vreauMoto Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 Salutari in sfarsit pot scrie si eu la topicul asta pentru ca in curand o sa-mi aduc minunea de Virago acasa de la fostul proprietar. Asadar Yamaha Virago,125 cmc din 1999.O frumusete de motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoflix Postat Octombrie 17, 2009 Share Postat Octombrie 17, 2009 m-am tot uitat pe aici, faine motoare... n-am rezistat sa nu ma mandresc si eu cu iubirile mele se pune daca is din Campia da' nu-s in tara deocamdata? Dar sa vi le prezint... in ordine cronologica: Varonica: triturbo, nos, 2 valve de fapt... fara valve! Marcela: devine serioasa treaba Suzi: mmmmmmmmmm Gheo: in lipsa de ceva mai bun sa se potriveasca cu GS ce bine ii sta lui, prin pustiu ! si Beemi: pe ea o aduc acasa curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sebuu Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 (editat) imi adaug si eu jucaria mea, un 2007 shadow spirit Editat Octombrie 18, 2009 de Sebuu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugen_pop Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 Salutare, Dupa un sezon de neuitat pun si eu cateva poze cu Transalpul meu. Avand in vedere ca la inceputul lui Martie nici macar nu stiam sa ma dau bine pe motor si acum cand ma uit pe kilometraj constat cam facut mai bine de 10.000 km. Iata aici cateva poze din aventurile mele. Numai bine, Eugen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soldi Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Salutare Va prezint noua "jucarie": Yamaha Fazer din 2000...restul se subintelege... asa isi astepta "cuminte" randul la Registrul Auto Cluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj86har Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 bune poze pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serj Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 bune poze pe aici asa e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rila Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 bune poze pe aici ce gust au...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj86har Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dru Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 Poza facuta in mai anul trecut, cand mi-a ajuns din Germania. Inca era cu numar de Heilbronn pe ea. De 2 sezoane ma chinui sa ii gasesc un nume, si numa nu reusesc. Idei, anyone? Probleme tehnice deloc pana acum, doamne-ti multam. Merge bine, consuma putin, suna bine. Is mai mult decat multumit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
futuigroapa Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 Na hai si ale noastre... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Dreamaster Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 Salutare tuturor, Frumoase motoare aveti, sa le stapaniti sanatosi! Iata ca am intrat si eu printre voi cu my litlle baby blue Daca se fac intalniri please let me know Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 Poze de anu asta cu motocicletele mele de acum: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sebuu Postat Ianuarie 22, 2010 Share Postat Ianuarie 22, 2010 Adaug si eu ultima achizitie, motorul la care salivez de 6 luni incoace, un 2007 Harley Davidson VRSCDX sau mai bine zis un Night Rod Special. O adevarata bijuterie si totodata glont pe sosele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virginel21 Postat Ianuarie 22, 2010 Share Postat Ianuarie 22, 2010 si eu cu suzi a mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
netrox Postat Ianuarie 22, 2010 Share Postat Ianuarie 22, 2010 Adaug si eu ultima achizitie, motorul la care salivez de 6 luni incoace, un 2007 Harley Davidson VRSCDX sau mai bine zis un Night Rod Special. O adevarata bijuterie si totodata glont pe sosele. Felicitari , sunt convins ca e un motor deosebit si cu toate ca are un sprint si manevrabilitate apreciabila cred ca nu scapi de clasicile "trepidatii" ale unui motor harley. Dar desigur asta nu e ceva rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Dreamaster Postat Ianuarie 23, 2010 Share Postat Ianuarie 23, 2010 Felicitari , sunt convins ca e un motor deosebit si cu toate ca are un sprint si manevrabilitate apreciabila cred ca nu scapi de clasicile "trepidatii" ale unui motor harley. Dar desigur asta nu e ceva rau Netrox, pune si tu poza cu a ta,, in avatar arata bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
netrox Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 (editat) Netrox, pune si tu poza cu a ta,, in avatar arata bine Multumesc , o gasesti aici /index.php?...3921&st=450 Editat Ianuarie 24, 2010 de netrox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Ianuarie 26, 2010 Share Postat Ianuarie 26, 2010 (editat) sant superbe ,ce m-ar tenta este sa fac o tura cu arielul pe aleea pietonala din cluj . sar asorta bine cu aleea pietruita la o cafea intr-o duminica dimineata. si apropo ... de pietonala ... as da voie la masinile si motocicletele istorice sa intre acolo ca fac parte din peisaj! sant putine da incanta ochiul! Editat Ianuarie 26, 2010 de lakopeter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Dreamaster Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 Ar fi fain daca inainte de a face upload la poze am da si un resize de 800x600 ca la vizionare sa se incarce repede si sa nu tot trebuiasca sa mutam cursorul in sus si-n jos ca sa vedem intreaga poza Toate bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 Dupa un an Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dj cos Postat Ianuarie 31, 2010 Share Postat Ianuarie 31, 2010 sall too all those are my bitches :::: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Ianuarie 31, 2010 Share Postat Ianuarie 31, 2010 sall too all those are my bitches :::: Sa ai noroc de ele. Frumoase curve, pardon, motoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Dreamaster Postat Ianuarie 31, 2010 Share Postat Ianuarie 31, 2010 Sa ai noroc de ele. Frumoase curve, pardon, motoare. Hai s-o vedem si pe frumoasa ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wheelsandspeed Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 Salutari tuturor pe doua si tri roti. Inceput de sezon 2010, ce ziceti de asta? Ce aiurea suna...de fapt sezonul la asa ceva nu are end never, daca are tri roti... Din Oct. 2009 de la omologare cu atas, circula fara greturi prin CLuj si , curind, si in afara orasului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate