Vladimir43 Postat Martie 29, 2016 Share Postat Martie 29, 2016 Salutari, Vreau sa cumpar un Scorpion EXO 500. Din ce stiu marimile sunt decalate si de aceea vreau sa intreb, poate este un binevoitor din Iasi care are casca asta, marimea M, ca sa o pot proba. Dau si o bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rimio Postat Martie 29, 2016 Share Postat Martie 29, 2016 Cred ca sunt putin decalate spre mai mare. Am avut probleme mari la achizitionarea castii (am bostanul mare) si, din castile 2XL, EXO500 si un Shoei (nu mai stiu modelul, dar era considerabil peste buget) au fost singurele modele din magazin pe care le-am putut baga pe cap cat de cat usor. Am comandat 3XL si a fost snug fit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat Martie 29, 2016 Share Postat Martie 29, 2016 ar trebui sa-ti iei cel putin L. eu de la XL am ajuns la 3XL (ulterior am achizitionat interiorul) sa-mi vina ok. O sa caut interiorul vechi, sa vad daca il mai am. Cu 3XL nu cred ca te ajuta daca o probezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzakedotnet Postat Martie 29, 2016 Share Postat Martie 29, 2016 baga + o marime fara de cat zice in size chart in cm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir43 Postat Martie 29, 2016 Autor Share Postat Martie 29, 2016 Pai asta e. Eu am 56 cm - limita superioara de la S. Ma gandeam sa iau M, dar era mai sigur daca puteam si sa probez ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TwinS Postat Martie 29, 2016 Share Postat Martie 29, 2016 (editat) 59 cm port exo 500 XL Editat Martie 29, 2016 de TwinS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Martie 29, 2016 Share Postat Martie 29, 2016 Pai asta e. Eu am 56 cm - limita superioara de la S. Ma gandeam sa iau M, dar era mai sigur daca puteam si sa probez ceva. Ideea este ca interiorul se mai așază după forma capului. Eu port S si XS (se pare că nu sunt căpos) și, la început, casca mă strângea, dar după câteva purtări, s-a așezat după capul meu. Încearca și un S, să nu ai surprize că după puțin timp M-ul îți joacă pe cap. Din păcate eu am Nolan și nu te pot ajuta cu o probă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat Martie 29, 2016 Share Postat Martie 29, 2016 ti-am trimis pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzakedotnet Postat Martie 29, 2016 Share Postat Martie 29, 2016 Eu 58 si port L la un exo 500 air, desi conform size chartului trebuia M. Toate reviewurile cumparatorilor zic sa mergi cu o marime in plus pentru ca it fits small. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir43 Postat Martie 29, 2016 Autor Share Postat Martie 29, 2016 Multumesc de informatii, o seara faina sa aveti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei-Bogdan Vorobchevici Postat Martie 29, 2016 Share Postat Martie 29, 2016 Eu port M la exo 2000, am mai avut un L la exo 750 si mi-a fost mare, suportabil din pricina pompelor din pometi. Dimensiunile au fost luate in conformitate cu dimensiunile producatorului, anume, limita superioara la M a fost 59, fara probleme, am cumparat online. Chiar nu stiu de unde au scos colegii dimensiunile acelea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian22 Postat Mai 7, 2016 Share Postat Mai 7, 2016 Salutari, Vreau sa cumpar un Scorpion EXO 500. Din ce stiu marimile sunt decalate si de aceea vreau sa intreb, poate este un binevoitor din Iasi care are casca asta, marimea M, ca sa o pot proba. Dau si o bere. Sal iti dau eu sa probezi am un EXO 510 ( parca ) e noua ... Si nici bere nu beau ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexandru Bran Postat Iunie 25, 2016 Share Postat Iunie 25, 2016 Salut, poate cineva sa ma ajute cu o proba la un shoei gt air mărimea m? Mulțumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FadeToBlack Postat Iulie 5, 2016 Share Postat Iulie 5, 2016 (editat) Du-te la My Moto și vorbește să îți aducă una de probă dacă au pe stoc. Dacă îți place, dă și o comandă la ei . Editat Iulie 5, 2016 de FadeToBlack Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate