apriliacluj Postat Iulie 27, 2016 Share Postat Iulie 27, 2016 Nu stiu citi din cei ce postati aici, stiti cu adevarat cam care e rata motociclistilor care conduc pe 2 roti dupa ce au baut 1-2 beri. Eu i-am vazut, si nu o data, si sint multi. Refuz sa cred ca cei bauti sint doar cei pe care ii vad doar eu. o bere la un om sanatos de o suta de kile nici nu se observa ma gandesc ca una e sa bei o bere si alta e cand esti coco-jambo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakk Postat Iulie 27, 2016 Share Postat Iulie 27, 2016 O poti pati si fara intentie din cauza alcolului , stai la baut pana la 4-5 dimineata , la 7-8 te trezesti sa pleci , iei o tranta sau dai in vro masina , ajungi la spital , verdictul , e baut . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iulie 27, 2016 Share Postat Iulie 27, 2016 Numai copii nu isi stiu limitele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iulie 27, 2016 Share Postat Iulie 27, 2016 (editat) O poti pati si fara intentie din cauza alcolului , stai la baut pana la 4-5 dimineata , la 7-8 te trezesti sa pleci , iei o tranta sau dai in vro masina , ajungi la spital , verdictul , e baut . in ce fel e asta " fara intentie"? doar nu te astepti sa se metabolizeze in 3 ore alcoolul de la o betie care a tinut pana la 4-5. e exact situatia celui care a generat topicul. nici el nu a avut vreo intentie, doar intentia sa conduca baut Editat Iulie 27, 2016 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakk Postat Iulie 27, 2016 Share Postat Iulie 27, 2016 in ce fel e asta " fara intentie"? doar nu te astepti sa se metabolizeze in 3 ore alcoolul de la o betie care a tinut pana la 4-5. e exact situatia celui care a generat topicul. nici el nu a avut vreo intentie, doar intentia sa conduca baut diferenta este ca poti fi lucid si ai reflexe dupa cateva ore de somn, cu toate ca alcolul inca este in sange. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iulie 27, 2016 Share Postat Iulie 27, 2016 Destul de logic, da. Te-ai imbatat vreodata dupa ce ai baut de dimineata apa, dupa ce ai tras o betie? Serios vorbind. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iulie 27, 2016 Share Postat Iulie 27, 2016 Alcoolul ramane in sange si mai mult de 12 ore daca e destul si daca ficatul tau e mai lenes (aidca nu are enzimele necesare in cantitate suficienta). 3 ore de odihna sunt suficiente dupa un şpriț si cam atat. De asta zic ca nu e o diferenta fata de cazul dezbatut in topic. Iar persistenta alcoolului in sange e bine corelata cu lipsa reflexelor, nu reapar dupa 3 ore la alcoolemie de 2 la mie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Iulie 27, 2016 Share Postat Iulie 27, 2016 Omul a avut 0,50 la mie in aerul expirat, adica nu era mult, intre 8 si 10 beri baute in 6-7 ore. In Anglia si Belgia putea sa mai bage pana la 0,8. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Iulie 27, 2016 Share Postat Iulie 27, 2016 5 litri de bere nu-i mult pentru nici un motociclist adevarat. Practic daca mai si doarme doua ore e mai fresh decat orice sofer. Abia de la 10 litri in sus (doua butoiase) se considera motociclistul ca fiind sub influenta alcoolului, asa ca se recomanda sa circule cu viteze subsonice, stiindu-se faptul ca dupa 10 litri de bere reflexele sunt in usoara scadere. Omul a avut 0,50 la mie in aerul expirat, adica nu era mult, intre 8 si 10 beri baute in 6-7 ore. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Iulie 27, 2016 Share Postat Iulie 27, 2016 (editat) 5 litri de bere nu-i mult pentru nici un motociclist adevarat. Practic daca mai si doarme doua ore e mai fresh decat orice sofer. Abia de la 10 litri in sus (doua butoiase) se considera motociclistul ca fiind sub influenta alcoolului, asa ca se recomanda sa circule cu viteze subsonice, stiindu-se faptul ca dupa 10 litri de bere reflexele sunt in usoara scadere. Eu am auzit ca primul butoi se duce direct in coae ca sa le aibe riderul cat mai mari. Al doilea butoi este impartit intre degetelul mic de la piciorul stang, degetelul mic de la mana dreapta si varful p*lii, iar ce mai ramane, cam de o lingurita, ajunge si la creier. Dupa cum vedeti oricum o dai beutura tot ajunge la creier si asta nu face bine in combinatie cu sofatul sau calaritul (cu o singura exceptie). Editat Iulie 27, 2016 de Adixgl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 27, 2016 Share Postat Iulie 27, 2016 relativ eu stiam ca primul intra in carii si in organism nu mai ajunge deloc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate