Vlad Cj Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 Noul motor..o "mica" trecere de pe Simson pe ceva mai nou. Inca nu are nume...astept primavara sa se creeze o legatura intre noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 (editat) Suzuki DR 650 RSE SP43B '93: Va salut pe toti acum, in caz ca pe drum nu apuc Hai *am mai postat o data aici, ce handi is l-) Editat Decembrie 3, 2007 de Dan Cãta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 salutare salutare!!! ma bag si eu cu "utilajul" meu pe 2 roti Suzuki GR 650 Tempter (vechiutz) an `88 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 salutare salutare!!! ma bag si eu cu "utilajul" meu pe 2 roti Suzuki GR 650 Tempter (vechiutz) an `88 VECHIUTZ , DA FEROCE... GRIJA MARE LA ACCELERATIE....PIESE NU GASESTI LA METRO, MALL... ETC. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 VECHIUTZ , DA FEROCE... GRIJA MARE LA ACCELERATIE....PIESE NU GASESTI LA METRO, MALL... ETC. Mah Judas, da tu nu stii ca s-a deschis un aprozar aici la mine in bloc si au orice piese doresti!!! Glumesc glumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 Mah Judas, da tu nu stii ca s-a deschis un aprozar aici la mine in bloc si au orice piese doresti!!! Glumesc glumesc faceam aluzie la cum ai gonit azi dimineata la 7.20 : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lake_of_tears Postat Decembrie 10, 2007 Share Postat Decembrie 10, 2007 KAWASAKI KZ750E, AN 1981 daca mai shtitzi pe cineva care are ceva asemanator in tzara, sa-mi dea un pm va rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berchez_cel_turbat Postat Decembrie 10, 2007 Share Postat Decembrie 10, 2007 (editat) noh bunn...noua achizitie in clanu berchez...Dnepr mt16 cu tractiune si pe atas...poze inca nu am dar o sa revin alta data Editat Decembrie 10, 2007 de berchez_cel_turbat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Decembrie 10, 2007 Share Postat Decembrie 10, 2007 (editat) .Dnepr mt16 cu tractiune pe atas... cu tractiune si pe atas Asteptam poze Editat Decembrie 10, 2007 de andrei_c Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 noh bunn...noua achizitie in clanu berchez...Dnepr mt16 cu tractiune si pe atas...poze inca nu am dar o sa revin alta data AM AUZIT DE NOUA ACHIZITIE DE LA KIKI...SI IO-S CURIOS SA-L VAD ! RISPECTILI MIELI..., MAI POVE ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 noh bunn...noua achizitie in clanu berchez...Dnepr mt16 cu tractiune si pe atas...poze inca nu am dar o sa revin alta data o data am vazut si eu lepra cu tractiune pe atas.e tare de tot.baga poze turbatule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 (editat) poze spion, cardan pe atas si atentie frana de mana poza 7 Editat Decembrie 14, 2007 de fairplaybiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 poze spion, cardan pe atas si atentie frana de mana poza 7 fffffffff tare berchezilor. sa o calariti sanatos cam rar dnypr cu tractiune si pe atas. km sunt reali? cati iepuri ai dat pe ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Cj Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 Foarte bine Berchez! Keep up the good work! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 poze spion, cardan pe atas si atentie frana de mana poza 7 SUPER NEPRA ! NU MA ASTEPTAM, SINCER, SA ARATE ASA DE BINE LA CATE AM AUZIT....ORICUM, NECESITA MICI RETUSURI LA ESTETICA...DAR MOTORU-I BAZA LA EL !!!! LA MULTI KILOMETRII BERCHEZULE !!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 vad ca nu va lasati nici cum ! ce tare! motorul are ceva in plus si inca ceva in minus! portocala e in plus ! se vede in poza ! ce e in minus e suportul de mitraliera ! ha ? ce ziceti nu se poate face ? mai incap in garaj atatea nipre ? ce e fain ca toate niprele vor mai avea multa viata de acum inainte in clanul BERCHEZILOR! STIMA ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 mmmmm..... a mea nu are frana aia.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
patrinel Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 cele .... 2 ale familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i-nox Postat Decembrie 22, 2007 Share Postat Decembrie 22, 2007 Salutari de la Bistrita si ceva poze de pe ruta Dej - Baia Mare, cu motoarele voastre.Respect si Sarbatori fericite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 (editat) pun si eu o poza cu noua moto,sosita la turda de 1 luna. ..pana acum am facut ceva km cu ea..nu am menajato nici o clipa (se poate vedea si in poza)..sa comportat super. .astept cu nerabdare sa treaca iarna. .si apoi... :moto:se pare ca nu pot pune poze..mai incerc --- Mesaj completat în 23 Dec 2007 15:39 ------------- pun si eu o poza cu noua moto,sosita la turda de 1 luna. ..pana acum am facut ceva km cu ea..nu am menajato nici o clipa (se poate vedea si in poza)..sa comportat super. .astept cu nerabdare sa treaca iarna. .si apoi... :moto:se pare ca nu pot pune poze..mai incerc Editat Decembrie 23, 2007 de motorman35 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berchez_cel_turbat Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 cateva poza cu dnepra la lucru sarbatori fericite tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 cateva poza cu dnepra la lucru sarbatori fericite tuturor TARE.....!! TRAGE BINE PE ZAPADA , SI ATASU ? SARBATORI FERICITE BERCHEZILOR !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paradoX Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 Scuze de off topic, dar as vrea sa rog pe cineva care are GS500, Attila sau Lautrec, eventual sa imi dea mai multe detalii despre motor (ori pe mail, ori pe mess). Imi tot caut motor si sunt in dilema intre modelu asta si inca vreo doua, iar cunostinte care sa fi detinut unul nu am... Pe site-uri am tot citit, dar vreau si parerea neutra a cuiva care totusi stie ce vorbeste. Oricum cu cat ma hotarasc mai repede, cu atat mai bine, pt ca nu vreau sa pierd nici o zi din sezonul asta pe motiv ca nu stiu inca de care motor sa imi iau. Si daca tot suntem din acelasi oras, poate, poate il si incerc un picutz (asta daca nu ma intind prea tare) Si asa cu putin ajutor, poate ajung in sfarsit sa pun si eu pozele cu moto al meu, si sa fiu "on topic" Un An Nou Mai Fericit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lautrec Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 ti-am dat Add la ym Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmoldo Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate