Ribo Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 Accident acum ceva minute pe splai la sema park . Poze trimise de o prietena . Nu stiu imprejurimile doar ca moto avea nr de TG » Post actualizat in 20 May 2016 22:30 TR ** Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 pfffff inca unul? ce zi proasta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sco. Postat Mai 21, 2016 Share Postat Mai 21, 2016 Poate cineva sa dea mai multe detalii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Pazel Anton Postat Mai 21, 2016 Share Postat Mai 21, 2016 Moto Honda CBR 600 RR, TR 46 VNB, venea dinspre Sos Virtutii, Pod Ciurel pe banda 2. In fata lui, Audi A3, condus de niste prieteni de-ai motociclistului tot pe banda 2. In dreptul Sema Parc, Splai 319, auto a pus frana, incetinit mai mult, deranjat de un taximetrist care a vrut sa se bage pe banda lui. Presupun ca moto era prea aproape de auto si nu a mai avut cum sa evite (din cate am inteles de la altcineva care a vazut mai bine accidentul, moto a facut stoppie). A intrat direct in auto ramanand agatat, prin luneta, in masina. Motociclistul, in cauza, era constient, degete rupte/dislocate (nu stiu), nu isi putea misca picioarele (le simtea). Parea ca are fractura la piciorul stang. Nasul spart, din impact viziera a sarit. Din cate am vazut si auzit la fata locului, parerea mea, moto a fost de vina ca nu a pastrat distanta fata de masina din fata. Intre ora 00 si 02,luni-vineri, sensul acela de mers e ocupat permanent de taxiuri care au comenzi, avand contracte cu diferite firme. Insanatosire grabnica colegului si sper sa nu aiba altceva decat ceea ce am vazut si mi-am putut da seama la fata locului, Morala: intre acele ore, cat si ziua, incetiniti si cascati ochii cand treceti prin zona. Se intoarce frecvent peste dubla continua. Multa sanatate, inca odata, colegului. Asfalt uscat tuturor. Paziti-va singuri ca altii sigur nu au grija voastra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Mai 21, 2016 Share Postat Mai 21, 2016 nasol...sanatate colegului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Mai 21, 2016 Share Postat Mai 21, 2016 Accident intre prieteni. Urat. Sănătate riderului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Mai 21, 2016 Share Postat Mai 21, 2016 Sanatate omului. In principiu in zone unde stii ca sunt cluburi, gen zona Sema Parc, si este plin de taxiuri care se stie ca au reguli proprii de circulatie (vezi accidentul de ieri de la Tribunal), este indicat sa iti iei masuri suplimentare de prevedere: viteza redusa, spatii de manevra marite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 21, 2016 Share Postat Mai 21, 2016 Si niciodata nu mergi impreuna cu masinile cu prieteni. Fiecare in stilul lui, ne vedem la destinatie. Prin oras e periculos si grup de mobre, daramite masina+mobra... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 21, 2016 Admin Share Postat Mai 21, 2016 Descriere completa, cauza simpla, scapam de inca 100 pagini cu supozitii si controverse! Sanatate baiatului, are de invatat din asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Mai 21, 2016 Share Postat Mai 21, 2016 Descriere completa, cauza simpla, scapam de inca 100 pagini cu supozitii si controverse! Sanatate baiatului, are de invatat din asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Mai 21, 2016 Share Postat Mai 21, 2016 Un nr de inmatriculare predestinat :-))). Dracu l-a pus sa mearga asa aproape :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Mai 21, 2016 Share Postat Mai 21, 2016 (editat) Un nr de inmatriculare predestinat :-))). Dracu l-a pus sa mearga asa aproape :-) 666snk nu era motorul accidentat... priveste cu atentie a doua poza din primul post, si in spatele lui 666 vei vedea si motorul culcat. deci nu-i nici un numar predestinat Editat Mai 21, 2016 de gogO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate