Sari la conținut

Vlad Cj

Membru
  • Număr conținut

    57
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Vlad Cj

  1. Vlad Cj

    BURSA LOCALA

    Vand Yamaha Virago 535, an fabricatie 1991. KM 38.000 din care mai putin de 2000 rulati in Ro. Accesorii: Manere incalzite, sissy bar. Stare buna de functionare. Impreuna cu motocicleta (adica incluse in pret )vand si un set de coburi de piele (folosit o singura data) si casca de protectie. Acte la zi. Relatii la tel: 0743053404 sau grigore_vladimir_c@yahoo.com Pret: 2000 E (fix) Motocicleta poate fi vazuta in Cluj-Napoca.
  2. Vlad Cj

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Vreo idee pe unde as putea sa fac asa ceva in Cluj?
  3. Vlad Cj

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salutare tuturor. M-am gandit ca ar fi frumos pt Yamaha mea un ghidon diferit de cel standard care mi se pare total inestetic. In principal mi-as dori ceva asemanator cu : http://tinyurl.com/4bwpeq , dar am inteles ca trebuie respectata un anumit diametru, si pe langa ghidon mai trebuie cumparate si inaltatoare, iar eu cum sunt de nota 2 la germana, va rog pe voi sa imi dati o idee ce ar trebui sa caut. Cel putin la inaltatoare...chiar nu stiu pe unde ar fi. Sunt deschis si la alte variante decat Louis. Numai bine!!
  4. Vlad Cj

    Poze

    Foarte bine Berchez! Keep up the good work!
  5. Vlad Cj

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Oameni buni, am si eu o intrebare...am citit aproape toate paginile din threadul asta pt. posesorii de virago, inclusiv manualul utilizatorului, dar nu tin minte sa fi vazut pe undeva vreo mentiune despre lubrifierea cutiei de viteze. Oare foloseste acelasi ulei din baia de ulei? Sau trebuie pus ulei special?
  6. Vlad Cj

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Eu stiam ca e ceva garnitura la carburator ca sa limiteze puterea pt incepatori si se poate da jos dupa aia...
  7. Vlad Cj

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salutare oameni buni! Grupul posesorilor de Virago s-a mai inmultit cu un membru! Va prezint noua mea motocicleta... . Inca nu am un nume pregatit, astept pana la primavara sa ne plimbam un pic impreuna sa se creeze o conexiune intre noi.
  8. Vlad Cj

    Poze

    Noul motor..o "mica" trecere de pe Simson pe ceva mai nou. Inca nu are nume...astept primavara sa se creeze o legatura intre noi.
  9. Vlad Cj

    Poze

    Salut, sa ma prezint si eu: Vlad si instrumentul din imagine se numeste La Poderosa. Anul asta face 50 de ani.
  10. OK, am vazut multe motoare si mi-au placut. Si m-am gandit sa va arat si Simsonul meu. Facut in Zalau, actualmente in Cluj. Lumea zice ca este facut cu bun gust. Mie imi plce, doar e motorul meu
  11. Salut. Am vazut ca ai sunat vineri dar se pare ca am avut ceva probleme cu semnalul sau nu am auzit telefonul de a intrat mesagearia. Am incercat sa te sun sambata de cateva ori dar nu ai mai raspuns. Sorry ca nu ne-am mai intalnit. Sper ca ramane pe alta data.
  12. Adevarul e ca cele prezentate mai sus sunt mult mai des intalnite decat un BMW ca cel din poza. Si daca venim cu experienta noastra acumulata de-a lungul multelor tzepi pe nume M cu botez BMW in cartea de identitate, si ne transpunem in pielea aluia care locuieste acolo....strambam din nas...motorul e facut din bucati, fara gust s.a.m.d. Dar adevarul e ca suntem in romania, unde intorci capul la 180 de grade daca vezi asa ceva (si ai rare sanse in viata de roman). Si sa ma mai scuteasca moshii care isi vand comunista pe post de BMW. Macar de ar zgaria un BMW pe motor cu o cheie, l-as mai crede.
  13. Mai, da` chiar ai dreptate...alea-s gentzi de nash ce ai tu acolo...Nu stiu, poate dau o fuga pana la gara sa ma interesez de ceva nashi corupti care si-ar da si hainele de pe ei. Daca vii cu cei din Zalau, chiar poti si sa intrebi de motorul meu (avea un 56 scris pe el cu alb dar acum am rebotezat-o...o cheama la Poderosa!) ca din Zalau l-am cumparat. Si uite nr. meu de tel. 0743051999. Sa ne auzim cu bine.
  14. Salutare tuturor! Eram in Franta cam pe vremea asta anul trecut si tot admiram un motor cand ma duceam la cumparaturi. (De fapt admiram toate motoarele care le vedeam, dar numai asta se incadra in categoria comuniste). Haideti sa va dati cu parerea cam despre ce motor este vorba. Eu cred ca e BMW. Dar mai exact ce...parea ceva autentic. Scuze ca nu am si din alte unghiuri, dar daca mai doriti, mai am inca cateva poze, dar nu cu comuniste.
  15. Hmm..acum am adus motorul de la service (am schimbat garniturile de la chiuloasa si capac) + am marit fileturile de la capacul baii de ulei si am pus un simering la demaror. Si pe drum spre casa ma gandeam la topicul asta si am zis sa-i dau un 60 asa de distractie....mai omule, a inceput sa vibreze mai rau ca in Exorcistul, mai sa ma arunce jos...si mai aveam si niste chei inauntru care fceau un zgomot tare dragutz...De data asta cam am inceput sa intru la ganduri...
  16. Salut. Si eu am Simson (in Cj) si am nishte vibratii de toata frumusetea dar numai de la 60km/h. Nici nu trebuie sa ma uit la kilometraj ca stiu cand am prins 60. In rest...mai vibreaza cand urc panta ca e turat motorul mai tare dar nu mi-am facut nici o problema pana acum. Si te obisnuiesti cu vibratiile...eu am mers la Suncuius de 1 mai (100 km) si n-am avut nimik...am tremurat un pic cand am coborat de pe motor, da` mi-a trecut cu ceva bere! Iti promit una daca ne gasim la Valea ierii, asa ca sa scapam de vibratii!! Ce ma interseaza pe mine este: de unde ai facut rost de gentile de piele ca mor de nu gasesc ceva macar de imprumut pana la reuniune. Numai bine.
  17. Cred ca 14 este marimea (nu lungimea) filetului. Bujia era neagra cand o scoteam, dar am facut un drum mai lung de vreo 100 km si cand m-am uitat acum era de culoarea aramei. Poate sunt si ceva porbleme de la carburator, ca sunt cam tocite lamele alea din interior si baga mai multa benzina in amestec.
  18. Uite inca 2 poze...restul, sorry dar am facut numai cu prietena.
  19. Bine, dar ce cifra termica are bujia aia Brisk L14YC ca nu cred ca e 240. Si mai e chestia cu filetul lung....
  20. Haide sa va revin la topic...m-am uitat si eu aici pe site dupa bujie..am cumparat un Sinterom 14NP21, a mers 2 zile si acum nu prea mai vrea sa porneasca cu ea. Am bujia veche, un Brisk L14YC sau N14YC cu care porneste aproape la prima pedala dar are filet lung. Acuma toata lumea se mira ce lunga mi-e bujia (fara nici un apropo ) dar cand am mers de 1 mai si am zis ca daca are ceva probleme cu Brisk-ul si am pus-o pe cea de Sinterom statea tot grupul pe margine pana ii dadeam 20 de pedale. Cred ca cea de Brisk are si ceva putere mai mare, si mai e de mentionat ca motorul este proaspat intrat in rodaj (imi era varza pistonul si tare mi-e frica sa nu fi fost de la bujia Brisk ca era prea puternica). Si deci intrebarea: ce e mai bun? Sinterom standard sau Brisk cu filet lung si puterea calorica mai mare? Avantaje, dezavantaje? P.S. Ca si test...cand nu a mai vrut prima data sa porneasca cu bujia de Sinterom...am pus-o pe cea veche, am pornit motorul, am facut o tura in jurul blocului si dupa aia am revenit la Sinterom cu care a pornit imediat pe mototul cald. Deci ce se intampla?
  21. Salutare dunloop si bine ai venit pe forum. In alta ordine de idei..am o dedicatie speciala pt. Clopu. Vezi cand mai mergi prin campinguri sa nu iti mai marchezi asa teritoriul ca de aia ti-au luat aia bani pt. parcare. See ya!
  22. Ok, numai sa mai rezolvam si treaba aia cu capacul la baia de ulei si dupa pasti a zis Ioan ca aduce si piesele pt. carburator...in rest, cu bujia aveai dreptate, era PREA lunga si am luat una mai potrivita.(conform topicului special din sectiunea comuniste) Asfalt uscat la toata lumea si sa ne vedem cat mai curand.
  23. Uite ca s-a mai imbogatit Clujul cu inca o comunista. Multumesc pe aceasta cale lui Berchez ca a venit si m-a ajutat. Si de-abia asteptam sa ne adunam cu totii si sa ne cunoastem mai bine...da` poate nu pe ploaia asta...
×
×
  • Creează nouă...