fairplaybiker Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 (editat) Salutari tuturor pe doua si tri roti. Inceput de sezon 2010, ce ziceti de asta? Ce aiurea suna...de fapt sezonul la asa ceva nu are end never, daca are tri roti... Din Oct. 2009 de la omologare cu atas, circula fara greturi prin CLuj si , curind, si in afara orasului... bravo frumos mz cu atas se vede ca ai lucrat la el si ai pus suflet in el ,da africana ce face laudate si cu ea nu iti fie rusine Editat Februarie 1, 2010 de fairplaybiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wheelsandspeed Postat Februarie 3, 2010 Share Postat Februarie 3, 2010 Salutari si mersi de aprecieri. In general la un motor la care ai lucrat pui mai mult suflet decit la unu standard, fie el cu cai multi si fiabil. Africana ce face? E ok, sta fara baterie si fara RCA ca e iarna dara. Da no stress, de indata ce se duce zapada, atasista intra la odihna si AFRICANA incepe sa umble. Iata frumusetea ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Februarie 3, 2010 Share Postat Februarie 3, 2010 Salutari si mersi de aprecieri. In general la un motor la care ai lucrat pui mai mult suflet decit la unu standard, fie el cu cai multi si fiabil. Africana ce face? E ok, sta fara baterie si fara RCA ca e iarna dara. Da no stress, de indata ce se duce zapada, atasista intra la odihna si AFRICANA incepe sa umble. Iata frumusetea ... amu imi place despre tine laudarosule asa da ambele motoare is frumoase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Februarie 4, 2010 Share Postat Februarie 4, 2010 Salutari si mersi de aprecieri. In general la un motor la care ai lucrat pui mai mult suflet decit la unu standard, fie el cu cai multi si fiabil. Africana ce face? E ok, sta fara baterie si fara RCA ca e iarna dara. Da no stress, de indata ce se duce zapada, atasista intra la odihna si AFRICANA incepe sa umble. Iata frumusetea ... Mai faina va fi africana daca ai facem poze in vara pe Retezat... ce zici? la jumatatea lui august! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wheelsandspeed Postat Februarie 5, 2010 Share Postat Februarie 5, 2010 Mai faina va fi africana daca ai facem poze in vara pe Retezat...ce zici? la jumatatea lui august! Salut biker boy!!! Da, ai dreptate ca ar fi faina undeva pe Retezat, asa va fi. Dar pina acolo in august, eu sper sa ajungem in multe alte locuri. Pe curind, my friend ! Sa se duca numa iarna asta afurisita ca io m-am cam urit. Sper sa recuperez din plin absentele din plimbarile de anu trecut, ca atunci nu m-a lasat munca la custom si datoriile sa merg prea des. Da amu..... Iarna scurta, Romi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Februarie 5, 2010 Share Postat Februarie 5, 2010 Cine nu s-a saturat de iarna? Inca o luna...(cu putin noroc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazy Postat Februarie 14, 2010 Share Postat Februarie 14, 2010 Salutare! (in sfarsit) ma alatur si eu voua! Suzuki DR 650 RS din `92 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wheelsandspeed Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 Salut! Frumos DR-ul de 650, mai reusit ca design ca ala de 800 cum am avut eu, ala parca era o rata cu cioc lat. Asta de 650, pe linga ca e mai usor, arata mai bine. Sa te poarte mult si fara evenimente rutiere sau tehnice. Daca tot e inceput de sezon aproape, fa-i o revizie sa meri linistit la drum. La monocilindre e simplu de verificat una alta. Sper sa il vad pe sosea curind acest white bird. Frumos motor. The spring is close.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazy Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 spring is close indeed dar de aia tot nu prea mai am rabdare.... si eu is foarte multumit de motor cred ca o sa-mi aduca tare multe clipe fericite (in fond, cred ca asta e motivul pentru care toti de-aici ne-am luat motoare, sau cel putin asta ar trebui sa fie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 ma bag si eu cu amandoi caluti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 fain motorul dar ce disc de frana steampunk ai pe spate!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dromamobilu Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 Sal all. asta'i martzoaga mea. e o Gilera RC 600 din '92. de saptamana viitoare o scot la aer ca deja e cald afara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazy Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alpina_b1 Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 frumos motor ai, am crezut ca-i al meu . sper sa ne vedem cat de curand la o tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 cu tine m-am intalnit la semafor pe napoca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazy Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 cu tine m-am intalnit la semafor pe napoca? nu..inca n-am dat pe napoca cu motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cervo Postat Martie 3, 2010 Share Postat Martie 3, 2010 daca tot era vorba de ratzuste cu ciocul lat, ceva poze cu a mea DR 800 S de prin '97 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dromamobilu Postat Martie 3, 2010 Share Postat Martie 3, 2010 daca tot era vorba de ratzuste cu ciocul lat, ceva poze cu a mea DR 800 S de prin '97 parca am vazut motoru asta in ceva poze la Geta from Vitrina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cervo Postat Martie 3, 2010 Share Postat Martie 3, 2010 da... al ei barbat il are acum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dromamobilu Postat Martie 7, 2010 Share Postat Martie 7, 2010 foarte bine, poate facem o plimbare dupa ce se incalzeste. ( transmite-i salutari Getei, de la Boom ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cervo Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 foarte bine, poate facem o plimbare dupa ce se incalzeste. ( transmite-i salutari Getei, de la Boom ) facem, cum sa nu facem... asta daca nu incepe era glaciara ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dromamobilu Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 trece frigul si apoi....vrum vrummmmmm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emiandgabi Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 Postez si eu o poza cu motoreta mea !!! Ca nu mai vine vara 1 data.................. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dromamobilu Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 frmos motoru' da nu cred ca ii place sa fie innoroiat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 Postez si eu o poza cu motoreta mea !!! Ca nu mai vine vara 1 data.................. unde e zona asta?f tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate