zahei Postat Iulie 1, 2016 Share Postat Iulie 1, 2016 salut! sunt curios daca mai e vreuna inscrisa in circulatie in afara de a mea hai, curaj, sa strangem randurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian dac Postat Februarie 15, 2017 Share Postat Februarie 15, 2017 Deci eşti singurul! ...caut şi eu o sportivă în doi timpi de 250 sau mai mare. Ştie careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Februarie 15, 2017 Share Postat Februarie 15, 2017 Eu am vazut una in Constanta la benzinarie, dar arata vai mama ei, pacat... » Post actualizat in 15 Feb 2017 18:23 Gasesti in Italia RGV-uri si RS-uri, bani sa ai ☺ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 15, 2017 Share Postat Februarie 15, 2017 Mai e una descompletata la United in curte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Februarie 15, 2017 Share Postat Februarie 15, 2017 A fost si in Constanta una intr-un service (care nu mai exista) care a stat o perioada lunga cu motorul desfacut. Nush ce s-a mai ales de ea. Prea putini interesati in perioada respectiva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Februarie 16, 2017 Autor Share Postat Februarie 16, 2017 pana acum vreun an erau vreo 5-6 de vanzare pe olx, au intrat in pamant? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Februarie 16, 2017 Share Postat Februarie 16, 2017 (editat) Cam toate au probleme la propulsor. Editat Februarie 16, 2017 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Februarie 19, 2017 Autor Share Postat Februarie 19, 2017 te-ai imbolnavit de vocabular de prezentator digi? cu sau fara probleme la motor, au disparut de la vanzare. si nici pe strada nu am mai vazut nimic. daca stii de rs-uri de vanzare chiar si cu probleme, let me know! » Post actualizat in 19 Feb 2017 13:52 Mai e una descompletata la United in curte. interesant. o aa dau o fuga sa vad ce se i tampla cu ea. sigur era rs250? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Februarie 19, 2017 Share Postat Februarie 19, 2017 acum cativa ani erau niste fete prin bucuresti care mergeau cu asa ceva. Minim 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 19, 2017 Share Postat Februarie 19, 2017 (editat) te-ai imbolnavit de vocabular de prezentator digi? cu sau fara probleme la motor, au disparut de la vanzare. si nici pe strada nu am mai vazut nimic. daca stii de rs-uri de vanzare chiar si cu probleme, let me know! » Post actualizat in 19 Feb 2017 13:52 interesant. o aa dau o fuga sa vad ce se i tampla cu ea. sigur era rs250? Da, chiar ma uitam mirat ca a rams de izbeliste pe acolo. Nu am intrebat a cui e sau daca e fix ce trebuie, dar parea sora mai mica a Mille-ului. Daca ajung pe acolo inaintea ta, dau un semn. Editat Februarie 19, 2017 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Februarie 28, 2017 Autor Share Postat Februarie 28, 2017 am ajuns la united motors, in spate unde e service-ul ala era un.. RS50 vai de mama lui. alerta falsa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Februarie 28, 2017 Share Postat Februarie 28, 2017 Zahei, pe bune, te rog sa dai de stire la prima ieseala cu RS-ul tau pe circuit, chiar vreau sa-l vad in actiune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Februarie 28, 2017 Autor Share Postat Februarie 28, 2017 nu, ca se strica. ultimul lucru de care am nevoie pe circuit e un chibit carcotas. eu ma duc acolo sa ma distrez, nu sa ma enervez. sorry, trebuie sa iti faci alti prieteni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Aprilie 15, 2017 Autor Share Postat Aprilie 15, 2017 am mai cumparat una. acum probabil ca detin ambele rs250 din Romania ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Aprilie 15, 2017 Share Postat Aprilie 15, 2017 Un moderator sa modifice titlul topicului atunci ☺ Felicitari, arata bine in foto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Aprilie 15, 2017 Autor Share Postat Aprilie 15, 2017 da, "detinator" ) imi fac flota Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iunie 26, 2017 Share Postat Iunie 26, 2017 https://www.olx.ro/oferta/dezmembrez-aprilia-rs-250-1996-ID2JLMd.html#6bd41bdfa3 Poate ti-o trebui cate ceva. Sau poate o da intreaga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Iunie 27, 2017 Autor Share Postat Iunie 27, 2017 e vechi anuntul, e de doi ani pe olx. e mk1, prima generatie. momentan am doua mk2, una de strada si una de pista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iunie 27, 2017 Share Postat Iunie 27, 2017 Am inteles. Pai cam aia e atunci. La cum au urcat preturile in afara, nici ca o sa mai apara alta la vanzare prin tara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Iunie 27, 2017 Autor Share Postat Iunie 27, 2017 macar pe strada sa mai apara, dar nimic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate