ianachim Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 plecare matinala ... 6.00 la iesirea din bucuresti bulgaria snur si pranz pe insula la o ciorba de peste... cazare si apoi o tura de insula cu masa de seara la irene la in calamar umplut duminica plecare de pe insula pe la 14 balaceala si masa in teologos sau panagia pana la plecare NU incepatori NU frecat menta pe drum daca ploua pe grecia se amana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heinrich08 Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 nicio sansa cu supersportul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 (editat) De ce nu? Uite cu Monsterul, in ritm domol, weekendul trecut: https://www.youtube.com/watch?v=fnckPiN-9P8 P.S. Ma bate gandul daca e soare sa te acompaniez. Eu am prins ploaie cat am stat. *Nu am mai ramas fara benzina ) Editat Mai 27, 2016 de wbmt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 Cazare la cort in camping sau la hotel/pensiune? Preturi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 Iar carcotesc, la fel ca anul trecut - poate ploua si amani o saptamana. In weekend-ul ala e triatlon la 2 Mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 27, 2016 Autor Share Postat Mai 27, 2016 25 euro cam dubla pe noapte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 Acum sunt la Irene. Cand apare calamarul pun si-o poza cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 27, 2016 Autor Share Postat Mai 27, 2016 (editat) Acum sunt la Irene. Cand apare calamarul pun si-o poza cu el ATAT !!!!!! pup o pe OTI din partea mea!!!!! Editat Mai 27, 2016 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat Mai 28, 2016 Share Postat Mai 28, 2016 Cu chiu cu vai a mers sa pun poza de pe tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 28, 2016 Autor Share Postat Mai 28, 2016 Asta e!!! Il recunosc!!!! pentru asta si niste curbe vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat Mai 29, 2016 Share Postat Mai 29, 2016 Dupa parerea mea ar fi ideal daca turele astea in Thassos ar fi mai lungi cu 1-2 zile. Cum am facut eu acum, plecat vineri si intors luni cred ca e cel mai bine. Nu cred ca e o problema pentru multa lume sa-si ia 2 zile libere de la munca, daca stiu un pic din vreme. Apar insa o gramada de avantaje, ai ceva mai mult timp la dispozitie sa te plimbi pe insula, sa te balacesti, daca esti in timpul sezonului e un pic mai liber la ferry, daca faci drumul cu un ss ai timp sa te dezmortesti, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Mai 29, 2016 Share Postat Mai 29, 2016 Dupa parerea mea ar fi ideal daca turele astea in Thassos ar fi mai lungi cu 1-2 zile. Cum am facut eu acum, plecat vineri si intors luni cred ca e cel mai bine. Nu cred ca e o problema pentru multa lume sa-si ia 2 zile libere de la munca, daca stiu un pic din vreme. Apar insa o gramada de avantaje, ai ceva mai mult timp la dispozitie sa te plimbi pe insula, sa te balacesti, daca esti in timpul sezonului e un pic mai liber la ferry, daca faci drumul cu un ss ai timp sa te dezmortesti, etc. :10: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 29, 2016 Autor Share Postat Mai 29, 2016 Dupa parerea mea ar fi ideal daca turele astea in Thassos ar fi mai lungi cu 1-2 zile. Cum am facut eu acum, plecat vineri si intors luni cred ca e cel mai bine. Nu cred ca e o problema pentru multa lume sa-si ia 2 zile libere de la munca, daca stiu un pic din vreme. Apar insa o gramada de avantaje, ai ceva mai mult timp la dispozitie sa te plimbi pe insula, sa te balacesti, daca esti in timpul sezonului e un pic mai liber la ferry, daca faci drumul cu un ss ai timp sa te dezmortesti, etc. mda.... m am dezmortit acum 2 sapt cand am fost cu masina..... acum merg sa ma dau cu moto.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Mai 30, 2016 Share Postat Mai 30, 2016 Man, tu faci pelerinaj acolo, pot sa te angajeze astia ghid local... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 30, 2016 Autor Share Postat Mai 30, 2016 Man, tu faci pelerinaj acolo, pot sa te angajeze astia ghid local... la un calcul scurt, ziua de ieri in vama veche m a dus la 300 ron ( drum, mancat la rogojini si sezlonguri) cu masina de ce nu as cheltui banii astia in THASSOS cu moto.......??????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Mai 30, 2016 Share Postat Mai 30, 2016 Corect! Eu am fost anul trecut un weekend in Vama (cu moto) si nu mi-a placut deloc... poate fac un Thassos dar mai spre toamna. Acum ma pastrez pentru Austria & beyond. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heinrich08 Postat Mai 30, 2016 Share Postat Mai 30, 2016 pentru ca in thasos sunt oferte de genul 300 ron sejur cu autocarul 6 nopti ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 30, 2016 Autor Share Postat Mai 30, 2016 pentru ca in thasos sunt oferte de genul 300 ron sejur cu autocarul 6 nopti ) vama veche ieri la pranz.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Mai 30, 2016 Share Postat Mai 30, 2016 vama veche ieri la pranz.... Tot la oferta? 99 RON all inclusive ? Mai sunt si alte plaje, necarosate.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 30, 2016 Autor Share Postat Mai 30, 2016 Am aflat de o vama prin care nu am trecut niciodata si un drum prin munti asa duminica la retur va fi drum de explorat deci clar se va ajunge tarziu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Mai 30, 2016 Share Postat Mai 30, 2016 vin eu! mai ai alti enoriasi??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 30, 2016 Autor Share Postat Mai 30, 2016 vin eu! mai ai alti enoriasi??? Avand in vedere ca e votare... Multi cred ca raman pentru 2 litri de benzina la iesirea de la urne..... nu e cu LISTA!!! care ajunge la benzinarie merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Mai 30, 2016 Share Postat Mai 30, 2016 Am aflat de o vama prin care nu am trecut niciodata si un drum prin munti asa duminica la retur va fi drum de explorat deci clar se va ajunge tarziu ce vama, bre? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Mai 30, 2016 Share Postat Mai 30, 2016 (editat) Am aflat de o vama prin care nu am trecut niciodata si un drum prin munti asa duminica la retur va fi drum de explorat deci clar se va ajunge tarziu Zlatograd - Thermes cumva e vama aia ? Si eu sunt mai mult decat interesat de plimbarea asta fulger . Cu cazarea cum faci, gasim la fata locului sau faci booking cu cateva zile inainte ? Editat Mai 30, 2016 de LaurBalaur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 30, 2016 Autor Share Postat Mai 30, 2016 Pe la DRAMA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate