a_sorien Postat Aprilie 3, 2016 Share Postat Aprilie 3, 2016 Rog cumparatorul Honda cbf 1000 cu numar de Iasi CGH , sa ma contacteze pentru a achita impozitele aferente ! Aceeasi rugaminte o am si pentru colegii de breasla din Bacau ..! Multumesc ! Tel 0723264677 » Post actualizat in 03 Apr 2016 16:59Rugamintea pentru colegii care-l cunosc sa-l anunte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Aprilie 3, 2016 Share Postat Aprilie 3, 2016 asa se intampla cand se achizitioneaza mobrele a "misto". Nu inteleg de ce, pentru cativa lei, nu duceti treaba pana la capat, cu stergerea din evidenta de la primarie ca sa nu mai ai nici o treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Aprilie 4, 2016 Share Postat Aprilie 4, 2016 asa se intampla cand se achizitioneaza mobrele a "misto". Nu inteleg de ce, pentru cativa lei, nu duceti treaba pana la capat, cu stergerea din evidenta de la primarie ca sa nu mai ai nici o treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 4, 2016 Share Postat Aprilie 4, 2016 Eu cred ca omul lucreaza la taxe locale si incurajeaza plata impozitului pt. a nu avea penalitati motoristii! Sau nu era vorba despre asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_sorien Postat Aprilie 4, 2016 Autor Share Postat Aprilie 4, 2016 Oameni buni , platesc aiurea pentru un motor care nu mai este al meu! Genul asta de prejudecati precum ca, sant.... sau fac........ , ma lasa rece..! Si de altfel ma intereseaza sa iau legatura cu omul si atat , restul puteti mesteca si doi ani de aici incolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CIUP Postat Aprilie 5, 2016 Share Postat Aprilie 5, 2016 Mergi radiazal si nu mai platesti nimic . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_johnny Postat Aprilie 5, 2016 Share Postat Aprilie 5, 2016 dupa noua lege nu se mai poate radia fara fisa de inmatriculare de la noul proprietar...nu ai adresa lui ? nu ai facut contract de vanzare cumparare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_sorien Postat Aprilie 6, 2016 Autor Share Postat Aprilie 6, 2016 Nop , nu am facut acte ca eram dator la finante si nu aveam bani sa platesc atunci toate darile restante ! Am avut un numar de tel al omului dar l-am pierdut ! De aceea fac apel la voi , care-l cunoasteti cumva sa-l anuntati ca-l caut , cu intentii pasnice , doar ca sa-si plateasca imposzitul pe vehicul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_johnny Postat Aprilie 6, 2016 Share Postat Aprilie 6, 2016 Nasol.Puteai sa faci un simplu contract de vanzare cumparare.Si o mai tineai la tine la primarie pana rezolvai problema financiara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 7, 2016 Share Postat Aprilie 7, 2016 Nop , nu am facut acte ca eram dator la finante si nu aveam bani sa platesc atunci toate darile restante ! Ai avut atatea datorii incat n-ai putut sa le platesti nici din banii luati pe mobra? » Post actualizat in 07 Apr 2016 06:04 Nasol.Puteai sa faci un simplu contract de vanzare cumparare.Si o mai tineai la tine la primarie pana rezolvai problema financiara. Corect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate