darco_cbr Postat Mai 14, 2016 Share Postat Mai 14, 2016 (editat) Da mergeti pe topicul de rca si dati-va in cap, nu ne intereseaza. Asta e topic pt altceva, nu sa-l fwta doi destepti/filosofi !! Editat Mai 14, 2016 de Sinister Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Mai 14, 2016 Share Postat Mai 14, 2016 Da mergeti pe topicul de rca si dati-va in cap, nu ne intereseaza. Asta e topic pt altceva, nu sa-l fwta doi destepti/filosofi !! Pai poate pe om il intereseaza despre existenta acelui fond si despre sansele reale sau mai putin reale de a rezolva ceva. Eventual ne explica JUST4TNT cum a procedat si cat l-a costat, ca poate mai invata si altii (daca renteaza sau nu, evident). Insa contributia ta este total inutila pe acest topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darco_cbr Postat Mai 14, 2016 Share Postat Mai 14, 2016 Nici n am avut de gand sa contribui in vreun fel! Cum ai dedus asta? Citesti invers? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Mai 14, 2016 Share Postat Mai 14, 2016 Nici n am avut de gand sa contribui in vreun fel! Cum ai dedus asta? Citesti invers? Pai nu ai vrut poate, dar involuntar ai contribuit (inutil) prin afirmatia ta. Iar daca vei continua asa, nu faci decat sa te adancesti in offtopic. Succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_fred2000 Postat Mai 14, 2016 Autor Share Postat Mai 14, 2016 Orice informatie referitoare la asigurari si la proceduri in situatia asta e bine venita si vom incerca sa luam ce e bun ca sa rezolvam problema in masura in care se poate. Multumim ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Mai 15, 2016 Share Postat Mai 15, 2016 Cel mai simplu este sa contacteze un avocat. Fondul exista si despagubeste, cu birocratia de rigoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakk Postat Mai 15, 2016 Share Postat Mai 15, 2016 Cat ghinion , o masina era pe strada aia si in ea dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Mai 15, 2016 Share Postat Mai 15, 2016 Cat ghinion , o masina era pe strada aia si in ea dat. You got a backbone like an earthworm and the only reason you remain upright is that your head is full of hot air Not so loudly. You lower the IQ of the entire street You consume too much Oxygen, fortunately there is enough gas between your ears to compensate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Mai 15, 2016 Share Postat Mai 15, 2016 DaR ca era si asfalt ud? Aderenta spre zeRO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 Weekendu trecut m-am intors de la Hateg, cred ca este aceeasi mobra, riderul impreuna cu o pasagera rupea lantul mobrei pe un drum judetean pe langa Lugoj. Sanatate si recuperare rapida. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 Weekendu trecut m-am intors de la Hateg, cred ca este aceeasi mobra, riderul impreuna cu o pasagera rupea lantul mobrei pe un drum judetean pe langa Lugoj. Sanatate si recuperare rapida. Nu conteaza cum mergi . Cum te opresti este important . Au dat altii de Terra care nu au trecut de 100 . Nu tine nimeni cont de cum ai mers pana la ca sa faca in asa fel incat sa poti continua de la . . . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 You got a backbone like an earthworm and the only reason you remain upright is that your head is full of hot air Not so loudly. You lower the IQ of the entire street You consume too much Oxygen, fortunately there is enough gas between your ears to compensate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iulie 12, 2016 Share Postat Iulie 12, 2016 Tot e ceva. Decat intre 4 scanduri si un cui. Ce zice, ii mai trebuie motocicleala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate