gimsys Postat Aprilie 6, 2016 Share Postat Aprilie 6, 2016 Buna, Vreau sa imi schimb rulmentii pe fata, cand a fost data jos roata mi se parea ca am ceva "huruit" la ei, si pe spate se simte dar pe fata e mai pronuntat. Ma uitam pe net la modelul asta sa imi estimez costurile pieselor si constat ca SV-ul are 3 ulmenti pe spate, do in roata si unul la pinion. Trebuie sa ii schimb toti trei daca tot ma apuc de schimbat ? Mentionez ca motocicleta a vazut ceva drumuri forestiere la viata ei (cateodata ma gandesc ca mai bine imi luam enduro decat naked) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Aprilie 6, 2016 Share Postat Aprilie 6, 2016 Cauta la magazine specializate in rulmenti, nu la magazine moto, vei gasi aceeasi la sfert de pret sau mai putin. Eu i-as schimba pe toti odata, preventiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 6, 2016 Share Postat Aprilie 6, 2016 (editat) Ca sa-i caute la magazine specializate in rulmenti trebuie sa stie ce fel de rulmenti ii trebuie... Ca raspuns la intrebare: da, ar fi indicat. Daca tot dai roata jos si schimbi rulmentii de roata, de ce sa nu-l schimbi si pe cel de la foaie? Sau invers. Editat Aprilie 6, 2016 de Geo_ZGA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Aprilie 6, 2016 Share Postat Aprilie 6, 2016 http://www.bikechatforums.com/viewtopic.php?t=97581 » Post actualizat in 06 Apr 2016 13:11vezi link - la un prim search pe google am gasit... dai o fuga cu dimensiunea la un magazin specializat in rulmenti/ghidaje si o sa platesti 10-20% din pretul de magazin moto. ma astept sa fie ceva dimeniune uzuala 6x0x, vezi sa iei cu protectie, RS nu Z, ca Z-ul este mai zgomotos. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Aprilie 6, 2016 Share Postat Aprilie 6, 2016 (editat) Dimensiunile sunt uzuale, gasesti la orice magazin. Eu zic ca ii cumperi pe toti si nu stai cu motocicleta desfacuta sa umbli dupa un rulment sau altul. Ai grija sa cumperi capsulati pe ambele parti, Suzuki are prostul obicei sa puna rulmenti capsulati doar pe o parte. Editat Aprilie 6, 2016 de marcone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Aprilie 7, 2016 Share Postat Aprilie 7, 2016 Dimensiunile sunt uzuale, gasesti la orice magazin. Eu zic ca ii cumperi pe toti si nu stai cu motocicleta desfacuta sa umbli dupa un rulment sau altul. Ai grija sa cumperi capsulati pe ambele parti, Suzuki are prostul obicei sa puna rulmenti capsulati doar pe o parte. cred ca ar costa mai mult unul cu protectie pe o singura parte..... RS-ul este sfant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Aprilie 7, 2016 Share Postat Aprilie 7, 2016 Iti trebe rulmenti cu clasa de precizie C 3 daca o sa.i iei din magazin de rulmenti. Daca pui rulmenti fara clasa de precizie C 3 nu te tin nici macar un an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Aprilie 7, 2016 Share Postat Aprilie 7, 2016 Iti trebe rulmenti cu clasa de precizie C 3 daca o sa.i iei din magazin de rulmenti. Daca pui rulmenti fara clasa de precizie C 3 nu te tin nici macar un an. Alexutule vezi ca iar le incurci cu C se noteaza jocul rulmentului iar C3 este un joc mai mare decat CN (joc normal), un astfel de rulment banuiesc ca se pune la o cota de presare mai mare. Oricum materialul din care se face rulmentul e acelasi nu ar avea de ce sa se duca mai repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate