a_sorien Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 Rog cumparatorul Honda cbf 1000 cu numar de Iasi CGH , sa ma contacteze pentru a achita impozitele aferente ! Aceeasi rugaminte o am si pentru colegii de breasla din Bacau ..! Multumesc ! Tel 0723264677 » Post actualizat in 03 Apr 2016 16:59Rugamintea pentru colegii care-l cunosc sa-l anunte! Quote Link to post Share on other sites
Fiziflash Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 asa se intampla cand se achizitioneaza mobrele a "misto". Nu inteleg de ce, pentru cativa lei, nu duceti treaba pana la capat, cu stergerea din evidenta de la primarie ca sa nu mai ai nici o treaba. Quote Link to post Share on other sites
Ulita Posted April 4, 2016 Share Posted April 4, 2016 asa se intampla cand se achizitioneaza mobrele a "misto". Nu inteleg de ce, pentru cativa lei, nu duceti treaba pana la capat, cu stergerea din evidenta de la primarie ca sa nu mai ai nici o treaba. Quote Link to post Share on other sites
Banzay Posted April 4, 2016 Share Posted April 4, 2016 Eu cred ca omul lucreaza la taxe locale si incurajeaza plata impozitului pt. a nu avea penalitati motoristii! Sau nu era vorba despre asta? Quote Link to post Share on other sites
a_sorien Posted April 4, 2016 Author Share Posted April 4, 2016 Oameni buni , platesc aiurea pentru un motor care nu mai este al meu! Genul asta de prejudecati precum ca, sant.... sau fac........ , ma lasa rece..! Si de altfel ma intereseaza sa iau legatura cu omul si atat , restul puteti mesteca si doi ani de aici incolo. Quote Link to post Share on other sites
CIUP Posted April 5, 2016 Share Posted April 5, 2016 Mergi radiazal si nu mai platesti nimic . Quote Link to post Share on other sites
bogdan_johnny Posted April 5, 2016 Share Posted April 5, 2016 dupa noua lege nu se mai poate radia fara fisa de inmatriculare de la noul proprietar...nu ai adresa lui ? nu ai facut contract de vanzare cumparare? Quote Link to post Share on other sites
a_sorien Posted April 6, 2016 Author Share Posted April 6, 2016 Nop , nu am facut acte ca eram dator la finante si nu aveam bani sa platesc atunci toate darile restante ! Am avut un numar de tel al omului dar l-am pierdut ! De aceea fac apel la voi , care-l cunoasteti cumva sa-l anuntati ca-l caut , cu intentii pasnice , doar ca sa-si plateasca imposzitul pe vehicul! Quote Link to post Share on other sites
bogdan_johnny Posted April 6, 2016 Share Posted April 6, 2016 Nasol.Puteai sa faci un simplu contract de vanzare cumparare.Si o mai tineai la tine la primarie pana rezolvai problema financiara. Quote Link to post Share on other sites
Speedy.K Posted April 7, 2016 Share Posted April 7, 2016 Nop , nu am facut acte ca eram dator la finante si nu aveam bani sa platesc atunci toate darile restante ! Ai avut atatea datorii incat n-ai putut sa le platesti nici din banii luati pe mobra? » Post actualizat in 07 Apr 2016 06:04 Nasol.Puteai sa faci un simplu contract de vanzare cumparare.Si o mai tineai la tine la primarie pana rezolvai problema financiara. Corect. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts