R4DIKL Postat August 5, 2016 Share Postat August 5, 2016 Salut. Caut 1-2 colegi pentru a ocupa un garaj si pentru a optimiza costurile. Acum sunt 4 mobre iar daca ne strangem 5 chiria va fi de 90 de lei. Daca suntem 6, vreo 75 de lei. Garajul dispune de incalzire pe timpul iernii, chiuveta, acces direct din strada cu cheie individuala si locatie f buna, undeva in bucla din Drumul Taberei. Nu stati pana in buza iernii ca este posibil sa nu mai gasiti. Eu caut de ceva vreme si abia, abia am gasit in conditii civilizate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat August 5, 2016 Share Postat August 5, 2016 Crezi ca e okay sa arati, in clar, locatia unui garaj cu 5-6 motociclete? Scoate linkul de maps. Centii mei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4DIKL Postat August 5, 2016 Autor Share Postat August 5, 2016 Locatia nu este a garajului, ci a strazii. Am tinut cont de sugestia ta si am trimis report. Seara buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat August 5, 2016 Share Postat August 5, 2016 e loc sa faci o reparatie la motor? ca ma bate si pe mine gandul sa bag la garaj si daca e loc de surubarit e si mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4DIKL Postat August 5, 2016 Autor Share Postat August 5, 2016 Este loc. Dar daca vrem sa nu ne calcam pe pneuri cand surubarim atunci cred ca trebuie sa ne oprim la 5, ca sa avem loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 5, 2016 Share Postat August 5, 2016 Gramada cere varf! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4DIKL Postat August 6, 2016 Autor Share Postat August 6, 2016 Florinelu' sa inteleg ca vrei si tu? Daca da, atunci da-mi un semn, pls. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat August 6, 2016 Share Postat August 6, 2016 (editat) Dupa mine sunt prea multi 100 euro pe garaj. 4 motoare stau bine ca sa ai loc sa iesi fara sa scoti alte motoare si sa si repari. Asa ca, umbla la chirie si lasa 4 motoare. Editat August 6, 2016 de wawessh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 7, 2016 Share Postat August 7, 2016 Florinelu' sa inteleg ca vrei si tu? Daca da, atunci da-mi un semn, pls.urmeaza ceva mareț in bulevardul Lacul Tei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_p Postat August 9, 2016 Share Postat August 9, 2016 Salut! Vreo camera de supraveghere ceva exista in zona ? Ma bate gandul sa ma combin si eu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4DIKL Postat August 13, 2016 Autor Share Postat August 13, 2016 Salut! Vreo camera de supraveghere ceva exista in zona ? Ma bate gandul sa ma combin si eu.. Nu cunosc daca sunt camere, dar daca ne straduim o putem rezolva chiar noi, cu ceva investitii minime. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Andrei Bradiceanu Postat Septembrie 27, 2016 Share Postat Septembrie 27, 2016 Salut. Caut 1-2 colegi pentru a ocupa un garaj si pentru a optimiza costurile. Acum sunt 4 mobre iar daca ne strangem 5 chiria va fi de 90 de lei. Daca suntem 6, vreo 75 de lei. Garajul dispune de incalzire pe timpul iernii, chiuveta, acces direct din strada cu cheie individuala si locatie f buna, undeva in bucla din Drumul Taberei. Nu stati pana in buza iernii ca este posibil sa nu mai gasiti. Eu caut de ceva vreme si abia, abia am gasit in conditii civilizate. Salut. Mai esti interesat? sau v-ati strans deja? Thx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondacbrF4si Postat August 20, 2017 Share Postat August 20, 2017 mai este valabil? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4DIKL Postat Noiembrie 15, 2017 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2017 Mai am un loc in garaj pentru o mobra cu dimensiuni decente... apoi se inchide garajul pana la Martisor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate