da ms pt raspuns, nu era nevoie si de ultima fraza , dar oricum ms inca odata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dizelas_cbr Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 oameni buni am nevoie de un sfat ; eu am avut o honda sc 33...care era super si parerea mea este ca nu prea avea nevoie de amortizor de ghidon....acum am o honda 954 si sunt sigur ca are nevoie de amortizor de ghidon...problema se pune ce fel de amortizor sa mi iau....si alta ar fi ca sunt falit si vreau ceva sh dar sa fie ok ...iar eu am gasit un lsl si nu stiu cat de bun este ...astept cateva sfaturi...multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 sincer in pista nu am simtit nici eu nevoia unu amortizator de ghidon. dar cum am ajuns pe strazile mioritice ..am vazut ca era necesar oridecate ori deschideam gazul , indiferent de treapta de viteza. eu zic sa lasi lsl ptr cei cu adevarati saraci si nestiutori si sa iei un amortizator de calitate, de firma. Ohlins, WP, Arrow, Hyper, Matris, FG cat despre ulei, mergi pe FACTORY LINE V300 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 e asa naspa lsl-ul? eu am avut unul pe sc33 si me se parea destul de ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 care vrea sa ii fac ceasuri albe la fire blade? ale mele sunt deja in lucru... o sa va arat cum o sa iasa. --- Mesaj completat în 22 Jan 2008 12:34 -------------cam asa ceva oricum se poate modifica orice... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 e asa naspa lsl-ul? eu am avut unul pe sc33 si me se parea destul de ok eu am amortizor extreme tech ... cu 5 reglaje ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruud914 Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 Am si eu CSC!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 (editat) eu am amortizor extreme tech ... cu 5 reglaje ... Da, Balicu, stim cu totii ca tu ai o recheta. Editat Ianuarie 22, 2008 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dizelas_cbr Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 oameni buni multumesc pt sfaturi cred ca o sa mi cumpar un gpr cu cateva reglaje...problema e ca dureaza ceva pana fac rost de bani si pana vine din state ......asfalt uscat oameni buni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 lsl avea 6reglaje, ce am acum are 9. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 pfuuuu numai raceri pe aici ala de pe louis la 200 si ceva de euro pt sc28 e bun? gasesc mai ieftine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruud914 Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 Salut nou nu cred ca gasesti mai jos de 200 dar paote gasesti SH! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruud914 Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 Salut nou nu cred ca gasesti mai jos de 200 dar paote gasesti SH! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 new love...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zeno Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 De anul trecut sunt si eu fericitul posesor unui 900 RR....sa lasam pozele sa vorbeasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 frumoasa rau. sa o porti sanatos..... cat iti dau pe kitul de touring? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergiuVsn Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 Da baieti, frumoase rau, si sa vina cat mai repede caldura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 cum e sa mergi cu ghidonul acela? cati km ai mers? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate