GuLL1v3R Postat Mai 23, 2016 Share Postat Mai 23, 2016 Am nevoie de un service care sa imi faca deviz-ul + reparatia unei motocicleta care a suferit ceva daune in urma unui accident rutier.Motorul este o honda 600 rr din 2004. Ce imi recomandati doar in Bucuresti ! Stima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Mai 23, 2016 Share Postat Mai 23, 2016 Bardak Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Mai 23, 2016 Share Postat Mai 23, 2016 mototehnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexDragan Postat Mai 23, 2016 Share Postat Mai 23, 2016 Grant Racing Garage Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvian74 Postat Mai 23, 2016 Share Postat Mai 23, 2016 Ambulanta moto, WolfMoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Mai 23, 2016 Share Postat Mai 23, 2016 Pai vezi cu cine lucreaza asiguratorul tau daca vrei si reparatie , eu am mers la bardak pentru ca era pe lista lor, dar cam greu merg lucrurile inca o am in service Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Mai 23, 2016 Share Postat Mai 23, 2016 Am nevoie de un service care sa imi faca deviz-ul + reparatia unei motocicleta care a suferit ceva daune in urma unui accident rutier. Motorul este o honda 600 rr din 2004. Ce imi recomandati doar in Bucuresti ! Stima. Vorbeste cu asiguratorul. E foarte posibil sa nu agreeze orice service. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Stanescu Postat Mai 23, 2016 Share Postat Mai 23, 2016 (editat) Info: Am avut un accident anul trecut si vinovatul ( taximetrist) a avut asigurare la Allianz. Am fost la United Motors ( partener Allianz) si mi-au facut un deviz de 4600 Euro ( moto Honda Hornet 2006, sarit bordul-dar functional, strambat un centrimetu rezervorul si cateva accesori strambe sau rupte). Cei de la Allianz cand au vazut asta, mi-au dat dauna totala pe care au calculat-o ei la 4000 Ron. A trebuit sa fac presiuni si amenintari cu avocatul + sa demonstrez prin acte ( valoare piata, poze kilometraj, act vanzare-cumparare) valoarea motocicletei pentru a lua, conform legii, cei 75% + moto. Interesul service-urilor este sa faca o estimare cat mai mare, pentru ca: - comision de 1-2% din valoarea devizului, doar pentru estimare. - manopera, daca o repari la ei, tot procentaj din valoare estimarii Cei de la asigurari, daca vad niste sume astronomice ( cand vine vorba de moto, 1k euro deja este mult ) iti dau dauna totala si o evalueaza cu un sistem de-al lor de cacao, care subevalueaza incredibil valoarea de piata a motocicletei. Asa ca mai bine incearca sa le faci tu o oferta ( faci un calcul la piese ) ca sigur o sa iesi mai bine si o repari mai repede si poate mai prinzi ceva de colindat din sezonul asta. Eu a trebuit sa ma cert cu ei 5 luni si sa-i amenint cu plangeri la ASF, OPC si judecata, pana sa-mi evalueze corect motocicleta si sa ma despagubeasca corespunzator. Bafta ! Editat Mai 23, 2016 de Andrei Stanescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GuLL1v3R Postat Mai 23, 2016 Autor Share Postat Mai 23, 2016 Multumesc tuturor pentru raspunsuri si ajutor, astept momentan sa vina un ispector sa vada epava, dupa sa hotarasc unde o pot duce din service-urile respective, asiguratorul este ASIROM. Sper sa o rezolvam cat mai repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Promoe Postat Mai 23, 2016 Share Postat Mai 23, 2016 alte recomandari ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate