BlackLord Postat Februarie 29, 2016 Share Postat Februarie 29, 2016 - Vitezometru electronic - Senzor la boltul pinionului langa schimbator Deodata viteza in bord era ba 0 ba 200 ba etc... indiferent cu cat mergeam inregistra aiurea. Am curatat senzorul, mufa... nimic Am schimbat senzorul... nimic. Vreo idee sau un mecanic/electrician de Kawasaki ER6? Merci » Post actualizat in 29 Feb 2016 22:02 PS: turometrul merge (analogic) , ceasul si restul elementelor dogitale merg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Bichir Postat Februarie 29, 2016 Share Postat Februarie 29, 2016 Mie mi-a facut asa cand mi-a picat statorul, la o yamaha r6 din 2001 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Martie 1, 2016 Share Postat Martie 1, 2016 Verifica si mufa din celalalt capat , (bord sau ecu) nu doar cea de la senzor. Daca mufele si traseele sunt ok ai nevoie de un osciloscop sa vezi daca problema e din senzor sau din alta parte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Martie 1, 2016 Share Postat Martie 1, 2016 Eu zic sa verifici si cablul. Daca e undeva intrerupt (de la miscarea ghidonului) face excact asa. Eu am patit-o la bicicleta si cred ca sistemul e similar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Martie 1, 2016 Autor Share Postat Martie 1, 2016 O sa verific cablul de la mufa senzorului mai departe. Senzorul nu e problema, l-am schimbat si tot asa face... acum am doi senzori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Martie 1, 2016 Share Postat Martie 1, 2016 Incearca sa pui bordul tau pe alt motor sa vezi cum se comporta. Da o bere pepentru cine vrea sa te ajute, sunt multi pe forum cu ER-6. Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Martie 1, 2016 Share Postat Martie 1, 2016 ECU sau bordul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate