marshall Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 salut tuturor clujenilor!! cam asa arata motorul meu,dupa ce am pus mana un pic pe ea.dar se putea si mai bine.NU? inainte dupa FRUMOS!,,,,,,,,FELICITARI, DAR PORTBAGAJ NI AI? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 asta e motorul meu date tehnice pt:KIKI 1-este albastra 2-are doua rotii 3-nu are volan 4-cine are toba ca a mea? eu am mai bazata ca ata!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 FRUMOS!,,,,,,,,FELICITARI, DAR PORTBAGAJ NI AI? ai tu de vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoo_mondialu Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 noua mea comunista:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Princz Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 .....iubirile mele....prima si a doua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MC TRUST CLUJ Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 prin cluj, la vama veche, pe bac la braila deocamdata atat in imagini Wakasaki vn 800 si zgomotocicleta NEPRA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 frumos VN-ul. Desi il vad in fiecare zi, de fiecare data il admir. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MC TRUST CLUJ Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 frumos VN-ul. Desi il vad in fiecare zi, de fiecare data il admir. merci .de ieri am scoas nepra la aer asa ca vreo 2 zile cel putin nu cred ca o sa il mai vezi sa ne vedem pe drum. asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berchez_cel_turbat Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 am luat-o razna...noua achizitie he he ...sa facem galagie asa arata acuma dar in cel mult o luna o sa fie ....defapt o sa vedeti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 Cand ai zis ca-ti mai iei o Lepra credeam ca glumesti... asta nu e de piese? parca deja asta e a 4-a in familie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 am luat-o razna...noua achizitie he he ...sa facem galagie asa arata acuma dar in cel mult o luna o sa fie ....defapt o sa vedeti salut berchez! felicitari pt nypra.dar oare faci modificari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boggddy Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 Faine motoare, sa aveti noroc de ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clau_C Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 Salutare si Hristos A Inviat ! Sunt relativ nou si pe forum si pe ... motor asa ca sper sa-mi intelegeti micile ezitari de inceput. Am zis sa ma prezint si eu regulamentar pe forum asa incat daca va "impiedicati" de mine prin Cluj si prin imprejurimi macar sa stiti peste cine dati Iata si primele poze: una cu "jucaria" si una cu amandoi Asfalt uscat si aveti grija de voi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roth af1 Postat Aprilie 28, 2007 Share Postat Aprilie 28, 2007 hmmm... e la mine o folosesc grijuliu si ma bate gindul sa o cumpar.... dar mai am de asteptat sa faca banca refinantare..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dtarba Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 (editat) Motoru meu : Va salut pe toti Dan Editat Mai 2, 2007 de dtarba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soldi Postat Mai 3, 2007 Share Postat Mai 3, 2007 No binie! Sambata 05.05 ma duc la RAR sa vada si aia cum arata un Dominator!!! Intre timp puteti vedea si voi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Mai 3, 2007 Share Postat Mai 3, 2007 (editat) MC TRUST CJ:am vazut motorul tau parcat in cj si mi-a placut f mult...felicitari pt cum arata... azi ai trecut pe langa mine prin Campia Turzii si am realizat k e motorul tau(tot azi l-am si auzit asa k pot spune k suna minunat ) sa-l calaresti sanatos... Editat Mai 3, 2007 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NX250 Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 Salut Cu toate ca afara e deja cald, va trimit niste poze cu zapada. La Baisoara e superb si iarna cu motorul. Priviti detaliul de la roata din spate. Asa arata al meu anul trecut. Anul acesta o sa arate altfel deoarece e in acest moment la Kerosen la airbrush,... again. Dar cred ca va fi ultimul loock care o sa il dea. Ideea e de a fi daca se poate cu o imitatie de piele de sarpe negru. Sa vedem ce iese. E mortala poza cu razele soarelui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mzrider Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 sal uite si motorul meu: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berchez_cel_turbat Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 si cam asa arata acuma ... defapt arata si mai bine ca am mai facut mici modificari deci asa arata acum o saptamana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucea Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 DACA TOATA LUMEA O PUS POZE HAI SA PUN SI IO CA DOAR NU OI FI IO ULTIMU MOTOCICLIST..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berchez_cel_turbat Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 ma bucea da ce griji ai...sa care ca nu cumva sa creada lumnea ca ei fi tu ultimul...vai vai cum se poate asa cev..bine ca ne-ai aratat ca nu esti ultimu ca fara tine nu stiu ce ne faceam ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clau_C Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 DACA TOATA LUMEA O PUS POZE HAI SA PUN SI IO CA DOAR NU OI FI IO ULTIMU MOTOCICLIST..... Salut Bucea, fain motor, sa ai grija de voi,sa ai parte de drumuri bune, si vreme multa sa le bati . Daca nu-i cu suparare spune-mi te rog si mie unde-s facute pozele ca tare m-as catara si eu pana acolo si daca aparatoarea aceea de pe discul de frana e originala sau ai montat-o tu ? Stiu ca intrebarile nu se leaga , da' de astea-s curios Asfalt uscat si sa ne vedem sanatosi pe sosele si nu numai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelu.l Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 DACA TOATA LUMEA O PUS POZE HAI SA PUN SI IO CA DOAR NU OI FI IO ULTIMU MOTOCICLIST..... Mai Bucescule eu as zice ca mai bine ti-ai vinde motorul , ca de cand a inceput sezonul nu te-a prea vazut nimeni. Am crezut ca ai plecat in tarile calde. DACA TOATA LUMEA O PUS POZE HAI SA PUN SI IO CA DOAR NU OI FI IO ULTIMU MOTOCICLIST..... Mai Bucescule eu as zice ca mai bine ti-ai vinde motorul , ca de cand a inceput sezonul nu te-a prea vazut nimeni. Am crezut ca ai plecat in tarile calde. DACA TOATA LUMEA O PUS POZE HAI SA PUN SI IO CA DOAR NU OI FI IO ULTIMU MOTOCICLIST..... Mai Bucescule eu as zice ca mai bine ti-ai vinde motorul , ca de cand a inceput sezonul nu te-a prea vazut nimeni. Am crezut ca ai plecat in tarile calde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Mai 26, 2007 Share Postat Mai 26, 2007 Salut....hop si eu pe aici...plictiseala mare in asteptarea examenului pt permis....asa ca las si eu o poza pe aici....printre cei mai tineri motoristi din cluj....nu chiar cel mai tanar da nah...A1....oricum...abia astept sa ma vad cu permisu in mana si motoru inmatriculat...fiindca virusul din mine nu mai are rabdare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate