R4DIKL Posted August 5, 2016 Share Posted August 5, 2016 Salut. Caut 1-2 colegi pentru a ocupa un garaj si pentru a optimiza costurile. Acum sunt 4 mobre iar daca ne strangem 5 chiria va fi de 90 de lei. Daca suntem 6, vreo 75 de lei. Garajul dispune de incalzire pe timpul iernii, chiuveta, acces direct din strada cu cheie individuala si locatie f buna, undeva in bucla din Drumul Taberei. Nu stati pana in buza iernii ca este posibil sa nu mai gasiti. Eu caut de ceva vreme si abia, abia am gasit in conditii civilizate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LexDee Posted August 5, 2016 Share Posted August 5, 2016 Crezi ca e okay sa arati, in clar, locatia unui garaj cu 5-6 motociclete? Scoate linkul de maps. Centii mei. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R4DIKL Posted August 5, 2016 Author Share Posted August 5, 2016 Locatia nu este a garajului, ci a strazii. Am tinut cont de sugestia ta si am trimis report. Seara buna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
un_aiurit Posted August 5, 2016 Share Posted August 5, 2016 e loc sa faci o reparatie la motor? ca ma bate si pe mine gandul sa bag la garaj si daca e loc de surubarit e si mai bine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R4DIKL Posted August 5, 2016 Author Share Posted August 5, 2016 Este loc. Dar daca vrem sa nu ne calcam pe pneuri cand surubarim atunci cred ca trebuie sa ne oprim la 5, ca sa avem loc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Florin Daniel Posted August 5, 2016 Share Posted August 5, 2016 Gramada cere varf! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R4DIKL Posted August 6, 2016 Author Share Posted August 6, 2016 Florinelu' sa inteleg ca vrei si tu? Daca da, atunci da-mi un semn, pls. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wawessh Posted August 6, 2016 Share Posted August 6, 2016 (edited) Dupa mine sunt prea multi 100 euro pe garaj. 4 motoare stau bine ca sa ai loc sa iesi fara sa scoti alte motoare si sa si repari. Asa ca, umbla la chirie si lasa 4 motoare. Edited August 6, 2016 by wawessh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Florin Daniel Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 Florinelu' sa inteleg ca vrei si tu? Daca da, atunci da-mi un semn, pls.urmeaza ceva mareț in bulevardul Lacul Tei. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
george_p Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 Salut! Vreo camera de supraveghere ceva exista in zona ? Ma bate gandul sa ma combin si eu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R4DIKL Posted August 13, 2016 Author Share Posted August 13, 2016 Salut! Vreo camera de supraveghere ceva exista in zona ? Ma bate gandul sa ma combin si eu.. Nu cunosc daca sunt camere, dar daca ne straduim o putem rezolva chiar noi, cu ceva investitii minime. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlad Andrei Bradiceanu Posted September 27, 2016 Share Posted September 27, 2016 Salut. Caut 1-2 colegi pentru a ocupa un garaj si pentru a optimiza costurile. Acum sunt 4 mobre iar daca ne strangem 5 chiria va fi de 90 de lei. Daca suntem 6, vreo 75 de lei. Garajul dispune de incalzire pe timpul iernii, chiuveta, acces direct din strada cu cheie individuala si locatie f buna, undeva in bucla din Drumul Taberei. Nu stati pana in buza iernii ca este posibil sa nu mai gasiti. Eu caut de ceva vreme si abia, abia am gasit in conditii civilizate. Salut. Mai esti interesat? sau v-ati strans deja? Thx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hondacbrF4si Posted August 20, 2017 Share Posted August 20, 2017 mai este valabil? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R4DIKL Posted November 15, 2017 Author Share Posted November 15, 2017 Mai am un loc in garaj pentru o mobra cu dimensiuni decente... apoi se inchide garajul pana la Martisor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts