George Șipoş Postat Mai 3, 2016 Share Postat Mai 3, 2016 Buna, Am o problema, azi dimineata am avut de gand sa ies cu motocicleta si am vazut roata de pe spate dezumflata. Am descoperit ca defapt aerul iese printr-o gaura foarte mica din janta. Janta este de aluminiu. Cum as putea remedia problema, cu ce as putea acoperi acea gaura? Sau trebuie sa schimb janta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KBooM Postat Mai 3, 2016 Share Postat Mai 3, 2016 Se poate suda fara probleme, sau daca vrei ceva provizoriu poti sa pui poxipol pe interior. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George Șipoş Postat Mai 3, 2016 Autor Share Postat Mai 3, 2016 Se poate suda fara probleme, sau daca vrei ceva provizoriu poti sa pui poxipol pe interior. Nu am gasit prin apropiere un sudor care sa sudeze aluminiu. Am incercat cu poxipol pe exterior, a tinut cam cateva zile, pana azi dimineata. Se poate sa dureze mai mult daca o fac cu poxipol pe interior? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 3, 2016 Share Postat Mai 3, 2016 poza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KBooM Postat Mai 3, 2016 Share Postat Mai 3, 2016 Eu am mers fara sa stiu cu poxipol in janta la masina vreo 10.000 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George Șipoş Postat Mai 3, 2016 Autor Share Postat Mai 3, 2016 poza? Nu s-ar vedea nimic in poza. E o gaura cat varful unui ac, nu se vede cu ochiul liber. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rimio Postat Mai 3, 2016 Share Postat Mai 3, 2016 E prima data cand aud de gauri in jante de aliaj. Cum apar? Ma gandesc ca daca e o gaura poate sa fie si o crapatura, situatie in care nu prea ar fi recomandat sa mai mergi cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Mai 3, 2016 Share Postat Mai 3, 2016 E prima data cand aud de gauri in jante de aliaj. Cum apar? Ma gandesc ca daca e o gaura poate sa fie si o crapatura, situatie in care nu prea ar fi recomandat sa mai mergi cu ea. +1 Verifica de unde a aparut acea gaura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex4200 Postat Mai 3, 2016 Share Postat Mai 3, 2016 Mi s-a intamplat si mie personal aceasta problema, eu am o motocicleta de enduro, trebuie schimata camera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 3, 2016 Admin Share Postat Mai 3, 2016 Poate fi un por din turnare, merge si cu poxipol, dar ideea este ca trebuie pregatita bine suprafata inainte, dai cu un smirghel, degresezi si apoi cu poxipol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KBooM Postat Mai 3, 2016 Share Postat Mai 3, 2016 Ar fii bine, daca poti sa bagi presiune in cauciuc inainte sa se intareasca poxipolul astfel incat sa fie impins in por. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Mai 3, 2016 Share Postat Mai 3, 2016 ar trebui prelucrat porul din interior spre exterior conic si pusa o o solutie care se intareste in cateva secunde solutie in care se pune si niste granule speciale e aproximativ 100 lei kit-ul am vazuto si la smaeb! nu mai stiu exact cum se numeste eu o folosec de 1 an cu succes! i-ti transmit maine pe pm. » Post actualizat in 03 May 2016 16:12am uitat daca vrei doar sa nu rasufle se poate pune silicon de lipit parbrize sau un silicon aderent la metal! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 3, 2016 Admin Share Postat Mai 3, 2016 Este vorba despre Hosch Kleber Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Mai 3, 2016 Share Postat Mai 3, 2016 Eu as incerca cu silicon pe interior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b86dtm Postat Mai 4, 2016 Share Postat Mai 4, 2016 Te complici inutil cu lipiciuri,gasesti peste tot aparate care sudeaza aluminiu in mediu de argon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George Șipoş Postat Mai 4, 2016 Autor Share Postat Mai 4, 2016 Am gasit pe cineva care sudeaza aluminiu. Va multumesc pentru suport! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate