ianachim Postat Mai 14, 2016 Share Postat Mai 14, 2016 frumos ....prea frumos !!!! daca mergeti pe acolo nu uitati sa luati ceva de mancare si pentru catei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Mai 14, 2016 Share Postat Mai 14, 2016 Cum eram eu azi cu numarul expirat... ma manca rau dar ratiunea a invins... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Mai 14, 2016 Share Postat Mai 14, 2016 nu mai am fost pe acolo de vreo 4 ani... si mi-a adus aminte: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 14, 2016 Autor Share Postat Mai 14, 2016 Ok boss!!! fac filmulet cu coloana asta sonora nu prea se potriveste cu ritmul in care m a alergat mentalistul azi !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Mai 14, 2016 Share Postat Mai 14, 2016 pai, mno... nu mere cu ride... dar in rest mere de peisaje si o tigara cu ceva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_diaconu Postat Mai 14, 2016 Share Postat Mai 14, 2016 Tot de astazi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 14, 2016 Autor Share Postat Mai 14, 2016 Tot de astazi. La cat ati ajuns? Tot prin macin ati mers? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_diaconu Postat Mai 14, 2016 Share Postat Mai 14, 2016 Nu am ajuns in Macin. Bucuresti-Constanta-Babadag-Enisala-Tandarei-Slobozia-Urziceni-Bucuresti. La cetatea Enisala am ajuns in jurul orel 17.30. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Mai 14, 2016 Share Postat Mai 14, 2016 Foarte frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Mai 15, 2016 Share Postat Mai 15, 2016 Luati si de la mine.Superba zi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Mai 15, 2016 Share Postat Mai 15, 2016 Nu-mi spune ca ati oprit doar la Enisala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 15, 2016 Autor Share Postat Mai 15, 2016 (editat) doc man....bine ca am oprit si acolo ...... ca mentalistul" nu si mai gasea franele dupa cum se vede mai jos mentalist man.... vezi ce bine merge drona" Editat Mai 15, 2016 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Mai 15, 2016 Share Postat Mai 15, 2016 doc man....bine ca am oprit si acolo ...... ca mentalistul" nu si mai gasea franele dupa cum se vede mai jos mentalist man.... vezi ce bine merge drona" SUPEEEER ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Mai 15, 2016 Share Postat Mai 15, 2016 Mersi,frumoasa filmare! O pun la dosar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 15, 2016 Autor Share Postat Mai 15, 2016 Mersi,frumoasa filmare! O pun la dosar Doar jumate a fost gata azi mai e o parte in lucru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dynoviorel Postat Mai 15, 2016 Share Postat Mai 15, 2016 Super filmarea. Parca filmezi din cabina tirului...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Mai 15, 2016 Share Postat Mai 15, 2016 bah ai dreaqu, toti am fost p-acolo dar nu ne-am ciognit )) cred ca eu cu nea Ramirez am ajuns primi, pe la 12 asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Mai 15, 2016 Share Postat Mai 15, 2016 (editat) Misto rau atat filmarea cat si cursa mentalistului! Nico, ce motor e ala? Parca la un moment dat cautai un zx10r, asta e? ianachim, chiar ca parca filmai din cabina tirului! GS la tine, corect? Editat Mai 15, 2016 de Tornada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Mai 15, 2016 Share Postat Mai 15, 2016 Da,e un zx10 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 15, 2016 Autor Share Postat Mai 15, 2016 (editat) bah ai dreaqu, toti am fost p-acolo dar nu ne-am ciognit )) cred ca eu cu nea Ramirez am ajuns primi, pe la 12 asa... Si nu ati dat zvon pe net..... noi am bagat ploiesti buzau braila macin tulcea babadag enisala jurilovca topolog giurgeni slobozia a2 Misto rau atat filmarea cat si cursa mentalistului! Nico, ce motor e ala? Parca la un moment dat cautai un zx10r, asta e? ianachim, chiar ca parca filmai din cabina tirului! GS la tine, corect? Edited by Tornada, 7 minutes ago. GSA!!!! » Post actualizat in 18 May 2016 19:16 ..... Editat Mai 15, 2016 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Mai 19, 2016 Share Postat Mai 19, 2016 bre, am plecat sambata pe la 2 pana la Greaca... am ajuns la Mamaia ))) si duminica a fost din voleu enisala-fetesti-ciorba la Lehliu la partid si inapoi spre baza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicksididi Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 Frumos traseul! Multumim pentru film, marcat traseul pentru o viitoare tura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate