bonepeeler Postat Iunie 11, 2016 Share Postat Iunie 11, 2016 Salut. Ca nou membru vroiam sa va prezint mobra mea. Am un Suzuki B-King din 2008,cumparat nou in 2009. Momentan are 42000km si 185 de cai putere la roata. Cred ca am modificat mobra destul dar nu ma opresc Roti PVM Y10 Suspensii fata Bitubo ECH29 Spate Bitubo XXF31 Suspensie ghidon Bitubo YSS PLX Wideband Vibranators Modificata ECU Modificata cutie de filtru Flitru de aer Pipercross Tobe Two Brothers Headers Arata Frane fata,spate,discuri si pompa de frana ISR Brakes Pompa de ambreiaj ISR Brakes Scarite Gilles Tooling Reglaj de lant Gilles Tooling Oglinzi Rizoma Diferite bucati carbon Suzuki (Aripi fata,pate,laterale,seaua din spate) Toate suruburile care sunt sub suspensie din titan. La fel si la capacele de la motor si surubu de ulei) Speedohealer Vopsita mov cu perla Cred ca cam aici se termina lista. O sa pun si poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Iunie 11, 2016 Share Postat Iunie 11, 2016 (editat) Mobra mea preferata... Dar... Mov?! Editat Iunie 11, 2016 de yoyo_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Iunie 11, 2016 Share Postat Iunie 11, 2016 Intotdeauna B-King-ul a fost o optiune si o dorinta neimplinita pentru mine. Sa pui si poze! Sa va fie de bine impreuna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bonepeeler Postat Iunie 12, 2016 Autor Share Postat Iunie 12, 2016 Mobra mea preferata... Dar... Mov?! Asta a fost o intamplare. Si pt mine era o mare surpriza cand am vazut ca a fost vopsita mov dar noaptea se vede chiar bestiala culoarea asta. » Post actualizat in 12 Jun 2016 01:40 Intotdeauna B-King-ul a fost o optiune si o dorinta neimplinita pentru mine. Sa pui si poze! Sa va fie de bine impreuna! Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 Mda...Frumoasa jucăria! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Green_Alex Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 Oglinzi Rizoma Astea au ramas in garaj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 Ce frumoasa e ! Nu prea imi plac suzuki la design dar aceasta chiar arata intr-un mare fel S-o stapanesti sanatos! E bijuterie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 Întâmplare?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DANG3R Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 busa naked Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bonepeeler Postat Iunie 14, 2016 Autor Share Postat Iunie 14, 2016 Astea au ramas in garaj? Da. Din pacate inca eram cu schimbarile la mobra si nu eram hotarat ce o sa fac despre oglinzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick13 Postat Iulie 31, 2016 Share Postat Iulie 31, 2016 Din fericire dupa citeva motociclete am intrat si eu in clubul posesorilor de B-king mai mult fortat de considerente economice si fizice am 1,90 si 110 kg.Nu neg ca nu am probat si altele marci sh dar raportul km pret felul in care stai, mergi si arati pe ea ,pretul service-ului m-au facut sa ma opresc la ea .Dupa citeva ture afirm ca nu am reclamatii inca .Nu am facut nici un consum inca nici nu o sa-I fac parerea mea este ca daca vrei sa ajungi din A in B in timp util cu o anumita viteza treci peste eventuale considerente.Postez rar din cauza prof de romana-gramatica,va rog sa va abtineti Asfalt uscat si saluturi pe drumurile patrei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free fly Postat August 19, 2016 Share Postat August 19, 2016 Sa o stapanesti sanatos! Da acum sa fiu un pic carcotas. Cum mergi cu mobra asta peste 180, nu te zboara vantul? Ea poate, dar ...cum stai pe ea. Sa pui un asa motor la un naked mie-mi pare nonsens Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Septembrie 5, 2016 Share Postat Septembrie 5, 2016 Iti trebuie muschi sa te tii de ea.Au vrut un streefighter de serie si l-au facut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate