Cristian Filip Postat Mai 22, 2016 Share Postat Mai 22, 2016 (editat) ce parere aveti despre aceasta geaca? am vazut ca e la reducere pe fc-moto si e marimea mea. la 1.75 si 58kg banuiesc ca ar trebui sa-mi vina xs Editat Mai 22, 2016 de Cristian Filip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Mai 22, 2016 Share Postat Mai 22, 2016 O am eu și este foarte ok. Protecții bune, umeri și coate până spre antebraț, iar cea de coloana (soft) e de sus până jos. Este o greacă foarte ușoară deși la prima vedere nu ar părea. Fără mesada este excelent ventilată și mă simt excelent cu ea pe căldură. Cu mesada devine suficient de protectoare pe vreme un pic mai rece. Ca măsură eu am XL deși la multe alte geci port de fel XXL, asta ca nu cumva să iei una mai mare decât îți trebuie. Deci are o croiala ceva mai..largă dacă pot spune așa! Recomand geaca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat Mai 22, 2016 Share Postat Mai 22, 2016 Pacat ca nu prea are buzunare. Daca -ti iei si o borseta de picior ai rezolvat problema... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vultur.Ionut Postat Mai 22, 2016 Share Postat Mai 22, 2016 Am avut-o si eu, este super ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Necsanu Marius Postat Mai 22, 2016 Share Postat Mai 22, 2016 Cum se numeste modelul? Se gaseste la vreun shop din Bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 22, 2016 Admin Share Postat Mai 22, 2016 Titlul nu stii sa-l citesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Necsanu Marius Postat Mai 22, 2016 Share Postat Mai 22, 2016 Titlul nu stii sa-l citesti? Imi cer mii de scuze ca nu am fost atent pe moment.Promit ca nu se va mai intampla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Mai 22, 2016 Share Postat Mai 22, 2016 (editat) tot timax 2 am vrut si eu sa imi iau, dar pentru ca nu am gasit nicaieri sa probez, am luat altceva ce am putut proba, daca ai altceva cu care sa mergi, poti incerca sa o comanzi si sa o dai la retur daca nu vine bine. Imi cer mii de scuze ca nu am fost atent pe moment.Promit ca nu se va mai intampla se intelege, esti incepator, si inca nu ti-a intrat in reflex sa fii atent MEREU in orice moment. o sa te mai cizelezi tu pe parcurs Editat Mai 22, 2016 de robert23mg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian Filip Postat Mai 22, 2016 Autor Share Postat Mai 22, 2016 @Tornada multumesc frumos de reply. O sa ma masor cu cineva pentru maneca, mi-e putin frica ca sa nu-mi ramana prea scurta si sa raman cu ea dupaia. Trebuie sa citesc mai bine pe fc-moto, am vazut ca pot fi returnate produsele in termen de 14zile de la achizitie si alte detalii, e prima oara cand comand de la ei. @Starcream pe site, pretul taiat era de 400eur si acum e la 100e... deci mi-a sarit in ochi din prima la hot deals. @mianmar23, nu-i problema lipsa buzunarului, se rezolva cu borseta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Mai 22, 2016 Share Postat Mai 22, 2016 Eu nu îmi amintesc cât am dat pe ea, dar în niciun caz nu a fost sub 200 de euro în 2014 parcă. Pentru cine vrea să își ia, repet, mergeți să o probați dacă aveți unde, croiala nu e chiar ciudată, dar XL-ul meu e precum XXL la alte firme. Și încă ceva, e model sport, deci ceva mai scurt în față! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florinel1984 Postat Mai 22, 2016 Share Postat Mai 22, 2016 Modele de geci Icon gasiti la Metricmotion.ro, in Bucuresti, zona Preciziei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataliiin Postat Mai 22, 2016 Share Postat Mai 22, 2016 am eu una din asta S... daca esti din bucuresti, ne putem vedea s-o probezi... referitor la geaca, am tarat-o eu acum cateva zile si am scapat fara nicio vanataie macar... si-a facut treaba... parti proaste: nu are buzunare decat la piept si se rupe din cusatura pe la coate pe partea interioara, deoarece plasa respectiva e cusuta si pur si simplu se smulge materialul din cusatura... dar dusa la un croitor bun se rezolva usor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate