ChrisRR Postat Martie 30, 2016 Share Postat Martie 30, 2016 In jurul orei 19:20, a avut loc un accident moto pe centura de vest a Ploiestiului. 2 barbati, (posibil ambii pe mobra) au ajuns la UPU. Varsta: 26 si aprox 35. Cel din urma (35) a intrat in coma, dar a fost resuscitat, in continuare, starea lui ramane instabila. Cam asta e tot ce stiu. Circulati cu atentie, accidente sunt la tot pasul, tot timpul, insa unele sunt mediatizate, altele nu. As ramane recunoscator, daca ati ramane exclusiv ontopic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnyk Postat Martie 30, 2016 Share Postat Martie 30, 2016 Ma ce naiba se intampla in orasul asta? Cine va aduna? Incepe sa imi fie frica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat Martie 30, 2016 Share Postat Martie 30, 2016 (editat) Deci e adevarat.M-a sunat cineva sa ma intrebe daca stiu ceva, ca a auzit prin statia de la masina de accident si ca DN1 e blocat (ar fi intrat in parapetul de la podul Ploiesti-Vest) L.E: Se pare ca pilotul a decedat, D-zeu sa-l ierte http://www.observatorulph.ro/eveniment/64405-accident-pe-centura-de-vest-a-ploiestiului-o-motocicleta-a-intrat-intr-un-parapet Editat Martie 30, 2016 de Minu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxxbiker Postat Martie 30, 2016 Share Postat Martie 30, 2016 R I P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat Martie 30, 2016 Share Postat Martie 30, 2016 (editat) Nici pasagerul am inteles ca nu e prea bine.Imi zicea cineva care e si el internat la spital ca l-a adus salvarea si pe pasager si nu era intr-o stare foarte buna. Editat Martie 30, 2016 de Minu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul oprea Postat Martie 30, 2016 Share Postat Martie 30, 2016 Rip intr.adevar nici pasagerul nu este in stare fte buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Martie 30, 2016 Share Postat Martie 30, 2016 Pacat.Dumnezeu să-l ierte și condoleanțe familiei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnyk Postat Martie 30, 2016 Share Postat Martie 30, 2016 Din ce am aflat: relativ incepator, nu era pe motorul lui ci al pasagerului, a intrat in depasire pe b2 si la reintrare pe b1 a intrat pe ulei/nisip pe banda desenata si a pierdur controlul. Am vorbit cu unu care a filmat accidentul si/sau urmarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 http://www.max-media.ro/accident-grav-pe-dn1-centura-ploiesti-vest-un-motociclist-a-murit-strivit-de-un-parapet-de-beton.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei-Bogdan Vorobchevici Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 Ce inceput de sezon... Cum urca termometrul putin deja apar noi topicuri aici. RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 1, 2016 Share Postat Aprilie 1, 2016 Mdaaaa, din pacate numarul RIP-urilor este direct proportional cu gradele din termometru... Odihneasca-se.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lautrec Postat Aprilie 1, 2016 Share Postat Aprilie 1, 2016 ai vrut sa zici cu gradele din turometru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate